Фан клуб - РК Вардар

Член од
12 ноември 2020
Мислења
64
Поени од реакции
197
Последно инфо е дека Вуко ќе игра утре, оптимисти се дека ќе биде спремен, сега Танкоски се жалел на повреда на рамото…
E i za povredive ubavo me potseti. Dobro imame li lekar i medicinski personal u ekipava? Kondicioni treneri? Se raboti nesto?! Na sto lici ova??? Radi tie povredi 2 godini po red titula ne zemavme so prosecni ekipi!

Ima dve opcii stom imame cesti povredi u tim: deka ne se trenira dobro (premalku se raboti ili premnogu se napnuva) ili site igraci doagaat povredeni pa nie izigravame bolnica i doagaat ovde da gi lecime dur se opraat i najdat druga ekipa.

Ima povredi kaj site ekipi, ama vaka na nedelno nivo dvajca da se povreduvaat i da otpagaat u sred oktomvri ne sum videl do sega. Ne moze da bide muabetot maleri sme. Peh ti se slucuva ednas, ne sekoja nedela!

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Добро зависи и до повредата... Пинто верувам дека знаеле дека е повреден и решиле да ризикуваат... Горига има повреда што сигурно не е од преголем напор на тренинг, Вуко не е повреда исто од тренинг така што не мора да значи дека не се работи добро (премалку или премногу), али реално кондиционен тренер екипата нема, некој што ќе го организира тој дел на тренинзите и теретана и слично, а тоа и те како е потребно за да се спречат вакви глупи повреди секоја втора недела...

Член од
4 март 2017
Мислења
2.233
Поени од реакции
6.370
Тони Богдановски нели беше кај нас претходната сезона? Јас баш прашував кој е кога се појави на сликите, ми беше посочено дека е кондициски тренер.

Член од
14 декември 2021
Мислења
805
Поени од реакции
3.129
Тони Богдановски нели беше кај нас претходната сезона? Јас баш прашував кој е кога се појави на сликите, ми беше посочено дека е кондициски тренер.
Мислам дека уште е кај нас.

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Да, гледам го има на сајтот како дел од стручниот штаб.
Ако е кај нас добро, ако добро се сеќавам дечкото едно време беше и во ФК Вардар ангажиран како кондиционен тренер... Тогаш не би требало тоа да е причина за повредите, останува тоа дека не тера некој тежок малер последниве 2 сезони...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Сепак стигна добра вест , Борозан ке биде во составот за вечер :)

Член од
19 август 2010
Мислења
3.963
Поени од реакции
9.602
Vodime na poluvreme so 12 - 10, i pokraj toa što našive golmani imaat edna odbrana na poluvreme.

Член од
24 октомври 2023
Мислења
50
Поени од реакции
161
Butinot kolku poise go gledam tolku poise me iritira

Non stop namrsten so toa grdata debela faca i gi pcue igracite na sekoja edna greska

Treba nekoj da mu objasni deka ne trenira vtoroligaski tim so srednoskolci

A plejmejker ni treba pa makar od aliekspres

Kajgana Shop

На врв Bottom