Фан клуб: РК Пелистер

Член од
1 октомври 2020
Мислења
67
Поени од реакции
176
Сигурно го побарале, малиот на месенџер му пуштил понуда.
Абе... ај да не отвараме нови теми, ама клубот е станат играчка, кога дете од 19 години се претставува дека е вицепретседател на клуб кој се претставува во ЛШ шо остана друго, тргни само од то, кој ќе те сфати озбилно? Али ок, нела продолжат да си прат забава, после Лазаров бил крив, Муабетов бил крив, можи и Пецак од Охрид ќе е крив и тако даље...
Клубот заличи на организација. Доста со хејт, кога е под целосна капа на општината... ќе играја уште по вентијаги.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.967
A онај последниот гол од малиот беше 50-50 пробивање ситуација, друг судија ќе судеше обратно, па ќе имаа шанса за нерешено и после на здравје бричење.
Закасна Иваноски во покривањето, сеуште се движеше под инерција. Али да ако сака судија да го свири тоа може во секој момент. Судиите имаа претешка утакмица и по дифолт се изгубија и на моменти праеа мн глупости.
Не дека ги правдам овие ми се најодвратните судии во лигата но дефинитивно и тие изгинаа т.е изглупираа.

Член од
24 септември 2023
Мислења
82
Поени од реакции
360
Ако навистина Хазбула му пуштил понуда на Лазаров, малце е и она соопштение шо го пишаа.
Абе ваков таков онаков Кире е име и презиме во ракометот и замисли Хазбула му дава понуда на месинџер :pos:
И се сложувам со некои претходни мислења ваков таков, било шо било во минатото ама Кире не заслужи барем во Битола онакво понашање од некои.
Па правел притисок, па незнам шо па нормално е све тоа, сака да ја крени екипата и да победи, да не сакате да ни пушта лагано утакмици?

А за утакмицата ќе кажам само катастрофа Алакалоид без Митев да не можиш лесно да ги добиеш дома нека си чукнат малце глата, а онај последниот гол од малиот беше 50-50 пробивање ситуација, друг судија ќе судеше обратно, па ќе имаа шанса за нерешено и после на здравје бричење.
Се мајтапев за понудата, појма немам, ама ништо не ме чуди.:D
Автоматски споено мислење:

Многу лесно се расфрлате со епитети прво станвате од сабајле се мразите сами себе а послем и сите други. Бојан каков и да е со сите негативности и предности го сака искрено клубот и сака нешто да напрај без разлика дали се сложваме за некој работи (меѓу тие сум и јас шо јадам гомна за професионалноста во и околу клубот) можи и мора подобро. Дечкото си е коректен. Единствени “будали” шо вложват во спортот во овај ебан град и незаслужват хејт. Ете гледаме кошарката фудбалот која мизерија е… Уживајте бодрете го клубот безпотребен хејт како жени колку да се кажело нешто никако не допринесва. Киро ми беше желба да ја заврши каиререата кај нас но шо е тука е мора малце и попаметно да играме не е ниво на Борко кивата сепак е најголемиот спортист шо излегол од името Пелистер во било кој спорт.
Абе сето то во ред, никој не вели дека не го сака и свака част и за вложувањеи се, ама можам во секој момент од трибина да слезам 100 души шо и многупоќе го сакат клубот и немале пропуштено утакмица 30 години (додека другите си правеа и приватни клубчиња и крвнички се понашаја ко ќе играја против Пелистер, ама ај да не отвораме и трета трма сега...) ај и нив да ги ставиме претседатели, директори...не делува сериозно она на шо личи, претендираме да сме озбилен клуб наводно.

Последно уредено:
Член од
26 март 2022
Мислења
252
Поени од реакции
788
Па и то преку ако имало 300 луѓе со муфте карти поќе шо го сакале клубот од цилевци. Нека земат титули и нека играт ЛШ со четврт миљон од општината и рестото тие шо ќе го вложат.
Стварно не ве разбирам, после 20 години го вратија клубот на победнички патеки, па сеа не чинат. Па ко дават пари нека прат грешки, се дур има титули ме боли таквото ако се прај по некој екцес.
На крај краева шо е страшно дека се кажвало детето дека е вицепреседник, па Самсоненко слезе да го води Вардар на утакмици за ЛШ, па после то освоија 2 титули.
Сума сумарум годинава мислам ни е задна шанса за дупла круна, а од на есен веќе ќе почниме да го губиме приматот. Дали за година, дали за две, ќе не потиснат некој од Вардар, Алкалоид или Охрид.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.716
Поени од реакции
6.597
Закасна Иваноски во покривањето, сеуште се движеше под инерција. Али да ако сака судија да го свири тоа може во секој момент. Судиите имаа претешка утакмица и по дифолт се изгубија и на моменти праеа мн глупости.
Не дека ги правдам овие ми се најодвратните судии во лигата но дефинитивно и тие изгинаа т.е изглупираа.
Јас да бев судија непристрасно ќе судев пробивање .
Да во право си дека закасни Ивановски ама тоа ептен да гледаш снимка и пак беше 50-50.
Како и да е муабетот ми е дека и без Митев Алкалоид на мускули до победа , не знаеме дали ќе реализираа напад за реми , ама ептен лошо играа посебно во одбрана .
Искрено јас очекував лагана победа од минимум 6-7 гола .

Член од
6 февруари 2011
Мислења
914
Поени од реакции
3.954
Јас да бев судија непристрасно ќе судев пробивање .
Да во право си дека закасни Ивановски ама тоа ептен да гледаш снимка и пак беше 50-50.
Како и да е муабетот ми е дека и без Митев Алкалоид на мускули до победа , не знаеме дали ќе реализираа напад за реми , ама ептен лошо играа посебно во одбрана .
Искрено јас очекував лагана победа од минимум 6-7 гола .
Претходниот напад имаш чисти 2 мин не ги свирнаја… се знај со овие суди колкку ќе те остат толку ќе играш..

Член од
30 август 2012
Мислења
3.716
Поени од реакции
6.597
Претходниот напад имаш чисти 2 мин не ги свирнаја… се знај со овие суди колкку ќе те остат толку ќе играш..
Никој не спори дека не знаеја кај терат, ама ни тоа не е оправдување за слабото издание .
Многу лошо изгледавме и со нив и со Охрид на гости .

Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.967
prenos negde kje ima od mladinskata ls ?
Засега само на ЕХФ ТВ се плајќа 3€ за цел ден или 5€ за предквалификации.

Има опција преку IPTV да се гледа на романската TVR но сеуште ја немам најдено таков пренос.

newcastle

Shearer
Член од
23 декември 2014
Мислења
563
Поени од реакции
449
Засега само на ЕХФ ТВ се плајќа 3€ за цел ден или 5€ за предквалификации.

Има опција преку IPTV да се гледа на романската TVR но сеуште ја немам најдено таков пренос.
Od kolku saat e?

Член од
11 август 2017
Мислења
594
Поени од реакции
556
непотребно е да се зема алем хаџиќ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom