- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.616
- Поени од реакции
- 6.357
Дечко глуп се праиш сега нешто? Славе и Џоле суделе 30 утакмции меѓу Вардар и Пелистер и на ниедна од тие немало тенденциозно судење
Дечко глуп се праиш сега нешто? Славе и Џоле суделе 30 утакмции меѓу Вардар и Пелистер и на ниедна од тие немало тенденциозно судење
Имало грешки на двете страни, што е нормално за таква утакмица, ама не грешки што решиле натпревар, колку и да плачете знаеш и сам дека е така.
Незнам шо си гледал ти ама.... не е така .Имало грешки на двете страни, што е нормално за таква утакмица, ама не грешки што решиле натпревар, колку и да плачете знаеш и сам дека е така.
Ништо, воопшто не пречи доколку би суделе странци... Пречи што би суделе судии што врв на кариера им се третокласни утакмици, без разлика дали тоа биле судии од СК или од БТ...Незнам шо си гледал ти ама.... не е така .
И самиот факт шо си навел дека суделе 30 утакмици нема нигде тоа во свет. Никој не оспорува квалитет ама дека немало тенденција мало морген.
Ако се прашвам јас кога двете екипи се конкуренти за титула треба странци да ги судат утакмиците.
Шо ти пречи тебе овие утакмици да не судат наши судии?
Уште непочната утакмицата почнаа да плачатНишто, воопшто не пречи доколку би суделе странци... Пречи што би суделе судии што врв на кариера им се третокласни утакмици, без разлика дали тоа биле судии од СК или од БТ...
Епа вас ви пречи било кој освен Начевски да суди дека нели тие се најдобри и меѓународно докажани.Ништо, воопшто не пречи доколку би суделе странци... Пречи што би суделе судии што врв на кариера им се третокласни утакмици, без разлика дали тоа биле судии од СК или од БТ...
не ги вреѓај, не се палистер, еурофарм се...de be so palister igrame, a 7 a 9 pak ke gi tepame. na invalidi mora malku i da im se pomogne. ne e humano posleden pat bez skopski pari titula osvoile prosliot milenium.
denes ke vi zavrsi fudbalskata a za vikend i rakometnata sezona...Уште непочната утакмицата почнаа да плачат
МЕКИЧИ...
Ај оди на твојот форум и види колку постови има за судиите, и дај еднаш земете титула и скинете се са курца досадни сте ...Уште непочната утакмицата почнаа да плачат
МЕКИЧИ...
marsovci najbolje... iskreno mi e gajle koj ke sudi. nie osvojuvavme evropski tituli so bilo kakvi sudii totalno nebitni se.Епа вас ви пречи било кој освен Начевски да суди дека нели тие се најдобри и меѓународно докажани.
Нас ни пречи тие да судат оти нигде нема судии од ист град да судат тие утакмици оти сметаме дека се тенденциозни .
Тогаш странци судии и решен проблем.
И пак одново...denes ke vi zavrsi fudbalskata a za vikend i rakometnata sezona...
posle moze da si diskutirate godisni odmori i turnirot u struga.
Не плачи еве и ВАР ќе наместат , Начевци се Вар судиитеmarsovci najbolje... iskreno mi e gajle koj ke sudi. nie osvojuvavme evropski tituli so bilo kakvi sudii totalno nebitni se.
Зато велам непочната утакмицата веќе се кажа се за судиите.Ај оди на твојот форум и види колку постови има за судиите, и дај еднаш земете титула и скинете се са курца досадни сте ...
Не ги знам судииве, веројатно се добри штом добиле Ф4 во Лига Европа, ама преседан е да ставиш судија од Битола на натпревар на Пелистер што решава за титула, особено ако истиот ставил слика со знакот на клуботПа ете 15 утакмици со ред судеа тие што судат финалиња на СП и ЕП кои се од ист град како вашиот што нешто нигде го нема во светот, па никому ништо. Зошто други да не судат? А за Киро не викам дека нема удел во одлуките ама да го поврзиш со делегирање на судии на Вардар Пелистер ми е смешно.
Имаме од кого да учиме. Докторат спремивте на тема судии во секој спорт, дали е фудбал, ракомет или кошаркаЗато велам непочната утакмицата веќе се кажа се за судиите.