Pelister 2008
Ветеран
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 1.047
- Поени од реакции
- 554
Кога треба да си дојдат .. Понеделник ?
da daКога треба да си дојдат .. Понеделник ?
Е сега бато, еднаш велиш КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ, па после Балич да го земеле... арен?пелистере КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ купи од металург 2-3 ца и то е шампиони сме не да ми купвате џиџи миџи купете го Балич синкир Циле нема пари
Наши да купат 2-3 од Металург а се разбира дека Балич не е наш и игра во Загреб.Сакам да кажам дека играчите што ги зедовме се странци ако веќе земаме странци да го земиме Балич.Е сега бато, еднаш велиш КУПВАЈ НАШИ ИГРАЧИ, па после Балич да го земеле... арен?
Не претервај сегаНаши да купат 2-3 од Металург а се разбира дека Балич не е наш и игра во Загреб.Сакам да кажам дека играчите што ги зедовме се странци ако веќе земаме странци да го земиме Балич.
Во пакет со Карабатич, Абало и Омејер.Наши да купат 2-3 од Металург а се разбира дека Балич не е наш и игра во Загреб.Сакам да кажам дека играчите што ги зедовме се странци ако веќе земаме странци да го земиме Балич.
Братче Циле на пари спие.Милјонерче е шо не го земи Баличо.Има цела битола в сала да се собери.Не претервај сега
А мислиш дека нема да се собери сега? Ај нека почни првенството, ќе си видиш убо, уште на првиот натпревар на отварањето на сезоната ќе биди фул...Братче Циле на пари спие.Милјонерче е шо не го земи Баличо.Има цела битола в сала да се собери.
брат доволно беше да ги земи од кај нас Номче Мојсо а од страна Балич.Ќе газиме.Мене ми е ако го испразниме Металург и 1 до 2 играчи Вардар ќе бидеме сигурни шампиони во Македонија.А ако ги замешаме и Македонци и играчи како Балич,Хансен и Карабатич(и многу други играчи)можиме европски прваци да сме.Ако запниме за Балич сигурно ќе го земиме.А мислиш дека нема да се собери сега? Ај нека почни првенството, ќе си видиш убо, уште на првиот натпревар на отварањето на сезоната ќе биди фул...
Абе ти убо си кажваш, ама не е така ова „тури написе“брат доволно беше да ги земи од кај нас Номче Мојсо а од страна Балич.Ќе газиме.Мене ми е ако го испразниме Металург и 1 до 2 играчи Вардар ќе бидеме сигурни шампиони во Македонија.А ако ги замешаме и Македонци и играчи како Балич,Хансен и Карабатич(и многу други играчи)можиме европски прваци да сме.Ако запниме за Балич сигурно ќе го земиме.
abe bate tie se pod dogovor so metalurg...ne e to taka koga sakame i koj sakame ke zemime..брат доволно беше да ги земи од кај нас Номче Мојсо а од страна Балич.Ќе газиме.Мене ми е ако го испразниме Металург и 1 до 2 играчи Вардар ќе бидеме сигурни шампиони во Македонија.А ако ги замешаме и Македонци и играчи како Балич,Хансен и Карабатич(и многу други играчи)можиме европски прваци да сме.Ако запниме за Балич сигурно ќе го земиме.
Ејјј ај нека ој некој побрзо по термометар да видиме детето дали ни е арно или не. Смири се бе друже ... Какви играчи од металург какви бакрачи. За играчи ако треба да земаме од металург на прво место ќе биде Николче никаков номче каков ангелов кој после еден ден од ко се врате од печалба рече дека тетките биле најдобрите навивачи во Македонија седи мадро таму ... или пак да земиме од кај телињата уше 1-2ца.