Фан клуб - РК Вардар

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
сведочи генералниот секретар на Металург, Зоран Цветановски.

чекајте, кој е овој, да не е коментаторон од Канал5 !? (попознат како „Шансееее“)
--- надополнето: 17 мај 2012 во 00:32 ---
ах, ја утнав темата, али нема везе, и така поголема гужва е овде. :ROFLMAO:
Toj e .

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
сведочи генералниот секретар на Металург, Зоран Цветановски.

чекајте, кој е овој, да не е коментаторон од Канал5 !? (попознат како „Шансееее“)
--- надополнето: 17 мај 2012 во 00:32 ---
ах, ја утнав темата, али нема везе, и така поголема гужва е овде. :ROFLMAO:
Тоa е тој :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ајдееее... ебате државата, новинари се потпароли и генерални секретари (hint тој од Сител у ФФМ) :rolleyes:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.051
Поени од реакции
74.586
Него го темпираат за голема функција во федерацијата кога Минчо ќе биде претседател. Врапците на дрвјата ја знаат целата строрија веќе.
Шансеееееееееееееееееее!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Овие нормални ли се?

Металург пратил полиција во Вардар за контрола на странските ракометари

Од таборот на Вардар не сакале со тоа да се занимаваат и да го истакнуваат во јавноста, но сепак, по синоќешниот инцидент во кој Веселин Вујовиќ вербално го нападнал Лино Червар, тренерот на црвено-црните потсети на таа провокација.
На неколку дена пред првиот меч од Супер-лигата во Автокоманда (една недела по финалето на СЕХА н.з.) во нашиот клуб дојде полиција која што се грижи за странците во државата и вршеше контрола над сите наши ракометари. Јасно беше дека сите тие работи се случија за да се изврши притисок врз нас, за да не можеме да одржиме тренинг како што треба за повторно да ги совладаме како што тоа беше случај во СЕХА-лигата“, вели Вујовиќ во изјава за „Екипа“.

http://www.mkd.mk/32099/sport/metalurg-pratil-policija-vo-vardar-za-kontrola-na-stranskite-rakometari/

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Објективното македонско новинарство предводено од клошаров Зоки од Канал 5 што во секоја прилика кога искача на ТВ така добро му го дудла на Минчота. Имаат ли грам достоинство ваквите бедотии како Канал 5, Бекстејџ и ред други пролив медиуми или само знаат јавно да се проституираат за пар стотици евра. Мизерии.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.091
Поени од реакции
10.110
Ako go gledavte presot posle vrakanjeto od Svedska, Nacevski i se sipa na novinarkata od Kanal 5, i i rece deka nejziniot urednik( citaj spomnatiov Cvetanovski, koj neli mora da ja informira javnosta kakva zrtva e negoviot tim) nikogas nema da dojde da bide eden od glavnite luge na federacija:D.... Taka da, voopsto ne me cudi seta ovaa fama koja ja pravi Metalurg na celo so takvite paceri kako Cvetanovski, pa onoj Levce Kitevski na klupa ( tipot sto stalno skoka ko majmun na sekoja utakmica kao se ke diga na kloci.. btw nego Vujo treba da mu ja skrsi facata) i ostala seljacana( pozadi mrezite na golovite, onie koi ke im secat glavi na sudii). Sekoj nareden den ovie od metalurg mi dokazuvaat so mizernite potezi koi gi praat ustvari kolku mizerija klubce se.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.051
Поени од реакции
74.586
Zarko Angelovski Metalurg e GOLEM KLUB !!! Metalurg vo Liga shampijoni 2011-12 osvoi 11 bodovi. Od 1991 godina do sega site shampijoni na Makedonija nemaat osvoeno sevkupno poveke od 3-4 boda.Site godini da sobirame,nema da izlezat poveke od chetiri boda. Za 22 godini igranje vkupno se osvoeni 3-4 boda. I tie bodovi bile osvoeni vo posledno kolo koga na drugata ekipa ne im bile potrebni bodovi. Sepak nema da bideme cinichni i ke gi zapisheme tie 3-4 boda. Metalurg so samo malku sreka mozheshe da osvoi 18 boda samo vo edna natprevaruvachka sezona vo Liga na Shampijoni. Mozhebi ke treba da pominat 500 godini,pa povtorno nekoja ekipa od Makedonija vo Liga na Shampijoni da osvoi 11 bodovi.A,mozhebi i nikogash nama da se povtori toa !
Metalurg e POCHITUVAN VO EVROPA ! Metalurg see strav i trepet vo Evropa !Metalurg e vlezen vo Ligata na 30 najdobri ekipi vo Evropa. Metalurg chlenuva vo Ligata na Evropa !
:pos::pos::pos:

И овој порано бил ракометен судија :LOL:
Со какви гревови делиме држава мајко мила. Овој беше тој што викаше кога влагал во кафичи во Дебар Маало никој не смеел да му зуцне дека бил страв и трепет :pos:
Типов има некои 50-тина може и повеќе години и во секој спорт навива против Вардар :pos:
Слишам на последниов меч стоел позади головите и плукал по нашите играчи. Многу убаво од поранешен судија, кој сам си призна дека Минчо секоја недела ги носи на ручеци :facepalm:
Баш сакам да ми биде во близина за финалево на купов, да видиме што фраер бил по кафичите :icon_lol:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.091
Поени од реакции
10.110
Zarko Angelovski Metalurg e GOLEM KLUB !!! Metalurg vo Liga shampijoni 2011-12 osvoi 11 bodovi. Od 1991 godina do sega site shampijoni na Makedonija nemaat osvoeno sevkupno poveke od 3-4 boda.Site godini da sobirame,nema da izlezat poveke od chetiri boda. Za 22 godini igranje vkupno se osvoeni 3-4 boda. I tie bodovi bile osvoeni vo posledno kolo koga na drugata ekipa ne im bile potrebni bodovi. Sepak nema da bideme cinichni i ke gi zapisheme tie 3-4 boda. Metalurg so samo malku sreka mozheshe da osvoi 18 boda samo vo edna natprevaruvachka sezona vo Liga na Shampijoni. Mozhebi ke treba da pominat 500 godini,pa povtorno nekoja ekipa od Makedonija vo Liga na Shampijoni da osvoi 11 bodovi.A,mozhebi i nikogash nama da se povtori toa !
Metalurg e POCHITUVAN VO EVROPA ! Metalurg see strav i trepet vo Evropa !Metalurg e vlezen vo Ligata na 30 najdobri ekipi vo Evropa. Metalurg chlenuva vo Ligata na Evropa !

Со какви гревови делиме држава мајко мила. Овој беше тој што викаше кога влагал во кафичи во Дебар Маало никој не смеел да му зуцне дека бил страв и трепет :pos:
Типов има некои 50-тина може и повеќе години и во секој спорт навива против Вардар :pos:
Слишам на последниов меч стоел позади головите и плукал по нашите играчи. Многу убаво од поранешен судија, кој сам си призна дека Минчо секоја недела ги носи на ручеци :facepalm:
Баш сакам да ми биде во близина за финалево на купов, да видиме што фраер бил по кафичите :icon_lol:
Leee ova kopile sekade sere protiv Vardar.... Ama bukvalno za sekoj sport... Po forumi, na fejs na sekoja tema koja e za Vardar... Starkelja mu ebam retardirana:D!
--- надополнето: 17 мај 2012 во 19:17 ---

Leee ova kopile sekade sere protiv Vardar.... Ama bukvalno za sekoj sport... Po forumi, na fejs na sekoja tema koja e za Vardar... Starkelja mu ebam retardirana:D!

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Иначе Металург ви ги бара и Ојлески, Ангеловски и Кукоски.Само Куковски мислам не можат да го земат дека има договор на 2 години а за другиве се е можно :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.051
Поени од реакции
74.586
Тоа е тоа, интересно сакаат да напредуваат а купуваат пола од играчите од тимот кој го победија со 9 разлика. Се појасно станува како победија ;)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Анѓеловски нека си го зимаат ако сакаат.Овие ем сакаат да не ослабат,да им остане истиот број на македонци во екипата (сигурно Алушевски,некој од десните крила и некој бек ќе си бега од таму) и да земат странци што ќе донесат квалитет повеќе.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.091
Поени од реакции
10.110
Aj nekoj ako tocno znae neka napise kolku e karta za polufinalinjava?

Kajgana Shop

На врв Bottom