Фан клуб - РК Вардар

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.835
Поени од реакции
2.695
Зашо бе дома првата утакмица у пм...

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Првиот натпревар ќе се одигра на 26/27 март во СРЦ Кале, а реваншот една недела подоцна, односно на 02/03 април.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Грешка сум бил кога реков дека освоиле два челинџа по рец, всушност освоиле ТРИ челинџа по ред :)
!
Го читам големиот дел и си викам добро е можда не се толку јаки после 2 секунди го читам и вториот дел и...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Таква ни е среќата...
Гумерсбах го доби најлесниот противник овдека, Норвешкиот тим. Марибор се падна со Сан Антонио и со оглед на тоа што и Извиѓач им парираше на Шпанциве, очекувам и Словенциве да пружат некој отпор но нема да биде доволно мислам :)
Наше е да навиваме за Марибор и Елверум и да очекуваме да се случи некое чудо :pos:
Во последниот двомеч ќе се сретнат Трембле и Халмштад. Ако евентуално ја поминеме Решица, ондак ако за проитвник во полуфинале го добиеме победникот од мечот Трембле-Халмштад, ондак мислам дека би требало да се најдеме во финалето :)Треба малку да се разиграат нашиве. Маркичевиќ е очаен. Неможе да се придвижи...
Тренеров го заборава Пецаковски...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Таква ни е среќата...
Гумерсбах го доби најлесниот противник овдека, Норвешкиот тим. Марибор се падна со Сан Антонио и со оглед на тоа што и Извиѓач им парираше на Шпанциве, очекувам и Словенциве да пружат некој отпор но нема да биде доволно мислам :)
Наше е да навиваме за Марибор и Елверум и да очекуваме да се случи некое чудо :pos:
Во последниот двомеч ќе се сретнат Трембле и Халмштад. Ако евентуално ја поминеме Решица, ондак ако за проитвник во полуфинале го добиеме победникот од мечот Трембле-Халмштад, ондак мислам дека би требало да се најдеме во финалето :)Треба малку да се разиграат нашиве. Маркичевиќ е очаен. Неможе да се придвижи...
Тренеров го заборава Пецаковски...

тука е проблемот, у која лига ќе се разигруваат? :helou:

комити мора целата трибина да ја земат, мислам дека можат да ја напунат и да се направи дома разлика од 5-6 гола иначе све испод тоа на гостовање ќе биде тешко. ова е реалноста не ова песимист тука треба да се изигра јако за да се стигне оваа разлика.

Член од
25 февруари 2008
Мислења
143
Поени од реакции
42
Ќе ја полниме цела трибина има да грми

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
тука е проблемот, у која лига ќе се разигруваат? :helou:

комити мора целата трибина да ја земат, мислам дека можат да ја напунат и да се направи дома разлика од 5-6 гола иначе све испод тоа на гостовање ќе биде тешко. ова е реалноста не ова песимист тука треба да се изигра јако за да се стигне оваа разлика.
Какви 5-6 бре, ако не теоаме тука 8 разлика, може да се збогуваме уште од сега :)
Тоа е добитната разлика :pos:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Во денешен спорт пишува дека Решица биле во голема финансиска криза и планирале да се повчечат од европските натпревари.
И ако не се повлекле најверојатно ке ги играле двата натпревари на гости.
Еве голема шанса Вардар да игра во полуфинале.
Се разбора ако е точно ова во спорт што пишува.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Во денешен спорт пишува дека Решица биле во голема финансиска криза и планирале да се повчечат од европските натпревари.
И ако не се повлекле најверојатно ке ги играле двата натпревари на гости.
Еве голема шанса Вардар да игра во полуфинале.
Се разбора ако е точно ова во спорт што пишува.
Каков банкрот какви глупости.Нека не лажат новините.Да не се опуштаме Решица е солидна екипа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
Дај боже да е вистина. Па да си поминеме така, како со Копенхаген. После да се паднеме со Сан Антонио и они да им се продлабочи кризата, и нив да ги поминеме лесно. И во финале да си се пресметаме со Гумерсбах :pos:

П

Паспарту

Гостин
Противник кој сигурно може да се помине, барем јас сум сигурен дека шансите се на страната на Вардар. Во 1/4 финале не може да очекуваме да ни падне екипа од Фарски Острови, со било која екипа и да падневме ќе беше тешко, а со Гумерсбах убедливо најтешко + невозможно да се елиминираат.

Зоте, од каде на Вардар не му "лежат" романски екипи!? Констанца кога дома без проблем ги победуваше Барселона и другите европски ракометни гиганти, истата таа Констанца загуби од Вардар на свој терен. Јас гарантирам дека Марибор е поквалитетна екипа од Решица, така да ждрепката е далеку од лоша.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Противник кој сигурно може да се помине, барем јас сум сигурен дека шансите се на страната на Вардар. Во 1/4 финале не може да очекуваме да ни падне екипа од Фарски Острови, со било која екипа и да падневме ќе беше тешко, а со Гумерсбах убедливо најтешко + невозможно да се елиминираат.

Зоте, од каде на Вардар не му "лежат" романски екипи!? Констанца кога дома без проблем ги победуваше Барселона и другите европски ракометни гиганти, истата таа Констанца загуби од Вардар на свој терен. Јас гарантирам дека Марибор е поквалитетна екипа од Решица, така да ждрепката е далеку од лоша.
Се сложувам со тебе и јас мислам дека Зоте греши за романските екипи. Ама споредбата со Констанца не ти држи вода :) Ние ги тепавме Звезда 3-1, а Слога ако не се лажам истата сезона не победи така да такви споредби не :)
пс. Денес чкембар никако да начекаш, сигурно се спремаат за дербито xD

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Зоте, од каде на Вардар не му "лежат" романски екипи!?
Констанца кога дома без проблем ги победуваше Барселона и другите европски ракометни гиганти, истата таа Констанца загуби од Вардар на свој терен. Јас гарантирам дека Марибор е поквалитетна екипа од Решица, така да ждрепката е далеку од лоша.

од утакмицата со стеауа, ја гледав директно на тв, огромна сала, навијања три пати појако од кај нас и кога играш со слични екипи како што сме ние и публика е потешко отколку со германци и данци кои само ракопелскаат. така јас размислувам, но како што кажав и покрја тоа сум оптимист ама се ќе зависи од првата утакмица на кале.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.054
од утакмицата со стеауа, ја гледав директно на тв, огромна сала, навијања три пати појако од кај нас и кога играш со слични екипи како што сме ние и публика е потешко отколку со германци и данци кои само ракопелскаат. така јас размислувам, но како што кажав и покрја тоа сум оптимист ама се ќе зависи од првата утакмица на кале.
Зоте, Стауа едвај не помина и тоа само по наша вина. Тука ги скапавме ама на крајот играта попушти и се спасија па отидовме со нешто помала предност 4 или 5 ако не се лажам. И таму имавме нерешено до 5 минути до крај, ама кретените испоуткаа. Манасков и пенал утна, и грешеше, тој Васјук здрви црвен, тренер беше Петрушевски....
И на крај испаднавме и ако бевме многу подобар противник.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зоте, Стауа едвај не помина и тоа само по наша вина. Тука ги скапавме ама на крајот играта попушти и се спасија па отидовме со нешто помала предност 4 или 5 ако не се лажам. И таму имавме нерешено до 5 минути до крај, ама кретените испоуткаа. Манасков и пенал утна, и грешеше, тој Васјук здрви црвен, тренер беше Петрушевски....
И на крај испаднавме и ако бевме многу подобар противник.
да да знам све ок, али и публиката според мене можеби допринела нашиве да грешат повеќе, нели зашто данци и норвежани кога ќе дојдат у скопје ја фалат публиката? :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom