Фан клуб: РК Пелистер

Член од
30 август 2012
Мислења
3.576
Поени од реакции
6.257
Лично јас начелно немам никакво мислење за тренерот , уште е рано .
Во врска со играта многу зицери промашени , во клучно моменти технички грешки и плус со толку малку одбрани на голман добро е и реми.
Е сега само не ми е јасно дали тој од играчите шо пишите дека му е ќеф да тренират е Тајник :icon_lol:
п.с. не знам зошто се враќа Тајник во игра т.е. по 40 минути , мислам можи во напад се тука тука со Павле ама одбрана измена небо земја , ама како и да е и да се помини група ни 5% нема шанса двомеч да добиеме со кој и да е .
Ај да видиме како ќе оди белки тренерот има пикирано плус 1-2 играчи шо треба да се дојсат

Член од
6 ноември 2024
Мислења
33
Поени од реакции
141
Раул 100% има пикирано играчи шо треба да си ги донеси. Штета шо не победивме вчера, голема штета. Ама то е то.
Мислам дека со Висла ќе бидиме уште по консолидирани.
Уште еднаш. Штета шо не ја добивме утакмицата.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
218
Поени од реакции
858
Публика публика ете публика вчера топ салата сите на нозе цела утакмица, топ навивање незнам како не му се дава 200% од играчите абе со заби ќе ги јадиш нема до 6 да стигнат. Вчера Абутович каков ќотек му мана на Табоада да му е алав. Одиме до крај нема предавање !!!

Член од
24 јуни 2022
Мислења
349
Поени од реакции
867
Публика публика ете публика вчера топ салата сите на нозе цела утакмица, топ навивање незнам како не му се дава 200% од играчите абе со заби ќе ги јадиш нема до 6 да стигнат. Вчера Абутович каков ќотек му мана на Табоада да му е алав. Одиме до крај нема предавање !!!
Oti be zborate deka ne igraat so 100% zalagane,kako zaklucivte?Guinea za sekoja topka se trudeau ama ete izgorevme vo zelbata za pobeda.Ova e LS I nema lesan ili spab protivnik za sekoj osvoen bod treba krv da proplukas.Gi dobivame vo Danska ete malku falese da gi dobieme I vcera.Odime ponatmu vo sekoj slucaj I vcera da pobedevme za da ja pominime grupata ke trebase da ja pobedime Visla,ne e nisto izgubeno iako ke bidi pekolno tesko.
Doma mislam ke mu napravivme golemi problemi I na Dinamo.

Член од
20 август 2022
Мислења
72
Поени од реакции
310
Покрај висла, јас мислам дека има и шанса фуксе да падни, фукси има 3 победи само врз нас 3те екипи од дното, така да со добар инает мислам можат со фуксе барем бод да земат.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.203
Поени од реакции
2.393
E od vakvi kalkulacii i visoki ocekuvanja posle se prat tenzii i se pcue se kolni.
Seriozni ste? Poleka malku nie Federicia ne ja tepavme domasnoto prvenstvo ne dominirame Berlin ke sme go tepale Dinamo ne znam koj kocete malku.
Dajte mu vreme na coekot neka raboti pa ke vidime sho ke bidi i koj ke tepame

Последно уредено:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.371
Поени од реакции
8.475
E od vakvi kalkulacii i visoki ocekuvanja posle se prat tenzii i se pcue se kolku.
Seriozni ste? Poleka malku nie Federicia ne ja tepavme domasnoto prvenstvo ne dominirame Berlin ke sme go tepale Dinamo ne znam koj kocete malku.
Dajte mu vreme na coekot neka raboti pa ke vidime sho ke bidi i koj ke tepame
Se slozuvam tesko plus bodoj ,patem nie ja ostbarivme celta edna da tepame I zemi bodoj sega se e plus najvazno da se fokusirame na domasnoto prvenstvo

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
788
Поени од реакции
1.449
Браво :uzi:
Знаејќи како е незгоден Тиквеш, да ти е милина да гледаш.
Со Раул се препородија Тајник и Ивич..
Брз центар, брз проток на топка, крила и цепелини. Сите ги игра и уигрува..Веќе никој не греј глупа и секој е потребен.
Штета шо концепто на одбраната беше да играме со талпи и троми луѓе.
Уште тука полека да се средиме со 5-1 и/или 3-2-3 и транзиции и супер ќе.
Али битно со Раул иако е кратко тука, барем се разбудија сите!
А тек тој да си донеси(ше) свои играчи...

Член од
6 февруари 2011
Мислења
858
Поени од реакции
3.715
Тиквеш не е истиот од претходните сезони и незнам колку е мерило, но она што радва е што конечно гледаме брз проток на топка нарочито во тој прв напад на неоформена одбрана и одма се отвара пукнатина во одбранбената зона и постигнуваме “лесни” голови.Денес ги немаше тие мачни напади и гњавење на топката и упорни соло продори. Некако се чуствува леснотија во играта. Секако ќе треба многу време и напор да изградиме стил на игра. Но првите впечатоци се позитивни. Гледам никој не спомна претходно а секако е за поздрав се надевам ќе се најди соработка и со други фирми од градот за шо да не и надвор од градот, а тоа е бв инжинеринг ја исплаќа платата на Кузмановски за оваа сезона, одличен потег.

Kajgana Shop

На врв Bottom