Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
a be brat pocnavme da odime nakaj nadvor i se zaletaa od cpb ja preripaa ogradata i pocna tepacka najgore prvo, pa eden drugar skokna u teren za da se spasi, pa devojcinja skoknaa u teren.... jandarite posledni stignaa i ne teraa na drugiot izlez da odime, katastrofa:tapp: pa pocnaa od cpb u teren da skokaat, brkanica... samo kazi posto gledam cesto si na forumot. Kazi mi dali nekoas ste tepale obicna publika u jane sandanski? i postiraj mu go klipot so pravilata i kodeksot za ultrasi

Колку јас што памтам не...

Нејсе, може да биде интересно до крај на лига...Јест да е полуаматерска ,али наша е, јбг...

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
ke bide interesna ligata sigurno do kraj zatoa se slagam:smir: ali ova so se praat budali na forum, demek ne bevme nie na utakmica samo oni bea (pola bete nadvor koa se desavase voa)... u sekoj slucaj sramota. za utakmicata da kazam :D bosnjak definitivno najdobar i drugite se borea maski, za fersped tasovski ako povreden najdobar mu bese i mige, ogi go stiga povredata a talambas i simik se najglupite igraci u cela liga. Moram fala da mu kazam na talambas za licnata broj 5 so a napravi i od 2 razlika bosnjak dadi uste 2 i si napravime 4 i tuka se resi utakmicata (toa e moe mislenje):smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
abe ako gleas taka utkamicata bese resena na greskite na karakolev i stojanovski u ruki im gi davaa topkite 5-6 napadi im dadovme u ruki sto sakas poise

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
abe ako gleas taka utkamicata bese resena na greskite na karakolev i stojanovski u ruki im gi davaa topkite 5-6 napadi im dadovme u ruki sto sakas poise
тука си сто посто у право.... али у 3 минути да анулираш толкава предност... можеше и подобро...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
jbg toa e fali uste eden play ko alek da probie malce ali ajde komplenti u kav ideme da gi zgazime

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
jbg toa e fali uste eden play ko alek da probie malce ali ajde komplenti u kav ideme da gi zgazime
Тепаме 100% ако е реално судењето...и угриновски ке игра како што треба ке се опорави...а исто и тасо

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ajde da se nadevame na pobeda ali ako igrat vaka kako sto igraa dveve utakmici 20 razliak ke zavrsi za feni

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Честито што победивте, но победата не ви беше ама ич заслужена. Марин ја усра цела работа од повеќе причини во кои нема да навлегувам сега.

Што се однесува на инцидентот. Првин БОШЊАК испадна најфаца од сите и ја потпали цела атмосфера кога се осмели со запалка да замавне кон дел од публиката каде што беа навивачите на Работнички. Нормално дека ова доведе само до поголемо истурање на гневот кон комуналците. Истиот тој ФРАЕР после утакмица заедно со другите играчи на Фени не искочија додека не се разотидовме таа помала група што бевме пред службениот влез. Ама ако... ЌЕ ДОЈДАТ УШТЕ МИНИМУМ ЕДНАШ!!! А за време на натпреварот имаше поголема група симпатизери/навивачи на Фени кои од време на време провоцираа. За среќа, препознавме некои од нив од нашите претходни гостувања во Кавадарци (кога изиграваа Чак Нориси, Жан Клод Ван Дам-и, курци палци, не маваа со запалки и батерии...) и после утакмица со целиот насобран гнев, поголемиот дел од ЦПБ се упати кон излезите на салата со цел да се стигнат Лозари или играчите на Фени но бевме сопрени од џандари. Во меѓувреме таа мала група што остана на трибина се префрлија на А трибината и почнаа тепачка со кавадаречките фраери и добар дел од кавадарчаните си изедоа ќутек (останатите се разбегаа). НАПОМЕНУВАМ: НИЕДНО ЖЕНСКО НЕ БЕШЕ НИ ПИПНАТО КАМОЛИ ДА Е ИСТЕПАНО.

ПС: Членовите на ЦПБ нека не изиграваат сезнајковци и баба Ванѓи и нека не пишуваат на форум колку автобуси ќе сме иделе и што ќе сме праеле. :wink: Уште ништо не се знае, а и коа ќе се знае нека си знаат за себе.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ок... наша грешка... у иднина ке си ќутам...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Честито што победивте, но победата не ви беше ама ич заслужена. Марин ја усра цела работа од повеќе причини во кои нема да навлегувам сега.

Што се однесува на инцидентот. Првин БОШЊАК испадна најфаца од сите и ја потпали цела атмосфера кога се осмели со запалка да замавне кон дел од публиката каде што беа навивачите на Работнички. Нормално дека ова доведе само до поголемо истурање на гневот кон комуналците. Истиот тој ФРАЕР после утакмица заедно со другите играчи на Фени не искочија додека не се разотидовме таа помала група што бевме пред службениот влез. Ама ако... ЌЕ ДОЈДАТ УШТЕ МИНИМУМ ЕДНАШ!!! А за време на натпреварот имаше поголема група симпатизери/навивачи на Фени кои од време на време провоцираа. За среќа, препознавме некои од нив од нашите претходни гостувања во Кавадарци (кога изиграваа Чак Нориси, Жан Клод Ван Дам-и, курци палци, не маваа со запалки и батерии...) и после утакмица со целиот насобран гнев, поголемиот дел од ЦПБ се упати кон излезите на салата со цел да се стигнат Лозари или играчите на Фени но бевме сопрени од џандари. Во меѓувреме таа мала група што остана на трибина се префрлија на А трибината и почнаа тепачка со кавадаречките фраери и добар дел од кавадарчаните си изедоа ќутек (останатите се разбегаа). НАПОМЕНУВАМ: НИЕДНО ЖЕНСКО НЕ БЕШЕ НИ ПИПНАТО КАМОЛИ ДА Е ИСТЕПАНО.

ПС: Членовите на ЦПБ нека не изиграваат сезнајковци и баба Ванѓи и нека не пишуваат на форум колку автобуси ќе сме иделе и што ќе сме праеле. :wink: Уште ништо не се знае, а и коа ќе се знае нека си знаат за себе.
ве видов во една кафана пред натпреварот "Кај Митка"(мислам се викаше) таму се собирате??? Бевте едно 40-50 момчиња во локалот видов некој и пред натпреварот како да истурил црева :)

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ве видов во една кафана пред натпреварот "Кај Митка"(мислам се викаше) таму се собирате??? Бевте едно 40-50 момчиња во локалот видов некој и пред натпреварот како да истурил црева :)
Да...бевме во кафаната кај митке се собравме таму пиевме и све тоа и кога се собра целосно екипата се упативме накај сала...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не ми се верува каков народ сте вие Кавадарчани бе???
Се курчите ,јадете гомна и после тоа бегаај да ве нема.УФФФ...
Да, да... требало да ви останат на 250 души, ама пички се, шо да му праиш:toe:
сте ги закачиле а.. убаво убаво... нека се к**чат опет... во четврток се иде(ако не грешам) има трибината да ја запалиме...
Запалете ја бе, вие ќе горите, не ние:icon_cool
Дозволени ни се 4 буса сигурно.......и да ми го поздравите шуш од зелениот упаљач шо му го дадов у глава...уффф ама ми легна упаљачот...
бај д веј ке следат и казни на ирачи од фени
како на пример незнам кој беше у таа еуфорија некој од играчиве на фени маваше накај нас со упаљач
+ испраќам и едно поздрав4е до дечкото што проба да ми избега што ми ја поткачи маицата ама добро боксченце му дадов ...нокаут
Браво, се гледа каков респект имате за "Шуш", цела кариера играше за вас, ви носеше титули...ама...:nesum:

Ако јадат казни играчите на Фени, вие треба да добиете "дебела" казна.
го јадеа.. да не ги извадија лозарите порано..... имаше газот да им го изрендаме... ко шо беа сите напалени...ауууууу.....
Да, да, ти со твоите 15 години....којзнае што ќе ни направеше:nesum:
:tv::tv::tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Бах ... Касно ја видов пораката на Млекси на мсн ... а баш мислев да дојдам да видам што/како е :jaj::jaj:

Kajgana Shop

На врв Bottom