- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.210
- Поени од реакции
- 986
Simultantka na Hadzic igolmanceto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Интересен играч Леонид Лозановски
А ние уште се мислиме кој да игра среден во наредните години.
Него нека ми лупнат на Хаџиќ уште ова години нов договор за наредни 6-7 сезони.
. За одбрана не е лош Хосни, ама нападот...
. Многу глупа грешка и форсирање на крилото Цветаноски при резултат 24:14 за нас и ете ти повреда (ќе видиме колку е сериозна). Тука требаше да си земи место Манасков и нека си тера до крај, штеди ги другите! Исто и на другата страна на крило, го пушта при крајот Радивојевич, сериозни сте бе?!
Па нека игра Костески и онака не верувам дека ќе игра со Вардар, нека игра тука, рескира повреда со Радивојевич. РК Бутел не е некој репер за да се види цела игра и форма, ама не сме нај-нај! Се виде и со Тиквеш, Охрид и Алкалоид. За со Вардар, фластер (Павле) над Борозан, Хосни одбрана - Павле напад... Тешко ќе биди, ќе покажи времето.Steta za Cvetan kako so izgleda se raboti za seriozna povreda,no mora da mu ja podeli minutazata na vakva utakmici na site rakometari,sekoj trener ke gi rotirase site igraci koga veke vodi so +10.Бутел е и дефинитивно најслабата екипа во плеј-оффот! Ама и дефинитивно најслаби и изгубени Хосни и Тајник во нападот. За одбрана не е лош Хосни, ама нападот...
. Многу глупа грешка и форсирање на крилото Цветаноски при резултат 24:14 за нас и ете ти повреда (ќе видиме колку е сериозна). Тука требаше да си земи место Манасков и нека си тера до крај, штеди ги другите! Исто и на другата страна на крило, го пушта при крајот Радивојевич, сериозни сте бе?!
Па нека игра Костески и онака не верувам дека ќе игра со Вардар, нека игра тука, рескира повреда со Радивојевич. РК Бутел не е некој репер за да се види цела игра и форма, ама не сме нај-нај! Се виде и со Тиквеш, Охрид и Алкалоид. За со Вардар, фластер (Павле) над Борозан, Хосни одбрана - Павле напад... Тешко ќе биди, ќе покажи времето.

i posle objavata deka srdanovic si odi vo vojvodina ne vervam deka i toj ke se naoga vo sostav do krajА па ние еден тим што имаме, страв и трепет
Место да сме посилни од есента, ние успеавме да сме послаби. Го немаме Коиј, а никаде го нема ни Крсманчиќ кој таман фати форма. Милано не го игра ниту Пинто, се некои чудни состави вади.
Хосни може игра слабо, ама за Маргели е измислен.
А титула со само еден среден бек и тоа Танкосен, не се освојува.
Најпоќе гомна можиме да изедиме на м2Зборате ко да се сите екипи водоводџии па сега мораме по 15 разлика секоја да ја добиеме иначе црно ни се пиши.
Заборавате дека кузнај колку утакмици + имаме изиграно од сите тие конкуренти и тоа во ЛШ кај шо се патува и интензитетот е 10 скалила погоре и нормално е заморот да те стигни, засега сме на пат да ја освојме титулата и не се сомневам дека Вардар дома паѓа.
За разлика од порано сега имаме тренериште и кога играме лошо добиваме, да беше Бранко немаше ни први да сме ни бод плус да иаме кузнај кај ќе бевме сигурно и трети.
Еднаш да имаше уба атмосфера и да се дај поддршка наместо да го намалваме успехот кој моментално го имаме.
Тежок град сме многу

Едно е да имаш одлична игра и да шутираш на гол од изградени ситуации, па ако погодиш пречка или ти одбрани голман, тоа е тоа! Така се гледа дека имаш игра, вака не е се како под конец,а играме со екипа која ќе заврши на 6то место (веројатно) во плеј-оф, тоа е работата, не ги потценувам како тим Бутел, но денес ништо не покажаа. Тука сме на форумот бидејќи сме засегнати за секоја ситуација поврзана со клубот, сите вести ги пратиме, секој натпревар го гледаме и секој има право да дади пофалаба или критика. Се е со цел за подобро да биди и да бележиме успеси. Тренерот ни е силна алка во клубот, има неверојатна харизма за нашиот менталитет, одличен пристап пред и после натпревар со играчите... Некни после победата со Алкалоид имаше огромна радост кај него и гестикулации према трибините. Само мудро кон титула!Зборате ко да се сите екипи водоводџии па сега мораме по 15 разлика секоја да ја добиеме иначе црно ни се пиши.
Заборавате дека кузнај колку утакмици + имаме изиграно од сите тие конкуренти и тоа во ЛШ кај шо се патува и интензитетот е 10 скалила погоре и нормално е заморот да те стигни, засега сме на пат да ја освојме титулата и не се сомневам дека Вардар дома паѓа.
За разлика од порано сега имаме тренериште и кога играме лошо добиваме, да беше Бранко немаше ни први да сме ни бод плус да иаме кузнај кај ќе бевме сигурно и трети.
Еднаш да имаше уба атмосфера и да се дај поддршка наместо да го намалваме успехот кој моментално го имаме.
Тежок град сме многу