Фан клуб: Работнички

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
haha koj e ova so nogava be hahahahahahahahah umrev od smeenje
Брат дали беше ти на утакмицата?? знам дека беше али дали се секаваш на моментот коа почнавме у терен да влагаме? иначе тој е еден опасен каратиста:pos2: озбилно...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Чао Бојан...Мислам дека не заслуживме вака да ни вратиш за се што направивме за тебе.....Ќе сватиш ама веќе е касно...:helou: Крај!! Ние не губиме ништо..само предавник..а ти губиш верна публика (знам дека читаш)

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Чао Бојан...Мислам дека не заслуживме вака да ни вратиш за се што направивме за тебе.....Ќе сватиш ама веќе е касно...:helou: Крај!! Ние не губиме ништо..само предавник..а ти губиш верна публика (знам дека читаш)
Нека чита подобро да не биде изненаден бившиот другар...Многу педерски потег од негова страна...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Нека чита подобро да не биде изненаден бившиот другар...Многу педерски потег од негова страна...
Ни го тури у последен момент...ама ке види како ке се осети кога ке го ругаат луѓето кои некогаш го бодреа...кои го сметаа дека е дел од нас од ЦПБ па дури и он си се презентираше како навивач ...и наеднаш така...тоа е треба да си знае и сам кај му е грешката, а тоа дека ке зима 3000е ЖИМИ ТАСЕТА!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Kobra nema potreba BOjan da go vregame sepak covekot izigra od srce za rabotnicki koa ne im davaa plata 3-4 meseca igraa oni,igraa za navivacite pred se, Bojan mi bese komsija i skoro sekoj den se gledav i zborevme za situacijata u klubot sto kako, veruj deka mu e tesko na Bojan, u feni zima 3000evra plata sea ako ne zaraboti neso nema koga,sepak treba da sme mu blagodarni zatoa sto go napravi za klubot.Bi go osudil sekoe skandiranje protiv nego sto znaci revolt zatoa sto preminal u feni.Veruj ke svati deka zgresil i koga Rabotnicki ke zastane na cvrsti noze ke se vrati,so Emil nemoze da napreduva
Ее, браво баш болдираното.Бојан, ќе свати и јас првото на што помислив беше тоа.Незнам дали се сеќавате но пред да седне Марин на клупата на Работнички, реално Бојан беше најголемото дрво во цела лига(не дека лигата некогаш ни била добра, но тој и тогаш беше најголемо дрво).Две години е Марин на клупата на Работнички, и да Бојан стигна до таму до каде што само можеше да сонува пред 2-3 години, го облече националниот дрес.Ќе видиме какви игри ќе прикажува, јас лично мислам дека ќе го изгуби местото во репрезентацијата.:toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ее, браво баш болдираното.Бојан, ќе свати и јас првото на што помислив беше тоа.Незнам дали се сеќавате но пред да седне Марин на клупата на Работнички, реално Бојан беше најголемото дрво во цела лига(не дека лигата некогаш ни била добра, но тој и тогаш беше најголемо дрво).Две години е Марин на клупата на Работнички, и да Бојан стигна до таму до каде што само можеше да сонува пред 2-3 години, го облече националниот дрес.Ќе видиме какви игри ќе прикажува, јас лично мислам дека ќе го изгуби местото во репрезентацијата.:toe:
И јас мислам така,ама он мислеше дека многу брзо научи да игра и ке го видиме у Фени...бај д веј за информација он беше тој кој го пцуеше амир пред нас и му е*еше се женско у фамилија...а сеа така...е брао бе Бојане легенда си, тоа ти се вика предавник на ниво, туѓата нива копај ја плукај ја твојата.

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
И јас мислам така,ама он мислеше дека многу брзо научи да игра и ке го видиме у Фени...бај д веј за информација он беше тој кој го пцуеше амир пред нас и му е*еше се женско у фамилија...а сеа така...е брао бе Бојане легенда си, тоа ти се вика предавник на ниво, туѓата нива копај ја а плукај ја твојата.
Од кафански човек не бива кошаркар,единствено поради мотивација од нас играше асално...А и не покажа многу многу...За разлика од него ВЛАДИМИР ФИЛИПОВИЧ ке остане легенда наша си отиде како што треба а на најпедерски начин како бојан кој НЕ ИЗВЕСТИ НИКОГО од нашата група кои го сметавме за дел од нас, Чика миге затоа и беше испратен како што треба и остана пријател со сите нас...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Kobra nema potreba BOjan da go vregame sepak covekot izigra od srce za rabotnicki koa ne im davaa plata 3-4 meseca igraa oni,igraa za navivacite pred se, Bojan mi bese komsija i skoro sekoj den se gledav i zborevme za situacijata u klubot sto kako, veruj deka mu e tesko na Bojan, u feni zima 3000evra plata sea ako ne zaraboti neso nema koga,sepak treba da sme mu blagodarni zatoa sto go napravi za klubot.Bi go osudil sekoe skandiranje protiv nego sto znaci revolt zatoa sto preminal u feni.Veruj ke svati deka zgresil i koga Rabotnicki ke zastane na cvrsti noze ke se vrati,so Emil nemoze da napreduva
Нека а сонуе само таа цифра упола е прашање дали ќе му даваат 1500 до 1800 најмногу да зема не е лигата како порано што беше падна квалитетот на лигата со тоа и цените на играчите.

Не ви се мешам гледам има повредени чуства тука се чуствувате предадени али според мене сепак он е професионалец и мора да заработува за живот пошто од тоа живее незнам како е ситуацијата у Работнички али чим дошол во Фени ваљда е подобро од финансиска гледна точка пошто преминот негов во Фени е само заради парите и ништо друго:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Кај отиде Филипович?
п.с На Бојанчо ќе му оди жтата у Кавадарци, м :))) ?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Кај отиде Филипович?
п.с На Бојанчо ќе му оди жтата у Кавадарци, м :))) ?
Филипович незнам кај игра сега...ама типот поштено ни кажа значи дека ке си оди и дека не е тоа до него...му завршуваше договорот а и не можеше да потпише не му дадоа и со овие зборови ни кажа....досега на ниедно друго место не сум си поминал поубаво и немало такви навивачи како што ме почитувавте вие...вие засекогаш ке останете мои браќа :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Филипович незнам кај игра сега...ама типот поштено ни кажа значи дека ке си оди и дека не е тоа до него...му завршуваше договорот а и не можеше да потпише не му дадоа и со овие зборови ни кажа....досега на ниедно друго место не сум си поминал поубаво и немало такви навивачи како што ме почитувавте вие...вие засекогаш ке останете мои браќа :)
Топли браЌа???:smir::smir::smir::smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.712
Поени од реакции
3.063
Iskreno ne go osuduvam Bojan za transferot u Feni, zaminal pa sto ako ideme nie dalje igral ne igral isto e ke se najde igrac sepak,treba da go posturvame zs i pokraj site zaebancii so gi praese sterjo so nedavanje na plata po 2-3 meseci on bese tuka so nas, Family so ne go pcujat Vrbica koa otide od Mzt u Rabotnicki i im zema titula sred Aerodrom, aerodromcite ubavo pamtat toa koa bea najaki ne osvoija titula,zatoa najmalece ima potreba od vakvi losi komentari za Bojan

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Абе вие Скопјани кога веќе еднаш ќе сватете дека се е за пари, кој ќе плате за тој ќе игра. Мислете дека му е гајле за вас, ау па види кој CPB :)
Наму во фудбалот какви бегања има на фудбалери и какви навивачи имаат, па сепак кој ќе им понуди повеќе кај тој одат...
Иако сте "граѓани" сепак овие работи ич не ви се јасни :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.712
Поени од реакции
3.063
Mislam na vakov seljak ne trbea da mu se ogdovara i ve molam site onie navivaci na Rabotnicki da ne mu repliciraat NE VREDI!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom