Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
РК Ловчен Цетиње - РК Пелистер Битола 18 - 18
Бравос и бившио клуб на Џуркович и сега Пелистер играт добра одбрана, со малку примени голој.
Во секој случај честитки за Џуркович пред се шо внимава РК Пелистер да игра добра одбрана.

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
пелистере КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ купи од металург 2-3 ца и то е шампиони сме не да ми купвате џиџи миџи купете го Балич синкир Циле нема пари

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
пелистере КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ купи од металург 2-3 ца и то е шампиони сме не да ми купвате џиџи миџи купете го Балич синкир Циле нема пари
Е сега бато, еднаш велиш КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ, па после Балич да го земеле... арен? :tapp:

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Е сега бато, еднаш велиш КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ, па после Балич да го земеле... арен? :tapp:
Наши да купат 2-3 од Металург а се разбира дека Балич не е наш и игра во Загреб.Сакам да кажам дека играчите што ги зедовме се странци ако веќе земаме странци да го земиме Балич.

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
Наши да купат 2-3 од Металург а се разбира дека Балич не е наш и игра во Загреб.Сакам да кажам дека играчите што ги зедовме се странци ако веќе земаме странци да го земиме Балич.
Не претервај сега:icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Во пакет со Карабатич, Абало и Омејер.
одговара?
:)

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Братче Циле на пари спие.Милјонерче е шо не го земи Баличо.Има цела битола в сала да се собери.
А мислиш дека нема да се собери сега? Ај нека почни првенството, ќе си видиш убо, уште на првиот натпревар на отварањето на сезоната ќе биди фул... ;)

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
А мислиш дека нема да се собери сега? Ај нека почни првенството, ќе си видиш убо, уште на првиот натпревар на отварањето на сезоната ќе биди фул... ;)
брат доволно беше да ги земи од кај нас Номче Мојсо а од страна Балич.Ќе газиме.Мене ми е ако го испразниме Металург и 1 до 2 играчи Вардар ќе бидеме сигурни шампиони во Македонија.А ако ги замешаме и Македонци и играчи како Балич,Хансен и Карабатич(и многу други играчи)можиме европски прваци да сме.Ако запниме за Балич сигурно ќе го земиме.

Член од
28 јули 2011
Мислења
110
Поени од реакции
52
брат доволно беше да ги земи од кај нас Номче Мојсо а од страна Балич.Ќе газиме.Мене ми е ако го испразниме Металург и 1 до 2 играчи Вардар ќе бидеме сигурни шампиони во Македонија.А ако ги замешаме и Македонци и играчи како Балич,Хансен и Карабатич(и многу други играчи)можиме европски прваци да сме.Ако запниме за Балич сигурно ќе го земиме.
Абе ти убо си кажваш, ама не е така ова „тури написе“:)

Член од
3 март 2008
Мислења
151
Поени од реакции
56
abe bate tie se pod dogovor so metalurg...ne e to taka koga sakame i koj sakame ke zemime..

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.145
Поени од реакции
1.898
Ејјј ај нека ој некој побрзо по термометар да видиме детето дали ни е арно или не. Смири се бе друже ... Какви играчи од металург какви бакрачи. За играчи ако треба да земаме од металург на прво место ќе биде Николче никаков номче каков ангелов кој после еден ден од ко се врате од печалба рече дека тетките биле најдобрите навивачи во Македонија седи мадро таму ... или пак да земиме од кај телињата уше 1-2ца.
Тимот моментално е супер за оваа сезона каде шо ќе се афирмираме малце појќе. Ако се вложи малце отпојќе во нашата младинска школа да им се даде подобри услови за да се тренира како шо беше пред 10-15 години кога функционираа 3 категории на деца. Тимот ќе крени и тоа како многу. Во клубот исто така да имаме лица кои ќе функционираат како скаути (доушници ако не ги фатат сега со ова лустрацијата) во нашата држава како Св.Николе, Велес, Кавадарци, Струга, Штип од каде шо излегле врвни ракометари е тогаш ќе се успее на повисоко ниво оти така се гради тим а не само пари фрлање како михајло телето кој цел живот му е неостварена желба да биде најдобар во Македонија а тоа не му успева веќе подолго време. Шо мислите како излегоа Лазаров, Темелков, Дивиот, Мисовски да го ставиме тука и Митевски сега шо игра кај нас, Митков она телето шо незнаеше да шутни на голот 1 цел тренинг од сат и пол Маховеј шо го тераше да ја погоди стативата горе десно и пак не успеа. Детето не знаше да шутка а види го сега еден од подобрите во одбрана во нашата репрезентација.
Мојсовски мислиш толку добар играч беше ко беше во Струга... Рака на срце да ама ко дојде Битола играчиште стана. Набројте ми играчи кои имаат излезено од школата на Вардар во последно време освен Велко Марковски а тој само шо е камен во одбрана и голманчето Даскаловски кој се нама така докажано како шо треба. Кажете кој излезе од школата на Металург во овие 10 години. Само Манасков кој мислам дека ѕвериште ќе стане оти учи од најдоброто лево крило во Македонија. Миркуловски да и тој е ѕвер и ова крилото десно Георгиевски мислам дека беше. Се др е гола вода во тим кој вложува во ракометот последните 10 години. Сетете се само колку играчи од Битола кои тренирале се упропастени оти не добиле соодветна шанса во тимот оти не се вложуваше како шо треба. Некој кој го знај ракометот можи да се сети само на генерацијата која беше со Џемирот сега е келнерче во Позитив каков шут имаше а детето е пижлаче ама осет за игра имаше упм проигруваше на секој можен начин. Од таа генерација сега играат само Папата оти тој го шуткаа од клуб во клуб низ македонија заедно со Тото се др ојде во неповрат. Пари како пари ќе се потрошат е сега дали во тој Баличот кој нема дадено утакмица во последните 2 години ради проблеми со кичмата или пак некаде правилно каде шо се гледа дека има потенцијал некое дете да напредува а е од Македонија како Караиванов, Пинки, Митевски, Везенковски или некое др дете некаде во Кавадарци на пример.

Kajgana Shop

На врв Bottom