Фан клуб: РК Пелистер

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
По никоја цена Фитиљот не смее да се врати во Македонија, ако сака да напредува во кариерата.

И како бе што ни сметал Ванчо свињата? Кој кур фактор е тој да цица пари од клубот? Една сезона одиграл тука и тоа беше тоа.
Ај, нема врска колку каде играл, ама кој успех го има тој зад себе како спортски работник? Беше од немај каде година, две спортско директорче во Металург, не знаеше ни самиот што треба да прави. Сајкалот цела кариера му ги бришеше чевлите на Лино. Кој се овие да му довериш да ти даваат совети за спортски колектив?
Ако сакаат да бараат совети од некој за менаџирање на ракометен клуб, подобро нека се обратат кај Чокре. Тој Металург што го гледавте до 2014 беше негова креација.

Последно уредено:
Член од
17 август 2014
Мислења
3.746
Поени од реакции
6.144
ожиќ-Павлетиќ шанкурето, си билда статистика со Тиквеш и Пролет, па за 13 гола на Тиквеш и Мице Шилегов брца со РК Охрид бе друже, се виде твоето колку знајш со трансферо во Франција 2 лига. Многу слабо крило, еден од послабите во екипата, за Тиквеш и Пролет и Васил Митевски со 44 години знај да дава голој, на најбитните утакмици, невидлив, НУЛА, голема НУЛА !
Минутажа која можеше да ја добие Костески и за следна сезона да имате подобар играч во него а и да имаме подобар играч во репрезентација.

D

dobramuzika

Гостин
Дај боже, нова сала во Битола, инвеститор во Велес, уште еден град кој живее за спортот, да има уште појака лига, уште поинтересно и понеизвесно првенство.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.418
Поени од реакции
8.542
Ima markica za nova sala
Najmalku za 5000 sedista
A mozi da odi do 8000
Najkasno Avgust ke pocni
So gradba
Автоматски споено мислење:

Neka demantirate nekoj ako znaj nesto poke
Ima takvi najavi uste od zimata isto i za dve pomosni fudbalski igralista se vo kasarnata arno ama edno e markica drugo e plan, finansii i izgradba na istite nase e da barame ke vidime so ke dobieme!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.432
Mora da pojacame so baranje na sala da mu se obesime na klepki oti dzabe se investira od strana na sponzorot vo klubot ako opstinata spie za salata

Член од
15 јули 2016
Мислења
325
Поени од реакции
776
Sega gledam na snimkata....dali mozi nekoj da mi objasni....MEGJASI crvenoto zname sto znaci i koj mu dade pravo da go postavi? Pokraj dvajcata orangutani od RK Vardar sto bea na prviot red na tribinata, ne znam so koj pamet....so trebase da mu naprajme? Posle nie pak divijaci ke bevme? Pa kaj ke najdis vakva navivacka kultura? Nieden incident..

D

dobramuzika

Гостин
Sega gledam na snimkata....dali mozi nekoj da mi objasni....MEGJASI crvenoto zname sto znaci i koj mu dade pravo da go postavi? Pokraj dvajcata orangutani od RK Vardar sto bea na prviot red na tribinata, ne znam so koj pamet....so trebase da mu naprajme? Posle nie pak divijaci ke bevme? Pa kaj ke najdis vakva navivacka kultura? Nieden incident..
Zname na nekoja muzichka grupa, na navivachite na Vardar sigurno ne beshe.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
На Хрвати беше. Некој луѓе на Мандалинич. Заборајв шо беше, некое локално клубче кај шо почнал Стипе или па некое местенце. Брат му беше дојден на Стипе можи тој го донесе. Ама тој со нас беше на трибина ко шо видов, навиваше. Му поклонивме некни маица, член е на Торцида Сплит.

EDIT:

Еве

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom