Крив ви е Пупович кој цело време се надиграваше со Симиќ ама Симка едноставно го прегазуваше под кошотkoj ne se naviknati na porazi be CESTITO POBEDA naa ova utakmica bevte podobri ama i aj saa kazi dali ne igrajaame so 5igraci cela utakmica ? iii DAJ BOZE DAVITKOV DA SI ODE OD STUMICA
Да ти одговорам за да испаднам будала како тебе или едноставно да си ќутам за да бидам попаметен.Ќе си ќутам не одговарам на такви провокации на форум.pederi centarski,kje se sobirate li za sabota?????????
ili prodolzuva bojkotot............
isto ko pred mesec dena.......... hahahahaha.
ne postoite,ne postoite,ne postoite,oooooooooo .................
dali vistinata boli,dragi pedercinja,deka se sobirate samo za nas.....Да ти одговорам за да испаднам будала како тебе или едноставно да си ќутам за да бидам попаметен.Ќе си ќутам не одговарам на такви провокации на форум.
Abe farmer eden iskompleksiran , daj oladi malce so te interesira ? Kazi ke ti objasnam se
Абе на срби немој многу ти да кажуваш и ќути си и трај ако имаш нешто паметно кажи ако не кој те ебе!!!are you talking to me???????
there no one around,so you must have been talking to me.........
dobro druze,eve vaka.........
poso ti se nudis da mi davas odgovori,so tvoite 4 godini pratenje kosarka,daj mi odgovor na prasanjata postaveni na tvojot so-"navivac" Romanticar......
Абе на срби немој многу ти да кажуваш и ќути си и трај ако имаш нешто паметно кажи ако не кој те ебе!!!