Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На киро му пцуеа затоа што без причина го нападна ПЕЛИСТЕР по победата од 13 разлика дека играле грубо и имале помош од судиите, затоа што секоја утакмица ја носи на атмосфера на работ на тепачка и прекин и марковски и карасманакис и стојкович играа прегрубо на раб на повредување и тоа по упатсво на киро.А Киро доживотно ќе биди во репрезентација селекор па така ги врбува или? Ама бил ваков на терен бил онаков, тој си бира начин како ќе ја води екипата, мотивира и како ќе се справува со судиите
И како играч беше лајно карактер а голем играч. Киро заборави дека ако ПЕЛИСТЕР се залеше кон ЕХФ за трансферот во загреб за кој ПЕЛИСТЕР требаше да добие компензација по триста натегање беше договорено да се плати со опрема која никогаш не ја доби ПЕЛИСТЕР дека година дена ќе дремеше надвор од теренот и кој знај како ќе му завршеше кариерата. Киро заборави кој му ја купи првата кола Пунтото.Kiro kako igrac bese vrv, ama kako karakter e lajno od coek da mu ebam zenata
kako znajs dali go barale ili ne ?Пак муабетот рекол ќе ја заврши кариерата во Пелистер, а не дошол. Абе го побарал некој да дојди? Му дал понуда, па тој одбил? Вината за тоа барајте во тие шо требало да најдат начин да го донесат, а испаднале неспособни (ко безброј пати досега), сам никој не ти иди.
I Boki SterjevИ Емилијан во Алкалоид
Овие останаја уште Ице Соколески да ни го земат![]()

Сигурно го побарале, малиот на месенџер му пуштил понуда.kako znajs dali go barale ili ne ?
i dosta e za kiro ova e rk pelister pod forum
ama cekaj sea jas so ova so go pisa 100% se slozvam deka privatna zabava e i cvicat po opstinata za pari ama ne znaci deka e opravduvanje za kiroСигурно го побарале, малиот на месенџер му пуштил понуда.
Абе... ај да не отвараме нови теми, ама клубот е станат играчка, кога дете од 19 години се претставува дека е вицепретседател на клуб кој се претставува во ЛШ шо остана друго, тргни само од то, кој ќе те сфати озбилно? Али ок, нела продолжат да си прат забава, после Лазаров бил крив, Муабетов бил крив, можи и Пецак од Охрид ќе е крив и тако даље...
Ако навистина Хазбула му пуштил понуда на Лазаров, малце е и она соопштение шо го пишаа.Сигурно го побарале, малиот на месенџер му пуштил понуда.
Абе... ај да не отвараме нови теми, ама клубот е станат играчка, кога дете од 19 години се претставува дека е вицепретседател на клуб кој се претставува во ЛШ шо остана друго, тргни само од то, кој ќе те сфати озбилно? Али ок, нела продолжат да си прат забава, после Лазаров бил крив, Муабетов бил крив, можи и Пецак од Охрид ќе е крив и тако даље...