Фан клуб - РК Вардар

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Едит:Кобен бил само еден гол,катастрофааа еден гол не исфрли од 2-ро коло.На полувреме сме воделе 12-13.Така кога си играат а знаат колку е битен во вакви двомечи еден едиснтвен гол.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ја упропастија сезоната уште пред да почне! Не знам што мислеше Михајло со истрошениот тренер Вујо!? Подитно нека му даде отказ и нека донесе тренер што ќе му биде достоен соперник на Червар. Ова е срамота. Минатата сезона стигнавме до полуфинале и не му чинеа тие играчи, а оваа сезона испаѓаме во прва рунда од Извиѓач!? Многу работи треба да се сменат во клубот...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ех,Вујо(мајсторе):D
Сеа гледајте во понеделник..ќе кука по медиуми..
Играчите вакви,такви....не играат,ми забушаваат.....бла,бла...:D
А тој никако не презема вина,неее како е можно,големиот вујо да е виновен?no way?:)
Таков беше и како играч-нарцис,самобендисан,дрзок,арогантен таков е и како тренер...
Годините не му го дотерале паметот....
Ама не е само Вујо крив...
Михајло ја заеба работата....
Вујо е избркан од цела Европа.....ако вредеше ќе го земеа некаде надвор,немаше да дреми без работа....
Тренерот е најбитен во екипата...да го нема Металург Червар на клупата,гарантирам дека со истите играчи шо сега ги имаат,нема да пружаат ни четвртина од ова шо го гледаме денес....
И секако изборот на играчите на Вардар беше сосема погрешен......(многу пати дискутирана тема,да не се повторувам).....

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
То је то.... не ни очекував нешто повеќе. Со пропаднати таленти и истрошени играчи нема што да бараме и во европа и во СЕХА а богами и во домашното првенство.... Стравувам и за тоа 2ро место шти ни беше загарантирано до лани.

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
искрено кажано. гледајќи го натпреварот со Извиѓач во Скопје, Вардар имаше многу слаба игра особено во нападот и не очекував дека нешто посериозно ќе направи у Љубушки. Но после победата против Црвена Звезда се надевав на победа и против босанциве, но тоа не се случи. Жално штоо испадна Вардар но еве можност да се покаже во СЕХА купот. Многу среќа понатаму на Вардар.
Респект за Металург. Но Не го отпишувајте Вардар од прво место во нашава лига има капацитет ,верувам дека допрва Ќе покаже добра игра.

П

Паспарту

Гостин
ОСТАВКА! Кога ќе ми текне колку се влажнеше Вујо на противникот кога беше извлечен ми доаѓа да му се намочам во сите неспособни играчи што ги донесе, срамота е да не можеме еден Извиѓач да елиминираме, сигурно "намерно" сме изгубиле за да ги насочиме силите кон онаа СЕХА лига :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Абе секогаш е ваква традицијата, една година играме убаво во Европа, следната одма испаѓаме :D
Ништо страшно, ова е намерно, за да се насочиме кон СЕХА лигата :P

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Значи на Михајло не му дојде паметот и пак е прелажан од Вујо стариот мајстор за лаги... Ако сега не го шутнат не знам кога човекот скапа во Вардар памтиме само порази а Вујович памти само колку кеш има земено до сега...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Сега читам како смен испаднале....
Сме воделе 3 разлика на 20 минути до крај.
На 10 минути до крај било 22-20 за нас, а веќе во 53-тата минута било 23-23.
Извиѓач дошол до предност од 27-24 на минута до крај. Марковиќ намалил, а одма сме примиле гол за 28-25.
Вардар организирал подолг напад и постигнал гол за 28-26.
Останале 6 секунди, и за 6 секунди ни направбиле акција по која бил досуден пенал кој го реазилирале...
Како бе за 6 секунди примиле гол бе, срамота...
Цел меч сме воделе....

Марковиќ најдобар со 8 гола, Петриќ, Вујовиќ и Додер по 4, другиве тотално потфрлиле...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Немам играчи, ниту борци. С` е тоа само на хартија - кратко изјави Веселин Вујовиќ, тренерот на скопјани.
Значи каков лицемер е овој Вујо. Па кој ги избра тие играчи!? Ова е врв на неговите манипулации со јавноста и навивачите. Не знам само како уште му успеваат. Време е заедно со најголемиот дел од играчите, на кои крајно кукавички им ја префрла вината за неуспехот за да он си го спаси гзот, да го напуштат Вардар. Доста ни е веќе од него!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Ех,Вујо(мајсторе):D
Сеа гледајте во понеделник..ќе кука по медиуми..
Играчите вакви,такви....не играат,ми забушаваат.....бла,бла...:D
А тој никако не презема вина,неее како е можно,големиот вујо да е виновен?no way?:)
Таков беше и како играч-нарцис,самобендисан,дрзок,арогантен таков е и како тренер...
Годините не му го дотерале паметот....
Ама не е само Вујо крив...
Михајло ја заеба работата....
Вујо е избркан од цела Европа.....ако вредеше ќе го земеа некаде надвор,немаше да дреми без работа....
Тренерот е најбитен во екипата...да го нема Металург Червар на клупата,гарантирам дека со истите играчи шо сега ги имаат,нема да пружаат ни четвртина од ова шо го гледаме денес....
И секако изборот на играчите на Вардар беше сосема погрешен......(многу пати дискутирана тема,да не се повторувам).....
What did i say?:D
Vujo Show:D
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=4DB3ABD39AC73E43BBC775E22002BE79

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Ме заеба дигиталната, у програмскиот водич пишуваше за денеска од 6 дека ке игра вардар се радуев.. али тоа утре било :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Во 16 и 30, пренос на МТВ од Вардар-Металопластика...
Многу ми е криво што неможам да ја гледам утаикмицава:(
Што убаво и со фудбал ќе си споев после:(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.992
Поени од реакции
74.105
Солиден прв дел :icon_lol:
Како почнавме, добро е што водиме сега...
Ојлески ги нагази :cuc:
5 гола од вкупно 12, и два изнудени пенали....
Со Кукоски одбраната ни е доста појака, и мило ми е што Вујо конечно почна да го гледа тоа.
Неможам и неможам да сватам зошто не му дава шанса на Ангеловски во напад...
Лазаров даде два гола, тој Николиќ две топки фрли во аут камен каменосан, Собол утна три зицери...
Овие каков шут имаат, ни ја избушија мрежата. Од 11 гола, 7 сигурно ни ги бапнаа од далеку...

Kajgana Shop

На врв Bottom