Фан клуб: Работнички

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Па ја праиш работата да изгледа еднострана...
Демек вие сте невини у случајов, дека сте биле испровоцирани итн, а не е баш така...
Друже јас воопшто не ја правам работата еднострана , за се се потребни две страни:helou: Мене поентата ми беше со постот мој за флашата што новинарите немаат ни еден најобичен тек на настаните а пишуваат што ќе им дојде:salut:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Го поздравија газда Штерјо од царинска управа :D се надевам дека нема да биде педер да го прекине финасирањето на клубот.... бтв Бојан направил 5 лична ради 5 неисплатени плати колку шо чув ја (незнам колку е точно)

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Utre site vo 7 pred sala Gradski Park da im dademe podrska na trening pred finaleto...:vozbud:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ц ц ц ова новинариве за ништо не ги бива... Флашата долета на паркет откако Бошњак фрли запалка кон публиката... :salut:

КОЈ НЕ МРАЗИ НЕКА ПАТИ И НЕКА НЕ СЛУША (ЧИТА):smir: Привилегирани јебига :kesa:

Заборавив во претходниот пост да додадам дека откако беше испразнета салата на МЗТ, наредните 5 или 6 утакмици на домашен терен МЗТ беше казнет да игра без публика. Дали тоа после ово јинцидент ќе се случи со работнички? По се изгледа не, епа ако тоа не е привилегија јас не знам што е привилегија.

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Заборавив во претходниот пост да додадам дека откако беше испразнета салата на МЗТ, наредните 5 или 6 утакмици на домашен терен МЗТ беше казнет да игра без публика. Дали тоа после ово јинцидент ќе се случи со работнички? По се изгледа не, епа ако тоа не е привилегија јас не знам што е привилегија.
ПРИВИЛЕГИЈА ДРУЖЕ ПРИВИЛЕГИЈА:pipi:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Го поздравија газда Штерјо од царинска управа :D се надевам дека нема да биде педер да го прекине финасирањето на клубот.... бтв Бојан направил 5 лична ради 5 неисплатени плати колку шо чув ја (незнам колку е точно)
Хахаха царинска управа...за 2 утакмици не пречи тоа...а кажано е дека до година ако не го речи тој проблем...има други планови кој сега не смеам да ги кажам(тогаш ке видеме ѕверови) и ке ве молам тие што знаете да си ќутите ...а за бојан...живи глупости се тоа хаха како можеш да кажеш таква глупост 5 плати 5 лични ова не ти требаше ама нема везе..бојан секогаш ја примал платата на време

Еве го и Штерјо падна не оде далеку и привелегијата за се има крај :smir:
надевајте се надевајте се...до година нема да постоите хехехехехе

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Има симболика..добро што не биле шест ќе морал и техничка..иначе по затварањето на вентилот на Штерјо се е можно иако му останува шпедитерството

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Има симболика..добро што не биле шест ќе морал и техничка..иначе по затварањето на вентилот на Штерјо се е можно иако му останува шпедитерството
тебе не ти пеам ти си лош:nenene:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Маркусче аватарчево не смета?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Го сменив у уште подобро...па тоа си е мое право јас сум нацист чим на законот не му смета на форумов нетреба па ич!!

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Кукастиот крст и Sieg Heil-от на city park boy..уште Менгеле му фали..

Го сменив у уште подобро...па тоа си е мое право јас сум нацист чим на законот не му смета на форумов нетреба па ич!!
Е не врат шија..стави нешто помалку нацистичко де

Kajgana Shop

На врв Bottom