Го прашав него, а не тебе:smir:Isti kurac brate da bese Zvezda-Paok i oni kji sa raduvaa na neuspeh na Zvezda (rivalstvo jebiga)!
BTW What a Match!
Го прашав него, а не тебе:smir:Isti kurac brate da bese Zvezda-Paok i oni kji sa raduvaa na neuspeh na Zvezda (rivalstvo jebiga)!
BTW What a Match!
Brate a kazi iskreno dali bi se raduval ako primer ja utre igraat Zvezda-Paok liga evropa finale i ako zvezda izgube od paok ?Pa decko se razbira deka nema da navivam so ti e...ne sum prodadena dusa ko ciganivee pa za grcki tim da navivam..mislam stvarno e preterano toa vise...
zs bi se raduval decko????:uvo: ne bi mi bilo milo ni dvata tima da zemat ali sekako povise bi sakal da zeme zvezda odkolku paok zss ipak se grciii svakas..Brate a kazi iskreno dali bi se raduval ako primer ja utre igraat Zvezda-Paok liga evropa finale i ako zvezda izgube od paok ?
Повеќе ќе да е крив Рашиќ со очајниот шут вклучително и последната тројка него човекот што си игра поштено за екипа у која зима пари и на кого тоа му е работа. :wink:E ова копилево е главен виновник што изгубивме вечерва:nerv:
Ти е**м племето Циганско
Не е тоа бе брат.Мене ме изнервира и пред натпреварот вечерва со некои изјави негови а денеска и капак на све беше и тројките што ги даде,кои според мене беа во клучните моменти од мечотНекои навиват за Партизан зошто е од Србија а јадат гомна за Теодосиќ
Абе неможе против него да зборуваме дечкото е платен за тоа и мора да си ја одработува платата, плус на крај краеви и он сака титула да освои (ама нема Барса е тука за да го зафркне):pusk:Не е тоа бе брат.Мене ме изнервира и пред натпреварот вечерва со некои изјави негови а денеска и капак на све беше и тројките што ги даде,кои според мене беа во клучните моменти од мечот
:smir: