Фан клуб: РК Пелистер

Член од
17 октомври 2019
Мислења
102
Поени од реакции
231
Komentatorite na mrt za moment se nadevaa deka Pelister kje zagubi. Zalno
Уште пожално е судењето, ако беше нарачано добро го одработија и е најава шо ќе се случува во продолжение на плејоф!

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
814
Поени од реакции
1.519
На крај по фаците на сите и гласот на коментаторите (дупла инкерско-педерска комбинација) очигледно не очекуваја ваков расплет, Кузмановски им го спопика на сите, па и на оние кисначите овде шо се надеваја на пораз и на сеирлук!
Пукнете душмани!

Член од
6 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
3.865
Уште пожално е судењето, ако беше нарачано добро го одработија и е најава шо ќе се случува во продолжение на плејоф!
Не мислам дека е нарачано толку му е капациетот сите утакмици му се компезации и стварат хаос, да искористам прилика, да му ебам женчето на Методија. :angel::drk:

Член од
15 јули 2016
Мислења
344
Поени од реакции
812
Da ti se odmili da gledas MRT, ako ne navivas za klubot na narodot....ama narodot izgleda nie sme, invazija bitolska
Автоматски споено мислење:

Na kozarot...zoran misevski ne mu se bendisval....

Inace igrata, teska mizerija...

Последно уредено:
Член од
3 јули 2014
Мислења
21
Поени од реакции
46
Ужас од МТВ и ужас од сите сценарија и наративи кои ги пласираат од централата! Сега малку за натпреварот... Пред некој ден, некој овде напиша дека со Тиквеш сме ја 'добиле' на мускули, па испадна и во право. Далеку Охрид дека е слаба екипа, но без неколку битни првотимци пружаа силен отпор кој можеше многу на крај да ни наштети. Сега за нашите, Хосни е тотално изгубен, како со Тиквеш така и вечерава, ќе ни прави проблем во сите утакмици, штета што нема кого да играме на таа позиција :tapp: 60 мин изгубен! :facepalm:. Крилата само статисти, посебно на лево крило :свиркам:, Тајник ништо посебно, Момо и Жаре зицери промашија, Богдан набилда статистика со пеналите и то е то. Можеше 'реми' да не кошта титула. Некако после последниот натпревар од регуларниот дел со Алкалоид па наваму, формата како да е падната. Ако не е Филип во тимот, еве не знам :kruna:.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.413
Поени од реакции
5.593
Кузмановски за ова лига е она шо е Гидсел во Бундес, во две утакмици 24 гола и на двете тој ни носи две победи....
Две утакмици на мускули....

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.540
Поени од реакции
8.741
Ако не извајте еден бајрак со фитиљ на него, најслаби сте.

Прегледај го приврзокот 447981
Ova e brzo gorecki fitilj a Filip e sporogorecki fitilj

Ako ne bese toj odamna ke gi izgubevme sansite za titula isto prethodno vo LS celo vreme zborame deka toj i Nikucot a drugite slabo ili prosek so e rabotata ne znam imase golem napredok so trenerot no sega kako da se prezasiteni i nema bas nekoja zelba nesto novina na sila na individulaen kvalitet od fitiljot kako brance da ja vodi ekipata pagaat site vo forma so e loso za nas vo playoffot

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.589
Поени од реакции
8.708
Член од
6 ноември 2024
Мислења
65
Поени од реакции
272
Мислам дека атмосферата во тимот е многу поинаква отколку атмосферата на форумов и се се движи по планот.
Овде, голем дел од присутните членови на форумот сместаат дека останатите екипи се составени од рекреативци и дека Пелистер, дома-гости, треба да победува со по 10 разлика. Како што тренира Пелистер, така тренираат и другите екипи, како што ракометот му е професија на нашите ракометари, така ракометот му е професија и на другите играчи од другите ракометни екипи во првенството. И само да знајте дека и нашите играчи како и другите се од крв и месо, не се од метал. Само да знајте дека и Фитиљ, Атанасиевиќ, Цветан, Николче, Пешевски ќе ја завршат годината со преку 60 натпревари.

Ако не бил Фитиљ не знам шо ќе сме праеле... ЗАто е тој тука, за да знајме шо прајме. Зато е капитен, зато е најплатен, зато неговиот збор е последен, зато е најјак Македонски ракометар во моментот, и до крајот на кариерата ќе се наметни како еден од најдобрите ракометари во историјата на мак Ракометот.

Натпреварот е добиен и бодовите се на нашето конто. Нареден натпревар во Недела. Се гледаме в сала.

П.С. Само една паралела, Пелистер водеше 90% од времето, а Вардар губеше 90% од натпреваарот. Ако нешто значи по алгоритмот на форумот.

Луѓе, Пелистер е шампион и оваа година !!!

Член од
19 април 2023
Мислења
262
Поени од реакции
324
Мислам дека атмосферата во тимот е многу поинаква отколку атмосферата на форумов и се се движи по планот.
Овде, голем дел од присутните членови на форумот сместаат дека останатите екипи се составени од рекреативци и дека Пелистер, дома-гости, треба да победува со по 10 разлика. Како што тренира Пелистер, така тренираат и другите екипи, како што ракометот му е професија на нашите ракометари, така ракометот му е професија и на другите играчи од другите ракометни екипи во првенството. И само да знајте дека и нашите играчи како и другите се од крв и месо, не се од метал. Само да знајте дека и Фитиљ, Атанасиевиќ, Цветан, Николче, Пешевски ќе ја завршат годината со преку 60 натпревари.

Ако не бил Фитиљ не знам шо ќе сме праеле... ЗАто е тој тука, за да знајме шо прајме. Зато е капитен, зато е најплатен, зато неговиот збор е последен, зато е најјак Македонски ракометар во моментот, и до крајот на кариерата ќе се наметни како еден од најдобрите ракометари во историјата на мак Ракометот.

Натпреварот е добиен и бодовите се на нашето конто. Нареден натпревар во Недела. Се гледаме в сала.

П.С. Само една паралела, Пелистер водеше 90% од времето, а Вардар губеше 90% од натпреваарот. Ако нешто значи по алгоритмот на форумот.

Луѓе, Пелистер е шампион и оваа година !!!
И самиот рече ракометарите се од крв и месо па и Фитиљот.Никучот исто.Е за Шампион и оваа година ќе се прашаат и другите од крв и месо
П.С Разликата е во карактерот.

Член од
22 септември 2021
Мислења
241
Поени од реакции
972
Победа си е победа, Охрид воопшто не е за потценување, а од вгодина ќе бидат едни од кандидатите за титула. Шампион се станва да победваш и кога не оди се како подмачкано.
Останва да се сработи домашната работа и да се радуваме на нова титула.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.384
Поени од реакции
4.959
Забавен е форумот. Едните ја знаеле финтата на Фитиљо, готов бил го научиле. Ќе ги земат нив изгледа за одбрана.

Другите ги лажат од партија дека силен проект ќе им напраеле, 5 години нема да помирисаме титула.

Е зато гази ги, само заради пациентите вакви. И мочање после утакмица!

Kajgana Shop

На врв Bottom