Фан клуб: РК Пелистер

Член од
13 август 2023
Мислења
72
Поени од реакции
150
Sinkir kuznaj kolku publika ke ima na fudbal,koj gleda veke mak fudbal koga se znae koj ke otpabni koj ke bidi sampion I koj ke go osvoj kupot
Кој ќе биди шампион а кој ќе отпадни и бараж во фудбалот ? Ај ако сакаш за еден другар прашувам, оти за купот на сите му е јасно но за другото еве ти кажи ...да не се мачиме ние шо гледаме мак фудбал

Член од
6 ноември 2024
Мислења
66
Поени од реакции
278
Јас планирам од на фудбал дирек да одам на ракомет. 100% сум сигурен дека ко ќе стигнам в сала некој ќе ми има седнато на столчето и ќе те треба криви дрини да исправувам и да се објаснувам. хахаха
Мене само за то ми е

Член од
24 јуни 2022
Мислења
387
Поени од реакции
955
Кој ќе биди шампион а кој ќе отпадни и бараж во фудбалот ? Ај ако сакаш за еден другар прашувам, оти за купот на сите му е јасно но за другото еве ти кажи ...да не се мачиме ние шо гледаме мак фудбал
Gledam so drugarot za koj prasvads ne ste dobro upateni,vlezi vo forumot na FK Vardar I uste od avgust ti pisi koj ke go osvoj kupot,za sampion nema koj drug osven Skendija.Mnogu se providin kaj nas rabotite

Член од
9 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
146
Ајде да се напрај организација за сабота жените реванш со полска , активен резултат имаме и да покажиме дека не само женска туку и машката репрезентација треба редовно да ги игра баражите во најракометнио град ...

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
929
Поени од реакции
2.177
IMG_2954.jpeg
vide te gi bednicite be so pisat hahaha na kiro pulenite 13 izgubija tuka i 8 so ovie i demek sudite krivi :toe:
protiv ednistvenio tim koj sozdaval makedonski igraci ti se cini skola imat strasna ni eden od tie so igra tamu ne e nivni prozivod ni eden

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
817
Поени од реакции
1.532

Леле судиите....:facepalm:

Член од
24 јуни 2022
Мислења
387
Поени од реакции
955

Леле судиите....:facepalm:
Sega ke bidat bajcina site kluboj mu dadoja poddrska,gi uspofalija nevervam deka ke prat gluposti

Kajgana Shop

На врв Bottom