Фан клуб: РК Пелистер

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381
Нека кажат шо имат постигнато во животот тие шо го избркаја. Така вели еден професор само тој шо има постигнато нешто во животот можи да збора.
Изгледа Анчелоти и не е толку среќен.
А шо имаш ти постигнато во живото да ја коментираш работата на Глејзери?

Член од
6 февруари 2011
Мислења
798
Поени од реакции
3.381

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.171
Да не ги думате, слетаа во Копенхаген.

Мајтапот на страна, ме бендиса маркетингот на клубот.

Уствари, шо имам јас постигнато па да кажвам.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.179
Поени од реакции
2.252

Zafrkavas i ti sega
Daj da odmorime malku site od gluposti
To sho si imas so niv privatno teraj si vie si znajte samite tamu ama od javno tegnenje dosta e

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
895
Поени од реакции
1.171
Zafrkavas i ti sega
Daj da odmorime malku site od gluposti
To sho si imas so niv privatno teraj si vie si znajte samite tamu ama od javno tegnenje dosta e
Се сложвам.

За @sefedin_bajramov беше дека ни цутел маркетингот со спонзорирано стори ама не реагира.

Член од
11 август 2017
Мислења
498
Поени од реакции
442
Кога сме кај маркетингот

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.179
Поени од реакции
2.252
Се сложвам.

За @sefedin_bajramov беше дека ни цутел маркетингот со спонзорирано стори ама не реагира.

Aman ne go cepkaj koj ke ve cita site ovde pak 3 dena isto pa isto
Okolu marketingot i ostanatite raboti gi osudivme site i dosta e dajte da nasocime fokusot na drugi mesta a vervaj kolku niv sho mu prajs negativnosti tolku i sam si prajs prvo za sebe pa posle za stranata sho ja vodis a privatno pak ke ti recam sho sakate prajte samo da ne ja trueme javnosta so se

Член од
5 април 2013
Мислења
3.358
Поени од реакции
6.825
Пелистер во ЛШ засега: Потпросечна одбрана, најлош напад од 16те екипи...

Спортинг се на се најдобри, Фредериција и Пелистер последни.

Статистиките се усреднети по 50 поседи на топка, што е правилен начин да се споредуваат одбрани и напади во ракомет (наспроти неточните анализи со просечно дадени или примени голови каде не се зема во предвид темпото на натпреварот).

1730315024748.png

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.347
Поени од реакции
1.875
Кога сме кај маркетингот
Ја читат кајгана и се шо не прат овие тие прат :D :D :D

Член од
23 мај 2024
Мислења
122
Поени од реакции
244
Се сложвам.

Ti brat sam si prajs monolog, sam si zborvas sam si odgovarash. Iako vo glajte mislite deka e nekoj od upravata i zato taka me napagate i ic ne mi e gajle. Si imam svoj stav i svor mislenje i si iskazvam. I ne se raspravam pokje vo interesot na site clenoj tuka, i taman olabavuva situacijata ti pak palis fitilj i privatniot tvoj problem ni go nametnuvas tuka. Aj pozdrav i ne ti vrakjam pokje na gluposti, osven na nekoj popametni temi pozz

Член од
5 април 2013
Мислења
3.358
Поени од реакции
6.825
Малку сум загрижен за утрешниот меч. Практично во лимбо период без тренер. Со разнишана самодоверба....

Згора на тоа, порталите пак прават штета на клубот, создаваат атмосфера дека Пелистер е фаворит, што апсолутно не е така. Фредериција имаше катастрофален старт во ЛШ, ама постепено се стабилизираа и играат добро последните 2-3 кола. Лани завршија втори во Данска, сега пак се на второ место.... Не ми е јасно според која логика се создава притисок, ниту играчки ниту со досегашните резултати Пелистер не покажал дека може да биде фаворит на гости против вториот најдобар тим од Данска во моментот.

Дали постојат шанси за победа? Да, ама на гостински терен, сигурно Фредериција ќе биде фаворит.

Не сум некој љубител на кладилници, ама дека знаат да проценат реален распоред на силите знаат - тоа им е работа, ако не знаеја ќе пропаднеа. Во случајот за мечот Фредериција - Пелистер ситуацијата е следна:

1730322249981.png

Преведени овие коефициенти во веројатност за победа се:
68% Фредериција
26% Пелистер

Член од
24 јуни 2022
Мислења
329
Поени од реакции
766

Daj be dosta kenas, aren si?
Odi leci kompleksi na drugo mesto, dosta samo negativne energija siris, se zapna Sefedin pa Sefedi 5 dena ve cigame kaj so se dokazvate, preku kuro mu dojdovte na ste, samo vas ke ve citame? Ako imas da pisia nesto popametno pisi ako ne olabaj nekoj den barem ovie nekolku dena ima za so da se pisi, utre utakmica protiv Fredericija, nedela vecnoto derbi ti se zapna vo toj Sefdin i vo mrketingot na klubot.

Kajgana Shop

На врв Bottom