Фан клуб: РК Пелистер

Член од
24 јуни 2022
Мислења
338
Поени од реакции
804
Ej koi gnasi se ovie kiradziite,znev deka ke ja zakazat utakmicata vo sabota,samo me cudi oti ne ja zakazaja vo 10h nautro.
Samo ako slusnam da placite naredn pat picki edni.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Ej koi gnasi se ovie kiradziite,znev deka ke ja zakazat utakmicata vo sabota,samo me cudi oti ne ja zakazaja vo 10h nautro.
Не можиш да знајш, кираџии се, можи да е зафатена салата со други настани. Пишиш ко тие да одлучват.

D

DupiMandalo

Гостин
Доста со тој муабет и барање алиби.
Немат поќе изговор, ни термин, ни распоред ни повреди.
Треба да одат и да победат. Се освен победа е ќикс и треба да заигра метлата, не само вомстручниот штаб, можи и некој од играчите да добие отказ.

Нека не ги лажи умот да излегват со соопштение и да барат преместување на термините.
Доста е изговори!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.311
Поени од реакции
8.302
Oti site se fativte za so 1961 ko prvo odime Bukurest a niv najmnogu treba da naprajme napori da gi tepame ako imaat dve od dve vo LS oti lani sami tie place ja I se buneja deka igrame vo LS sega da gi ckunime pa vratime vo normala pa konecno da go cidime mega duelot pomegu dejvis i brance oti ni kurtuli raul sega brance mora da go tepa ovaj

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
27 февруари 2017
Мислења
1.141
Поени од реакции
885
Oti site se fativte za so 1961 ko prvo odime Bukurest a niv najmnogu treba da naprajme napori da gi tepame ako imaat dve od dve vo LS oti lani sami tie place ja I se buneja deka igrame vo LS sega da gi ckunime pa vratime vo normala pa konecno da go cidime mega duelot pomegu dejvis i brance oti ni kurtuli raul sega brance mora da go tepa ovaj

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
dajboze da si vo pravo ama ke ne otvorat ko pasteta

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
ako gi tepatew sea i bukurest so davids davidss sho e ime i prezime u rakomet i nas ako ne tepate ja nema da go koristam vise forumovov aj da vidime challenge on

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
ako gi tepatew sea i bukurest so davids davidss sho e ime i prezime u rakomet i nas ako ne tepate ja nema da go koristam vise forumovov aj da vidime challenge on
Како бе така бацик ? немој те молам растураш во темите љубов и секс, особено во под темата "Со кој од познатите фаци сакате да имате секс" мултитаскинг си, не го мешај тртето кај шо се мерат патлаци, ај сеа мани си десанка и лека ноќ!

Последно уредено:
Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
Како бе така бацик ? немој те молам растураш во темите љубов и секс, особено во под темата "Со кој од познатите фаци сакате да имате секс" мултитаскинг си, не го мешај тртето кај шо се мерат патлаци, ај сеа мани си десанка и лека ноќ!
hhahaha dobro e me pratis kako Vardar sho vi e po merak tk i tie sho gi pustam go ljustis opasno ako ako ja pustiv predizvik pa sea ke vidime brance kolkav trener bil i on kaj ke go meri patlakot so davids pozdrav i leka nokj berzekers

Член од
30 август 2012
Мислења
3.558
Поени од реакции
6.214
Не лажи бе ќе отвориш нов акаунт BMX23 и пак ќе пишиш за скаутирани Корејци во Кипарски турнири

Член од
23 мај 2024
Мислења
135
Поени од реакции
273
Mislenje za slednite 2 ta natprevari? Jas mislam za zhal ke bidat so poraz i ovie utakmici ke bidat klucni za trenerskoto stolce, daj bozhe da gresham..

Kajgana Shop

На врв Bottom