Фан клуб - РК Вардар

Член од
13 август 2019
Мислења
637
Поени од реакции
3.405
Член од
17 август 2014
Мислења
3.749
Поени од реакции
6.150
Ќе му свртат грб сите, освен играчите на Алкалоид.
За причините пишувавме и претходно, али ете форумџиите мислеа дека КИРЕ НЕ Е ТАКОВ :)
„Ќе ни недостигаат неколку играчи. Филип Талески ќе биде отсутен на овие два меча, во договор со РФМ и со мене, тој ќе го прескокне овој собир и ќе се приклучи на собирот на крајот на април против Луксембург и Турција.
Разбирам ако има некоја лична причина, но ако одбиваат повик за репрезентација за да се одмораат за дерби натпреварите, се крајно пичиња, иТале и тие од Пелистер.

Член од
13 август 2019
Мислења
637
Поени од реакции
3.405
Проблеми има уште од Јануари после СП, не е револтот само кај Тале туку и кај други играчи, причините горе доле се познати, ги знаат сите, Киро го изгуби компасот…

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.665
„Ќе ни недостигаат неколку играчи. Филип Талески ќе биде отсутен на овие два меча, во договор со РФМ и со мене, тој ќе го прескокне овој собир и ќе се приклучи на собирот на крајот на април против Луксембург и Турција.
Разбирам ако има некоја лична причина, но ако одбиваат повик за репрезентација за да се одмораат за дерби натпреварите, се крајно пичиња, иТале и тие од Пелистер.
Кое дерби другар, притисоци им се вршат и на македонските играчи на Вардар и на Пелистер од почеток на сезона, се уценуваат, се приватизира репката, цела федерација работи за Кире.

Затоа и ги бојкотираат дел од нив.
Може составот на репрезентацијата секако ќе биде ист, ама начинот на кој се прават притисоците е тотално недостоинствен и ова е резултат на искажување револт.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.665
Министерството на Груби ќе го презеде и АМС, така што може да се збогуваме од ваучерите во иднина, кои реално ни се најголем прилив на средства.
Како иде времево, се посигурен сум дека ќе играме колку да не се распаднеме во блиска иднина.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.259
Поени од реакции
6.538
Министерството на Груби ќе го презеде и АМС, така што може да се збогуваме од ваучерите во иднина, кои реално ни се најголем прилив на средства.
Како иде времево, се посигурен сум дека ќе играме колку да не се распаднеме во блиска иднина.
Оваа сезона беше најверојатно последна за ваучерите. Веќе неколку месеци се зборува дека системот ќе биде сменет, односно финансиската поддршка за клубовите ќе оди преку програма на влада, директно од државниот буџет. АМС нема да игра улога во таква ситуација.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.915
Поени од реакции
40.864
А каква врска има АМС со Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците па за да иде под таа капа.

Овој Груби е ретко болен лик у главата, сфати изгледа дека Вардар најголемиот дел од приходите му се од ваучерите, па ајде сеа и тоа да го скрати. Единствена цел му е уништување на Вардар без разлика од кој спорт.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.055
Поени од реакции
74.665
А каква врска има АМС со Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците па за да иде под таа капа.

Овој Груби е ретко болен лик у главата, сфати изгледа дека Вардар најголемиот дел од приходите му се од ваучерите, па ајде сеа и тоа да го скрати. Единствена цел му е уништување на Вардар без разлика од кој спорт.
IMG-af443420861d89dfc928fcc47b5fc2fa-V.jpg

Така изјави во интервју за ТВ 24.

Kajgana Shop

На врв Bottom