Фан клуб - РК Вардар

Да имаш судии што судат финалиња на СП, ЕП и Олимписки игри и да ставиш судија што има профилна слика на ФБ со пелистер, и што најголем успех му е 3то место Ф4 Лига Европа на 50 години е у најмала рака дискутабилно... Сакаш да кажеш дека Киро не раководи со федерација или ? да не сум грешка нешто....
Па ете 15 утакмици со ред судеа тие што судат финалиња на СП и ЕП кои се од ист град како вашиот што нешто нигде го нема во светот, па никому ништо. Зошто други да не судат? А за Киро не викам дека нема удел во одлуките ама да го поврзиш со делегирање на судии на Вардар Пелистер ми е смешно.

Па ете 15 утакмици со ред судеа тие што судат финалиња на СП и ЕП кои се од ист град како вашиот што нешто нигде го нема во светот, па никому ништо. Зошто други да не судат? А за Киро не викам дека нема удел во одлуките ама да го поврзиш со делегирање на судии на Вардар Пелистер ми е смешно.
Дечко глуп се праиш сега нешто? Славе и Џоле суделе 30 утакмции меѓу Вардар и Пелистер и на ниедна од тие немало тенденциозно судење, тоа што во Битола не можат да земат титула и во секој можен спорт нив судии ги крадат дали фудбал дали кошарка дали ракомет (а поготово во фудбал сезонава на секоја можна утакмица судиите им прогледуваат низ прсти) не значи дека треба да се учат судии на најголемото дерби кое го имаме во државава... Чим мислиш дека Киро нема удел во делегирањето, види кои судии најмногу суделе на Алкалоид сезонава, кои судии ги протнаа на Ф4 во купот сезонава и размисли уште еднаш :D

Имало грешки на двете страни, што е нормално за таква утакмица, ама не грешки што решиле натпревар, колку и да плачете знаеш и сам дека е така.
Незнам шо си гледал ти ама.... не е така .
И самиот факт шо си навел дека суделе 30 утакмици нема нигде тоа во свет. Никој не оспорува квалитет ама дека немало тенденција мало морген.
Ако се прашвам јас кога двете екипи се конкуренти за титула треба странци да ги судат утакмиците.
Шо ти пречи тебе овие утакмици да не судат наши судии?

Незнам шо си гледал ти ама.... не е така .
И самиот факт шо си навел дека суделе 30 утакмици нема нигде тоа во свет. Никој не оспорува квалитет ама дека немало тенденција мало морген.
Ако се прашвам јас кога двете екипи се конкуренти за титула треба странци да ги судат утакмиците.
Шо ти пречи тебе овие утакмици да не судат наши судии?
Ништо, воопшто не пречи доколку би суделе странци... Пречи што би суделе судии што врв на кариера им се третокласни утакмици, без разлика дали тоа биле судии од СК или од БТ...

de be so palister igrame, a 7 a 9 pak ke gi tepame. na invalidi mora malku i da im se pomogne. ne e humano posleden pat bez skopski pari titula osvoile prosliot milenium.

Ништо, воопшто не пречи доколку би суделе странци... Пречи што би суделе судии што врв на кариера им се третокласни утакмици, без разлика дали тоа биле судии од СК или од БТ...
Уште непочната утакмицата почнаа да плачат

МЕКИЧИ...

Епа вас ви пречи било кој освен Начевски да суди дека нели тие се најдобри и меѓународно докажани.
Нас ни пречи тие да судат оти нигде нема судии од ист град да судат тие утакмици оти сметаме дека се тенденциозни .
Тогаш странци судии и решен проблем.

Уште непочната утакмицата почнаа да плачат

МЕКИЧИ...
Ај оди на твојот форум и види колку постови има за судиите, и дај еднаш земете титула и скинете се са курца досадни сте ...

Епа вас ви пречи било кој освен Начевски да суди дека нели тие се најдобри и меѓународно докажани.
Нас ни пречи тие да судат оти нигде нема судии од ист град да судат тие утакмици оти сметаме дека се тенденциозни .
Тогаш странци судии и решен проблем.

marsovci najbolje... iskreno mi e gajle koj ke sudi. nie osvojuvavme evropski tituli so bilo kakvi sudii totalno nebitni se.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom