city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Тоа Наци знамето шо ми беше ама сеа у боље издание еКое кое кое ???
Тоа Наци знамето шо ми беше ама сеа у боље издание еКое кое кое ???
Хахаха да ти дадам што сум зборел со бојан за кавадарци , фени ,амир и емил ке паднеш у несвест.....хахаха како можеш вака да тресеш глупости од ракав ...Бојан ако иде негде ке иде у странство!Коа ќе заврши сезоната ке видите зошто Зивчевиќ си замина, ќе има прес! А за Бојан тоа го слушнав од играчи наши, имало расправиа у ходникот кај соблекувалните Бојан и незнам кој (сето воа е наводно) а колку шо знам јас Емил се интересира за Бојан од наредната сезона:smir:
Де бе ти па кај КФМ ке го казни Работнички дај не ме заебавај. Па и плачат по весниците на сето тоа ееееееј..... Како жени плачат. А остај тоа каква им е организацијата во нивната шта... сала и што публиката Скопска (нели граѓанска) фрла со стаклени шишиња ПО КОШАРКАРИТЕ !!!!!!!!!Еј ова ако не ги казнат со празна сала барем еден натпревар значи нека иди и КФМ и се у пи*ку матер.Аман бе еј Пелистер го казнија со не играње во својот град една утакмица,и 2 без публика во Битола,заради удирање врз судијата со капаче(а јас не вервам дека беше) а овде со шо не фрлаја.:smir:Позз се надевам не се лутите само кажвам како е...:helou:
Rabotnicki ednas bese kaznet sezonava koga protiv MZT letaa predmeti,a sega e finale i normalno e deka na KFM ne im odgovara mec bez publika.....:smir:
Работнички со можност да си ја плати казната, МЗТ без истатаkfm cel zivot im gleda niz prsti na rabotnicki.... MZT bese kaznet 3 natprevari, rabotnicki za istoto bea kazneti samo 1 natprevar...:nesvest:
Па така кажи бе...дека тоа ти е желба а не дека преговара со фени...а уште ли не ти е јасно дека догодина фени ке игра у баражЌе видиме тоа на крај на сезона. Најдобро за него а и за македонската кошарка е да оде малку настрана, да осете шо значи професионализам пред се, а не тука го тепат пелистер у полуфинале и не може да стое у Б2. Ако остане тука, отиди уште еден талент... а мора да признаам ќе ми биде ќеиф една сезона да изиграе у Фени:smir: Инаку изгледа Амак се растура па има добри играчи да се земат, исто желба ми беше Војдан, али моментално е у Партизан на проба (се надевам ќе остане и ќе играе Евролига, ни треба за репрезентација)
Хехехе демек сега пошто финале било и... хехехе абе со кој си имаш работа.... Па и не ви е срам да зборувате за Фени и за Амир.Rabotnicki ednas bese kaznet sezonava koga protiv MZT letaa predmeti,a sega e finale i normalno e deka na KFM ne im odgovara mec bez publika.....:smir:
Хехехе демек сега пошто финале било и... хехехе абе со кој си имаш работа.... Па и не ви е срам да зборувате за Фени и за Амир.
Ова што се случуваше во вашата сала пак ке кажам - го нема ниту во селата во Африка. И си заслужувате една суспензија и тоа квалитетна. Не гледам зошто да не ви дадат и парична казна.
Згора на се треба да ве казнат и за расистичките навреди што ги упатувате кон кошаркарите. (остај тоа Албанци-миптари ова е друго).
СТАКЛЕНО ШИШЕ ЕЕЕЈ. КОЈ САЛАМ ОРГАНИЗАТОР ДОЗВОЛУВА ТАКВО НЕШТО. Казна треба казнаа. И тоа убава.
И нај интересното во целава ситуација што свикувате пресконференции (на која што сепак нели хумористично се претставивте) и плачете како нај големи неправди да ви се извршуваат вам.. :uvo:
Епа бате, ако има правда, сега треба вам да ви ропнат една казна, салата публика да не види барем два меча.