Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ајде бе овија лозариве не заебаа не идат денес на утакмица... НЕМАЛЕ АВТОБУСИ! ! !
море колку се смотани..... :kesa::kesa: :nesvest::nesvest::uvo:
Не верувам у тоа....нарем јас за другите незнам...не ми се верува амир така да постапи

PeroAntic

Pelister vo srce
Член од
31 мај 2009
Мислења
212
Поени од реакции
1
Луѓе конечно се регистрирав и се надевам на добри односи со сите на форумов.А за вечер мислам дека Работнички ќе победи:smir:

Еј супер беше атмосферата во Парк.Подобриот победеди.Браво за ЦПБ ама и Лозари беа супер.Без навреда ама Симич пак нова глупост направи:smir:

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
аако некој знае кај живеат судиите нека каже ке им ги палам ќуќите , а иначе како е тој аеродромецот што го изеде и што бегаше:helou:

модератор...што сте праеле да сте праеле, не провоцирај...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
аако некој знае кај живеат судиите нека каже ке им ги палам ќуќите , а иначе како е тој селодромецот што го изеде и што бегаше:helou:
Од кавадарци мислам беше...а и надвор двајца тепавме

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Не ми се верува каков народ сте вие Кавадарчани бе???
Се курчите ,јадете гомна и после тоа бегаај да ве нема.УФФФ...

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
od kavadarci bese toj so skokna u teren, posle nego i devojcinja skokaa u terenot za da ne gi udarat.. a za nadvor neznam so se desavalo i koi gi tepale, ja ne vidov nisto

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Може некој појше да објасни што се десило со публиката ?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Може некој појше да објасни што се десило со публиката ?
Беа забележани неколку ''фраери" што во Кавадарци маваа со се што им дојде на рака па неколку дечки им се пуштија на нив и едвај извлекоа жива глава.

Затоа, памет за друг пат.ВО СРЕДА СЛЕДИ ИНВАЗИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
a be brat pocnavme da odime nakaj nadvor i se zaletaa od cpb ja preripaa ogradata i pocna tepacka najgore prvo, pa eden drugar skokna u teren za da se spasi, pa devojcinja skoknaa u teren.... jandarite posledni stignaa i ne teraa na drugiot izlez da odime, katastrofa:tapp: pa pocnaa od cpb u teren da skokaat, brkanica... samo kazi posto gledam cesto si na forumot. Kazi mi dali nekoas ste tepale obicna publika u jane sandanski? i postiraj mu go klipot so pravilata i kodeksot za ultrasi

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
nadvor go tepavme eden od kavadarci posto e golem fraer vo kavadarci mava so baterii tuka so cpb maica pravi kamuflaza inace malce mu bese imase sreka dojde eden cajkan

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
a be romanticar bidi iskren brat koi "fraeri"? pocnate da mavate i da plukate po site, po devojcinjata so maate da ne ve mavaa i oni slucajno u kavadarci?:smir: i za u sreda neveruam deka ke vi dozvolat poveke od 2 avtobusa...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
сте ги закачиле а.. убаво убаво... нека се к**чат опет... во четврток се иде(ако не грешам) има трибината да ја запалиме...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
a be romanticar bidi iskren brat koi "fraeri"? pocnate da mavate i da plukate po site, po devojcinjata so maate da ne ve mavaa i oni slucajno u kavadarci?:smir: i za u sreda neveruam deka ke vi dozvolat poveke od 2 avtobusa...
Дозволени ни се 4 буса сигурно.......и да ми го поздравите шуш од зелениот упаљач шо му го дадов у глава...уффф ама ми легна упаљачот...
бај д веј ке следат и казни на ирачи од фени
како на пример незнам кој беше у таа еуфорија некој од играчиве на фени маваше накај нас со упаљач
+ испраќам и едно поздрав4е до дечкото што проба да ми избега што ми ја поткачи маицата ама добро боксченце му дадов ...нокаут

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Не кењај!Ниту една девојче не беше пипнато!!!
Пипнати беа оние кои се курчеа за време на оваа и предходните утакмици.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
го јадеа.. да не ги извадија лозарите порано..... имаше газот да им го изрендаме... ко шо беа сите напалени...ауууууу.....

Kajgana Shop

На врв Bottom