Znaci kolku se nepismeni ova lozarite , Kaj bea komititekakov zelkar si ti . Kako prvo City Park Boys e navivackata grupa na rabotnicki , kako vtoro sme u bojkot( t.e od kaj po gjavolite ke znaes ti sto e bojkot aj ke probam da se spustam na tvoeto umstveno nivo da ti objasnam , Upravata bea losi , ne lazea i nie sme im luti i ne navivame( uspea da razberes?)
I uste edno prasanje kaj bevte vie lani , koga Feni gubese po 160 razlika ? Ili togas ne vi bese interesno? Inace ja gledav utakmicata na TV ova lozarite koga peat isto kako ja Zajdi jasno sonce koga ja pejam ( ckripenje)[/qu
HAHAHAHAHHHAHA ZAJDI ZAJDI JASNO SOONCEEEEE!!!:pos2: :pos2: :pos2: kako si me nasmeal.I stvarno,kaj bevte lani koga gubevte od koj stignete!?!?!?!?
Iako izgubivme mi se sviga toa sto imavme dobra igra.
ova kazuva seA so planirate da tepate
a kaj bea komitite kaa igreese feni u skopje
ili ne mu se gledase kako gubat:jaj:
Lozari aj be ne me sramete sea vaka, kaj ste videle komiti na rabotnicki?:nesum:A so planirate da tepate
......Neznam sto da kazam za takvi kako tebe.Vleguvas vo forumot nemas ni 10 posta se obiduvas da se pravis nesto . A ne znaes osnovni raboti .A so planirate da tepate
Kaj i da e denovive ke ni se vrati glavnata legenda Kole Sr Mkd zvani Koljopa na koj ke mu se smees>???:pos2:
toA kazuva se koj e najdobar. A za toa so napisal drugarot deka komitite se navivaci na fersped mu e greska deteto neznae nogu pa zgresil i so da prajme seaIzgubivme 81:70