Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.259
Поени од реакции
1.656
Дали утре Украинците ке бидат на тренинг?

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
Сега незнам јас толку многу не сум по тренинзите да одам и да ги гледам ама од еден ракометар (не сакам да спомнам име кој е) Украинците биле многу добри. Е сега колку добри незнам само онака на кратко праевме муабет и ми кажа дека утре во 12 одат за ЦГ без Нахас оти имал мали проблеми со документите не смеел да ја напушта државата во овој момент.
Како и да е и тоа ќе се среди важно е дека ќе имаме солидна постава со мн добри замени.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.259
Поени од реакции
1.656
За пикерот и така и така ама бекот како внук на Пелешенко, ист стил на игра во напад се надеваме дека барем за во одбрана ке го биде.

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Како сто ги гледав вчера за одбрана се супер. Посебно пикеро дур го играше одбрана чоек не помина кај него. Како и да е вчера им беше прв тренинг и неможе којзнае колку да се процени од прв тренинг. ;)

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Значи не се нешто најнај за во напад претежно одбранбени играчи се !

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
После првиот тренинг мене ми делуваа како одбрамбени и тоа за одбрана се добри...Ама сепак им е прв тренинг и ако се земи обзир дека патувале од Украина до Битола на ден пред тренингот сепак мислам дека се солидни за прв тренинг.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.351
Поени од реакции
5.413
Додека го чекаме другиот пикер(Балински)да видиме шо има тој да покажи....
Мала исправка...:D
Ептен сум изненаден од Јакимовиќ...
Ги повлеквам лошите зборој за него во претходните постој...
Ако ништо друго,барем е една класа најмалце над Папата...:D
Знај да напрај блок,гледам отвора голем простор за бекојте...
Којзнај,можно е да бидни нешто од Жељко....:X3:
Плус,некако сјачан е,ко поголем изгледа сега...изгледа се навикна на климата,а и воздухот изгледа му одговара...
И звер се напрај...:pos:
Па и ќе нема потреба од Балински...:cautious:
Да видиме,можи пак Балински е некој касап во одбрана:vozbud:
Таков бараме:drk:
Јас воопшто не сум изненаден од Јакимович....
На се личи само на пикер не личи :D
Овај можи вода да му носи на Заре, две класи е зад него....
Гледам се труди нешто се турка незнам шо ќе бидо понатаму со него....
Ете сега стигна тој од Украјна пикерот па ќе видиме со него шо ќе биди ( се надевам да е подобар од овај)

Другите играчи се супер !!!
Гледам Ратко ги напрајл за во одбрана ТОП !!! Тешко се врви низ одбраната, тешко да најдиш агол за шут, некни ги гледав на тренинг ќе се отепаја меѓу себе, замислете шо ќе биди со другите екипи...
Ако се потпиши со тој левиот бек Пољак од Украјна, највероватно од екипата ќе биди отпуштен Кире Митревски, голема штета за Кире, одличен играч за во одбрана а и за напад не беше лош, често знаеше сам да влези и да ја заврши акцијата храбро момче :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Зошто да се отпушта Кире?
Ќе има место и за него...
Играме 18 утакмици со многу послаби екипи....
Ќе има шанса да изигра и да се избори за место во екипата..
А за Јакимовиќ...
Не е ко Заре точно ...(и да сакаме не можиме да најдиме играч како него)....
Ама батето има висина,тежина,движење.....
И можи да брка голема работа на линијата....
Не се очекува од пикер да биди прв стрелец на екипата....
Најаважно е да отвора простор за бекојте....
Ќе видиме...има време за двата пикери да се докажат....

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
Физичките предизпозиции точно се битни воглавно за пикер и воглавно пресудни ЗАЕДНО СО ТЕХНИКАТА (читај акалот за ракомет;)). Да не заборајме на Ристе Калајџиоски, со релативно оскудни пикерски карактеристики ама супер техника и санодливост, Маковеј напрај ПИКЕРИШТЕ од него. :cuc:. Да се надеваме дека и со Јакимовиќ ке биди слично. Во секој случај појке од солиден пикер ите како ни е неопходен. Битно на добро тргна работата. Од лани сме светлосни години понапред:D. Ете и клубот заличи на КЛУБ(y). Се постави рекламно пано со логото на клубот, се напиша супер графит-табла - Чкембари.Оди на подобро:cuc: Мислам дека управата обавезно мора да потпишува договори на по 2 години (особено за оние стварно шо вредат, па и појке), а за оние шо не се сигурни на 1 + 1 евентуално. Да не се прават грешки како со Вујовик (погоре коментирано, се сложвам). ајде па нека се набават мајци/дресови па нека се продаваат, да се запни малку појке на промоција на клубот, маркетинг. Фан шоп. Мислам дека то ни е потребно за оваа гладна армија навивачи (за ова и погоре пишев)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Ете и клубот заличи на КЛУБ(y). Се постави рекламно пано со логото на клубот, се напиша супер графит-табла - Чкембари.Оди на подобро:cuc: Aјде па нека се набават мајци/дресови па нека се продаваат, да се запни малку појке на промоција на клубот, маркетинг. Фан шоп. Мислам дека то ни е потребно за оваа гладна армија навивачи (за ова и погоре пишев)
Прв болд, каде ова?
Втор болд, треба професионалци да почнат да го развиват маркетингот... Одејќи од реклами, промоции, сезонски карти, едно друго... Да се надеваме дека ќе мрднат работите на ова поле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom