Фан клуб - РК Вардар

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Бисеров на битолскава дијабола мора да остане нотиран! Вакви дебилизми немаат изјавено ни најголемите идиоти и комплексаши. На крај Кано ќе испадне во право дека овие се озрачени, нема друго објаснување.
1000003091.jpg

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Бисеров на битолскава дијабола мора да остане нотиран! Вакви дебилизми немаат изјавено ни најголемите идиоти и комплексаши. На крај Кано ќе испадне во право дека овие се озрачени, нема друго објаснување.
Прегледај го приврзокот 432558
Ќе ги боли за 10 генерации

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Од толкав град Скопје кучињава баш Борозан најдоа да го нападнат , до толку ли сме малери бе ццц :eek:

На најважниот меч со Порто незнам како ке победиме , једино ако управата се реши да играме во салата Кале и на Порто да им се тресат рацете од близината на теренот и атмосферата :D

Знам дека нема шанси али мора да признаам ми фали таа атмосфера и тоа навивање на Кале , крцаше трибината кај Комити :)

Член од
12 ноември 2020
Мислења
64
Поени од реакции
197

Ke barame posle vakvi takvi igraci, pisuvame tuka koj cinel koj ne cinel. Koj bi dosol tuka da ti igra, da izgubi glava setajki si gi decata niz gradov?! Bejrut e za nas pristojno mesto za ziveenje! Ja ne znam dali ke mu dojde pamet na ovoj narod da ja spreci sopstvenata propast. Sram i bruka sme!

A i nas ko ekipa ne e od sea da ni se desavaat gluposti. Sterbik svoevremeno go otruja so rasipana hrana u restoran ke izginese ednas, imase nekolku pati plus slucaj koga pola ekipa se zatru po kafani i restorani, ni se gleda ni se postuva nesto diva liga. Eve sega najnovo kucinja skitnici.
I jas bi sakal da se ova gluposti sto si gi izmisluvaat od klubov da go krijat Vuko, ama mislam deka do volku sme otideni u kurac cel grad i drzava!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.750
Поени од реакции
39.632
Ова некој да го смислува па не може да го осмисли вака да испадне. Го нападнале кучиња партал го направиле, да ти ебам и Данела, и Лајка, и сите вие што се буневте против Вардариште, земи тоа џукелите успиј ги сите до една се шетаат во глутници и напаѓаат луѓе дали сте вие нормални за што се залагате?

Дај боже Вуко да го тужи градов да го истресе до последен денар.

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Последно инфо е дека Вуко ќе игра утре, оптимисти се дека ќе биде спремен, сега Танкоски се жалел на повреда на рамото…
Бетер од Арсенал во времето на Венгер сме со повредиве моментално...

Kajgana Shop

На врв Bottom