TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 6.386
Сега се враќам од утакмица.....лоша утакмица.Најмногу ради судиите.Типците се изгубија,па мене да ме ставеа таму ќе судев подобро.Прво малце го заебаваа Металург,па кога им се направи јак притисок на судиите го оштетија Загреб.На крај пред голот,судијата веќе сигнализираше фаул,пред да падне голот во последната акција,така да за таа одлука не може да им се замери.Се надевам дека веќе на вакви судии нема да им се дава да судат.
Металург добар,Загреб малце по очекувањата.Ниту еден играч во двете екипи не може да го издвојам,можеби Мариќ пикерот на крај он ја стопи предноста со 3 гола по ред.Кај Металург Станиќ прво име, Козлина исто солидно изигра.Другите и кај двете екипи не се покажаа нешто многу. Очекувано тврда утакмица,одбраните се единственото нешто денеска и кај двете екипи што штимаше.
Иначе ме зачуди публката и на почетокот и на крајот им даде на сите играчи на Загреб аплауз,а најмногу на Балиќ.Човекот е стварно посебна сорта............
Металург добар,Загреб малце по очекувањата.Ниту еден играч во двете екипи не може да го издвојам,можеби Мариќ пикерот на крај он ја стопи предноста со 3 гола по ред.Кај Металург Станиќ прво име, Козлина исто солидно изигра.Другите и кај двете екипи не се покажаа нешто многу. Очекувано тврда утакмица,одбраните се единственото нешто денеска и кај двете екипи што штимаше.
Иначе ме зачуди публката и на почетокот и на крајот им даде на сите играчи на Загреб аплауз,а најмногу на Балиќ.Човекот е стварно посебна сорта............