- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе е ова е чудо,деца млади вака да играат под ваков притисок не е можно.Секоја чест на успехот.Најдобри на овие простори и во топ-4 во Европа.Неможе бе секогаш ти да ја имаш среќата.
Decko,smesen si samo toa ke ti kazamDa da go rasplaka patlidaznut na krajta aj cao i sportski pozz !
OLYMPIAKOS!
Ебате педерите.Како го остави ја тој со седлото да даде кош бе маме му ебем.
А теодосич све да ти ебам,гомно едно.
Игра човекот за пари и е вистински професионалец, не го интересира него против кој игра, тој е таму да си ја заврши работата за што го плаќаат, незнам зошто со овакви коментариI kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci i tada cu Partizane znaj da te volim ja ! <3
JEBEM TI MATER CIGANSKU TEODOSIC !
а за српски може:kesa:ajdee decko igzubi se odmaa !!! da navivas za grcki tim ejjjjjj voooollu eden:angry3::angry3: oj leci kompleksi na drugo mestoo ti ebam ciganooot
poprvin ke navivam za nekoj treti udjum tim od kolku za grciii pederistaaа за српски може:kesa:
За браќата ваши(ПАОК) би навивал?poprvin ke navivam za nekoj treti udjum tim od kolku za grciii pederistaa
Isti kurac brate da bese Zvezda-Paok i oni kji sa raduvaa na neuspeh na Zvezda (rivalstvo jebiga)!За браќата ваши(ПАОК) би навивал?
не е провокација
Pa decko se razbira deka nema da navivam so ti e...ne sum prodadena dusa ko ciganivee pa za grcki tim da navivam..mislam stvarno e preterano toa vise...За браќата ваши(ПАОК) би навивал?
не е провокација