Nema koga da bidi sabota zenite rakometot eKako uspeja vo nedela vo 18h da bidi rakometot, a vo 16h fudbalot...![]()
Oti vo 18:30h ili vo 19h ako bidi da ne mu se prispie...Nema koga da bidi sabota zenite rakometot e
Sinkir kuznaj kolku publika ke ima na fudbal,koj gleda veke mak fudbal koga se znae koj ke otpabni koj ke bidi sampion I koj ke go osvoj kupotKako uspeja vo nedela vo 18h da bidi rakometot, a vo 16h fudbalot...![]()
Кој ќе биди шампион а кој ќе отпадни и бараж во фудбалот ? Ај ако сакаш за еден другар прашувам, оти за купот на сите му е јасно но за другото еве ти кажи ...да не се мачиме ние шо гледаме мак фудбалSinkir kuznaj kolku publika ke ima na fudbal,koj gleda veke mak fudbal koga se znae koj ke otpabni koj ke bidi sampion I koj ke go osvoj kupot
Gledam so drugarot za koj prasvads ne ste dobro upateni,vlezi vo forumot na FK Vardar I uste od avgust ti pisi koj ke go osvoj kupot,za sampion nema koj drug osven Skendija.Mnogu se providin kaj nas rabotiteКој ќе биди шампион а кој ќе отпадни и бараж во фудбалот ? Ај ако сакаш за еден другар прашувам, оти за купот на сите му е јасно но за другото еве ти кажи ...да не се мачиме ние шо гледаме мак фудбал
Znaeme ti koga ke kazes nesto deka e taka.. Se uverivme vo toaGledam so drugarot za koj prasvads ne ste dobro upateni,vlezi vo forumot na FK Vardar I uste od avgust ti pisi koj ke go osvoj kupot,za sampion nema koj drug osven Skendija.Mnogu se providin kaj nas rabotite
90% so imam napisano, ispaga tocno,a tebe so kur te boli so pisam jas,ednostavno preskokni moja objava I odjebi od nas forumZnaeme ti koga ke kazes nesto deka e taka.. Se uverivme vo toa
Da ne bese ti nemase koj da dupime. Taka da poleka malce so tie dojavi I tvoite ti se smejat.90% so imam napisano, ispaga tocno,a tebe so kur te boli so pisam jas,ednostavno preskokni moja objava I odjebi od nas forum
A da ne bese majkati ke nemase nie koj da dupime,vaka stara,stara ama zacuvana.Da ne bese ti nemase koj da dupime. Taka da poleka malce so tie dojavi I tvoite ti se smejat.
Sega ke bidat bajcina site kluboj mu dadoja poddrska,gi uspofalija nevervam deka ke prat gluposti![]()
Познати арбитрите за дербито - еве кои ќе судат во Битола - 24 РАКОМЕТ
Денеска во просториите на Ракометна федерација на Македонија се изврши ждрепката за судиите за 3 коло од суперлигашкиот плеј-оф/аут. Сашо Кркачев и Ѓоко Колевски ќе бидат „главни“ во салата „Боро Чурлевски“ каде што шампионот Еурофарм Пелистер ќе го пречека тимот од Автокоманда. Дуелот меѓу...24rakomet.mk
Леле судиите....![]()