- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.695
- Поени од реакции
- 6.059
ova vo srednita e del od tekstot na novata pesna izlea
ova vo srednita e del od tekstot na novata pesna izlea
Доста бе, намерно си преќутев јас :icon_mrgrahahahahahah запазете го знакот на сликата кој прв ќе ја пронајде грешката добива зеленко.
Па ако не приметуваш скоро на сите плакати РК стој тој знак :icon_mrgrahahahahahah запазете го знакот на сликата кој прв ќе ја пронајде грешката добива зеленко.
Зошто да не присуствувате ?Па ако не приметуваш скоро на сите плакати РК стој тој знак :icon_mrgr
И, да ВУЈО ЛЕГЕНДАТА најави присуство, а прашање е д али ке присуствуваме ние :/
Не се знае дали ќе бидеме пуштени ради џандарите... Утре цел ден сите влезови на кале ке бидат затворени!Зошто да не присуствувате ?
фала да можев зеленко ќе ти дадев.Перо Милошевиќ..долгогодишен тренер на Ловќен од Цетиње,екипа со која имаше доста солидни успеси....
Доста добар тренер....(за Балкански прилики секако)....
У право си со постов али и на вести кажаа дек утре наводно се што иде на кале ке биде вратено и дека влезот кон кале ке биде блокиран... а за болдот па нормално дека кој стигнеме го .... посебно зелено белите и плаво белитефала да можев зеленко ќе ти дадев.
Djiger ние за многу работи сме немале врска или не сме биле криви ама знаеш колку не сакаат. Ако некој скрши нога комити го тепале, ако некој добие потрес на мозок комити со камења го мавале, ако некој му се скинат прсти од петарда комити му ја продале, ако некој фати сида комити го0 ебеле...