Фан клуб - РК Вардар

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Најлесен противник би бил Француски Трембле,ако се паднеме со него би имале какви такви шанси за пласман! Ако се паднат Гумерсбах или Сан Анотинио тогаш можеби на Кале ке паднат али во гости лом ке не направат освен ако не отидеме 500 Комити!
Не збори пред време, тогаш може ќе играат Интер - Јувентус па пак ќе откажеш за екипата што ти донела највеќе радост! :pos::pos::pos:
И ти оваа радост денес во Романија си ја пропушти, што да ти кажам! :toe:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Не збори пред време, тогаш може ќе играат Интер - Јувентус па пак ќе откажеш за екипата што ти донела највеќе радост! :pos::pos::pos:
И ти оваа радост денес во Романија си ја пропушти, што да ти кажам! :toe:
Не ме сфаќајте така сеа,ова вечер е најбитна утакмица али ај батали сеа бидна веќе !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Не знам само од кој причини Пецаковски не го игра, а го игра Маркичевиќ.... Колку само Пецаковски е подобар и да не беше он денеска дефинитивно немаше да идеме понатака. Надовеза и Резничек нема да коментирам за нив зошто цела година играат добро и ради ваков натпревар не се покажаа добро и изгубивме да беа на ниво како што беа на кале посебно Надовеза ке тепавме по мое мислење. И што е со Борко цела утакмица нека го стај Даскаловски момакот како се разбранува на вакви утакмици тоа е чудо некое да го задржевме Митревски голот повеќе од добар ќе беше. Како што кажа и Saber ни фали играч како Миркуловски, а не е лошо и некој странец да се земе за крило. Алушевски да беше тука сега многу голови ке дадеше не знам зашто си отиде. Се на се тешка утакмица беше и едвај спасивме гз со некоја среќа. Ваква среќа треба да имаме во ждребката, а тек потоа дупло повеќе да имаме за да стигнеме до финале што тешко дека ќе го освојме :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Знаеме дека до овде беше квалитетот и дека им треба многу среќа еве денеска ја имаа и тоа како.Но не треба откажување бе,барем достојно да се опростат.Све тоа ни е јасно но едно ми е несфатливо до кога нашиве спортисти не мора ракометари да се ќе сфатат дека во решавачки натпревари не смееш да промашуваш зицери бидејќи таму и губиш.Само едни седмерци да ги дадеш се најбитни.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Честит пласман....
Заслужено...
Иако како шо претпоставував беше ПРЕТЕШКО...
Романците се ептен незгодни на домашен терен..
По коментарите глеам дека имало горе-долу солидно судење....
Ако судиите потфрлеа...тогаш ќе беше тешко,да не речам невозможно да се помине...
Сега во вторник една добра ждрепка...
Трембле е најпосакуван ривал...
Сепак и Сан Антонио не е лош избор..
Во голема криза се....многу играчи им заминаа....
Иако се екипа од Шпанија...сепак не се на некогашното ниво....
Би бил Вардар аутсајдер во дуелот ДА,но ќе има шанса за надигрување....
А во 1/2 се е можно....
Единствено Гумерзбах е лоша ждрепка....

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Не се фалете де со полуфинале, ојдовте ојдовте не е нешто кој знај шо, АКО СТИГНИТЕ ФИНАЛЕ ТОГАШ КЕ СЕ ДОКАЖИ КВАЛИТЕТОТ:toe:
И имам нешто- да го поздравам претседателот Михајло Михајловски, кога Пелистер играше ФИНАЛЕ Челинџ куп, и тој тогаш го потцени тој Челинџ куп и сеуште сонува за финале, а јас мислам и ке остани единствено финале на Рк Пелистер- Битола :wink:

П

Паспарту

Гостин
Не се фалете де со полуфинале, ојдовте ојдовте не е нешто кој знај шо, АКО СТИГНИТЕ ФИНАЛЕ ТОГАШ КЕ СЕ ДОКАЖИ КВАЛИТЕТОТ:toe:
И имам нешто- да го поздравам претседателот Михајло Михајловски, кога Пелистер играше ФИНАЛЕ Челинџ куп, и тој тогаш го потцени тој Челинџ куп и сеуште сонува за финале, а јас мислам и ке остани единствено финале на Рк Пелистер- Битола :wink:

Имаше една песна, Нека пукнат душманите мислам дека се викаше...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Не бе ништо не е, исто ко да си поминал куп група со Текстилев Штип, со Драчево и со Ринија :tapp:
Разликата од Челинџ куп до овој куп е разлика колку од Шпанска лигаво фудбал и Македонскава...
Знам дека ти е криво, али дај не се искажувај јавно, особено во моменти кога си го славиме успехот:smir:

--- надополнето ---

Бтв ждребката е во втонрик а не во петок :)

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Не бе ништо не е, исто ко да си поминал куп група со Текстилев Штип, со Драчево и со Ринија :tapp:
Разликата од Челинџ куп до овој куп е разлика колку од Шпанска лигаво фудбал и Македонскава...
Знам дека ти е криво, али дај не се искажувај јавно, особено во моменти кога си го славиме успехот:smir:
Абе не ме сваќај погрешно, баш е добро шо има македонски клуб меѓу 4 најдобри, а за натпреварувањето нема врска само стигнете до финале - секоја ви чест:wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Абе не ме сваќај погрешно, баш е добро шо има македонски клуб меѓу 4 најдобри, а за натпреварувањето нема врска само стигнете до финале - секоја ви чест:wink:
Ќе видиме за финалето :)
Реално сме многу далеку од него...
Има Вардар квалитет на неколку позиции, ама на некои сме толку дупки што ништо не не спасува...
Тоа ти е како една фудбалска екипа да има се солидни играчи, ама да нема некој добар плеј. Џабе е се, џабе се и стрелците, кога нема кој да намести гол :)
Само Трембле ни е шансата за понатаму... (бар јас така гледам на настаните) иако и пласманот во полуфиналето за мене е голем успех :aplauz:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.140
Ќе видиме за финалето :)
Реално сме многу далеку од него...
Има Вардар квалитет на неколку позиции, ама на некои сме толку дупки што ништо не не спасува...
Тоа ти е како една фудбалска екипа да има се солидни играчи, ама да нема некој добар плеј. Џабе е се, џабе се и стрелците, кога нема кој да намести гол :)
Само Трембле ни е шансата за понатаму... (бар јас така гледам на настаните) иако и пласманот во полуфиналето за мене е голем успех :aplauz:
Кажи скратено екипа како реал :icon_mrgr

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
И кого ќе донесеме место нив, Балиќ и Кречмар? Сосема се ок играчите, барем за наши прилики и повеќе од добри...

епа друже ако некогаш сака некој мкд тим да освои меѓународен трофеј ќе мора и да има меѓунардони јаки играчи. до сега ние на публика на изненадување идеме во овие меѓународни натпреварувања. знам дека парите што ќе ги вложат и парите што ќе ги добијат нема да се исти, дури и помалце ќе добијат и можеби затоа никој не вложува кај нас зашто не се исплати. и сите сакаат со ефтини играчи да поминат повеќе кола ама еве гледате и вие вардар тоа го прави на секој 5 години додека решица го има осовено овој куп 3 пати. значи за 5 години пак ќе имаме некој успех до полуфинале, а финале како пелистер не стигнал никој повеќе од 15 години. тоа ми е мене ги разбирам проблемите и се надевам дека таа регионална лига од август ќе привлече повеќе спонзори кои би платиле за појаки играчи и во тие меѓународни купови да можеме на квалитетот што го имаме да се надеваме на трофеј.

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
епа друже ако некогаш сака некој мкд тим да освои меѓународен трофеј ќе мора и да има меѓунардони јаки играчи. до сега ние на публика на изненадување идеме во овие меѓународни натпреварувања. знам дека парите што ќе ги вложат и парите што ќе ги добијат нема да се исти, дури и помалце ќе добијат и можеби затоа никој не вложува кај нас зашто не се исплати. и сите сакаат со ефтини играчи да поминат повеќе кола ама еве гледате и вие вардар тоа го прави на секој 5 години додека решица го има осовено овој куп 3 пати. значи за 5 години пак ќе имаме некој успех до полуфинале, а финале како пелистер не стигнал никој повеќе од 15 години. тоа ми е мене ги разбирам проблемите и се надевам дека таа регионална лига од август ќе привлече повеќе спонзори кои би платиле за појаки играчи и во тие меѓународни купови да можеме на квалитетот што го имаме да се надеваме на трофеј.
Сосема си во право

Kajgana Shop

На врв Bottom