Фан клуб: РК Пелистер

Член од
2 август 2011
Мислења
1.295
Поени од реакции
1.750
А Киро доживотно ќе биди во репрезентација селекор па така ги врбува или? Ама бил ваков на терен бил онаков, тој си бира начин како ќе ја води екипата, мотивира и како ќе се справува со судиите
На киро му пцуеа затоа што без причина го нападна ПЕЛИСТЕР по победата од 13 разлика дека играле грубо и имале помош од судиите, затоа што секоја утакмица ја носи на атмосфера на работ на тепачка и прекин и марковски и карасманакис и стојкович играа прегрубо на раб на повредување и тоа по упатсво на киро.
Автоматски споено мислење:

Kiro kako igrac bese vrv, ama kako karakter e lajno od coek da mu ebam zenata
И како играч беше лајно карактер а голем играч. Киро заборави дека ако ПЕЛИСТЕР се залеше кон ЕХФ за трансферот во загреб за кој ПЕЛИСТЕР требаше да добие компензација по триста натегање беше договорено да се плати со опрема која никогаш не ја доби ПЕЛИСТЕР дека година дена ќе дремеше надвор од теренот и кој знај како ќе му завршеше кариерата. Киро заборави кој му ја купи првата кола Пунтото.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.173
Поени од реакции
8.182
mene ne mi idi da pcujam kon kiro direktno ili da go plukam kako i da e, ama picka mu mater tolkava sueta da si tolku samobendisan i da ne prajs nikakva chest kaj onie sho te naprajle ne chini, to klupcheto isposrano po dve godini kje go snema i ni galec ni kiro ne se faktor ni znachajni kako Pelister

Член од
24 септември 2023
Мислења
79
Поени од реакции
355
Пак муабетот рекол ќе ја заврши кариерата во Пелистер, а не дошол. Абе го побарал некој да дојди? Му дал понуда, па тој одбил? Вината за тоа барајте во тие шо требало да најдат начин да го донесат, а испаднале неспособни (ко безброј пати досега), сам никој не ти иди.

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
935
Поени од реакции
2.184
Пак муабетот рекол ќе ја заврши кариерата во Пелистер, а не дошол. Абе го побарал некој да дојди? Му дал понуда, па тој одбил? Вината за тоа барајте во тие шо требало да најдат начин да го донесат, а испаднале неспособни (ко безброј пати досега), сам никој не ти иди.
kako znajs dali go barale ili ne ?
i dosta e za kiro ova e rk pelister pod forum

Член од
6 февруари 2011
Мислења
905
Поени од реакции
3.919
Тешко е да се игра под вакви судиски критерируми, се знаеше ш не чека уште кога беа делегирани. Малце фалеше да оди во неповрат утакмциата претпоследен напад +2 за нас 59 мин Фитиљ од турнат во скок лета во рекламите од Францис школски 2 минути нормално бака прасе не свири ништо полуконтра и 2 мин за Пелистер. Добро е шо сме класа над Алкалоид и имавме контрола над целиот натпревар. Од она шо ме загрижва е формата на Хосни , ептен е паднат од паузата наваму, ваљда ќе се повампири во клучните утакмици.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.424
Поени од реакции
5.642
И Емилијан во Алкалоид :D
Овие останаја уште Ице Соколески да ни го земат :pos:

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
820
Поени од реакции
1.553

Член од
6 февруари 2011
Мислења
905
Поени од реакции
3.919
Дур Кузмановски кај нас нема зима,Емилијан има потенцијал но не кореспондира со моменталните аспираци на клубот едноставно неможиш да бркаш титула и ЛШ со него рано му е.Лазаров гради екипа ама ако замини Митев тешко до титула наредни 3 год.Кај нас наредна сезона очекувам Самоил да добива повеќе минутажа.

Член од
24 септември 2023
Мислења
79
Поени од реакции
355
kako znajs dali go barale ili ne ?
i dosta e za kiro ova e rk pelister pod forum
Сигурно го побарале, малиот на месенџер му пуштил понуда.
Абе... ај да не отвараме нови теми, ама клубот е станат играчка, кога дете од 19 години се претставува дека е вицепретседател на клуб кој се претставува во ЛШ шо остана друго, тргни само од то, кој ќе те сфати озбилно? Али ок, нела продолжат да си прат забава, после Лазаров бил крив, Муабетов бил крив, можи и Пецак од Охрид ќе е крив и тако даље...

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
935
Поени од реакции
2.184
Абе... ај да не отвараме нови теми, ама клубот е станат играчка, кога дете од 19 години се претставува дека е вицепретседател на клуб кој се претставува во ЛШ шо остана друго, тргни само од то, кој ќе те сфати озбилно? Али ок, нела продолжат да си прат забава, после Лазаров бил крив, Муабетов бил крив, можи и Пецак од Охрид ќе е крив и тако даље...
ama cekaj sea jas so ova so go pisa 100% se slozvam deka privatna zabava e i cvicat po opstinata za pari ama ne znaci deka e opravduvanje za kiro

Член од
30 август 2012
Мислења
3.704
Поени од реакции
6.559
Ако навистина Хазбула му пуштил понуда на Лазаров, малце е и она соопштение шо го пишаа.
Абе ваков таков онаков Кире е име и презиме во ракометот и замисли Хазбула му дава понуда на месинџер :pos:
И се сложувам со некои претходни мислења ваков таков, било шо било во минатото ама Кире не заслужи барем во Битола онакво понашање од некои.
Па правел притисок, па незнам шо па нормално е све тоа, сака да ја крени екипата и да победи, да не сакате да ни пушта лагано утакмици?

А за утакмицата ќе кажам само катастрофа Алакалоид без Митев да не можиш лесно да ги добиеш дома нека си чукнат малце глата, а онај последниот гол од малиот беше 50-50 пробивање ситуација, друг судија ќе судеше обратно, па ќе имаа шанса за нерешено и после на здравје бричење.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
905
Поени од реакции
3.919
Многу лесно се расфрлате со епитети прво станвате од сабајле се мразите сами себе а послем и сите други. Бојан каков и да е со сите негативности и предности го сака искрено клубот и сака нешто да напрај без разлика дали се сложваме за некој работи (меѓу тие сум и јас шо јадам гомна за професионалноста во и околу клубот) можи и мора подобро. Дечкото си е коректен. Единствени “будали” шо вложват во спортот во овај ебан град и незаслужват хејт. Ете гледаме кошарката фудбалот која мизерија е… Уживајте бодрете го клубот безпотребен хејт како жени колку да се кажело нешто никако не допринесва. Киро ми беше желба да ја заврши каиререата кај нас но шо е тука е мора малце и попаметно да играме не е ниво на Борко кивата сепак е најголемиот спортист шо излегол од името Пелистер во било кој спорт.

Kajgana Shop

На врв Bottom