- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
Кај може да се видат резултати од нашиве пријателски во Србија?
Има ли некој медиум таму што ги прати овие работи?
Со NEXE утакмиците можеш на нивниот сајт да ги најдеш извештаите.Добар сајт имаат и даваат извештаи од сите пријателски.Ќе бидат интересни утакмици со нив.Загреб против нив едвај извади победа од 1 разлика,убаделиво втори се во Хрватска.Само од Загреб губат и тоа едвај.Кај може да се видат резултати од нашиве пријателски во Србија?
И јас прочитав,цената е атрактивна за секој и ако има место нормално дека би идел!Ајде да веруваме дека во овие пријателски само се експерименитрало, и да не се замараме толку со резултатите. И онакан најважно е како ќе одиграат во Европа и во купот, со оглед на тоа што првенството е веќе завршена приказна...
Инаку за Копенхаген ќе се плаќа само 600 денари :kez:
Конечно шанса да се отиде на едно далечно и добро гостување по поволни цени :icon_mrgr
Мислам дека денеска има состанок по кој ќе се објават подетални информации околу тоа колку луѓе ќе одат, дали ќе биде само 18+ итн...И јас прочитав,цената е атрактивна за секој и ако има место нормално дека би идел!
Хаха, јебига, џабе се порадувавме...Ејј само 50 луѓе педерска работа :nesvest: :nesvest: :nesvest: - Со оглед на лимитираниот број на патници за Данска (еден автобус - 50 луѓе) на предлог на неколку членови од групата,за да биде што потранспарентно и покоректно,најверојатно ќе се влече ждрепка за тоа кој да патува за Копенхаген.
НАПОМЕНА !!...! Предност ќе имаат лица што се постари од 18 години и лица кои што се редовно активни на трибин...а.
КОМИТИ СКОПЈЕ !!!
Знаеме сите како идат тие работи,пишува демек ке има влечење хаха! Си знаат они самите кој ке одат,тие што беа сеа во Германија тие ке одат така да џабе се порадувавме имаш право! Само криво ми е што не се дозволи цивра од 300 души,така можеби ке имаше шанса и за нас!Хаха, јебига, џабе се порадувавме...
Се знае кој ќе иде, ако немаш подгрупа, ако сакаш и на сите мечеви оди пак нема шанси да мрднеш од Македонија
Ајде ќе се надеваме на некое поблиско гостување во следните кола.
Абе океј, Данска е далечна земја, и не е баш исплатливо клубот да даде толку пари за да отидат толку многу луѓе, кога и онака со 50 души во публика, Вардар ќе игра како да е домаќинЗнаеме сите како идат тие работи,пишува демек ке има влечење хаха! Си знаат они самите кој ке одат,тие што беа сеа во Германија тие ке одат така да џабе се порадувавме имаш право! Само криво ми е што не се дозволи цивра од 300 души,така можеби ке имаше шанса и за нас!
Ќе се среди тоа од идна година... здравје божеАј од наредната година се надевам ке има шанса и за нас бидејки тогаш ке играме во регионална лига и ке има повеќе гостувања,али според мене ке се иде на гостување само кога ФК Вардар нема да игра(како што е зимскава пауза) или па евенутално ако има неатрактивна утакмица па тогаш може да идеме да навиваме за РК Вардар на гостовање!