Фан клуб: Партизан!

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Pa decko se razbira deka nema da navivam so ti e...ne sum prodadena dusa ko ciganivee pa za grcki tim da navivam..mislam stvarno e preterano toa vise...
Brate a kazi iskreno dali bi se raduval ako primer ja utre igraat Zvezda-Paok liga evropa finale i ako zvezda izgube od paok ?

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Brate a kazi iskreno dali bi se raduval ako primer ja utre igraat Zvezda-Paok liga evropa finale i ako zvezda izgube od paok ?
zs bi se raduval decko????:uvo: ne bi mi bilo milo ni dvata tima da zemat ali sekako povise bi sakal da zeme zvezda odkolku paok zss ipak se grciii svakas..

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
E ова копилево е главен виновник што изгубивме вечерва:nerv:

Ти е**м племето Циганско

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
E ова копилево е главен виновник што изгубивме вечерва:nerv:

Ти е**м племето Циганско
Повеќе ќе да е крив Рашиќ со очајниот шут вклучително и последната тројка него човекот што си игра поштено за екипа у која зима пари и на кого тоа му е работа. :wink:

И без вреѓање ве молам ... исто и муабетите за политичките состојби и за тоа кој за кого навија да ги оставиме на страна. Се изигра една ретко видена утакмица, а тука се јавуваат некои напатенковци на кого им е криво што некој клуб направил успех. Ќе ве замолам да се тргнете и едноставно не замарате.

Другите, пишете нешто за утакмицата ... кога ќе се соземете:wink:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Бесна утакмица на која што се клапна у задња минута . Разликата во квалитетот на крај го однесе денот. :toe: Да видиме со ЦСКА у недела шо ќе биде дали ќе извлечеме трето место иако самиот пласман беше доволно големо достигнување. :wink:

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Некои навиват за Партизан зошто е од Србија а јадат гомна за Теодосиќ:tapp:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не ми е јасно како можеа во клучен момент да сјебат работа со ПРВИ три по ред офанзивни скокови за грциве и зошто последните напади нема идеја во нападот туку само кружеа околу зона и гураа до центар, трема претпоставувам. И што изгубија неколку топки без врска барем тројки да шутираа. А тоа што имаа грциве среќа после бунарот на Милош имаа. Сепак голем успех е ова, ќе биде уште поголем доколку се освое трето место, а верувам во тоа. Грциве ќе бидат ебани од страна на каталонците.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Некои навиват за Партизан зошто е од Србија а јадат гомна за Теодосиќ:tapp:
Не е тоа бе брат.Мене ме изнервира и пред натпреварот вечерва со некои изјави негови а денеска и капак на све беше и тројките што ги даде,кои според мене беа во клучните моменти од мечот:toe:

:smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Ај у пм бе! Ептен среќа на крај педерите,кај се најде мочкото под кошот баш во тој момент... Сепак и ова е голем успех за Партизан,сеа здравје утре да се тепа Ѕвезда на фудбал и да се земе уште една титула таму.. :toe:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Честитки за сите фанови на Партизан.
Искрено не сум ни за Звезда, ни за Партизан ама вечерва навијав за Партизан не затоа што играа против грци туку затоа што ме воодушевија со тоа што со цело срце играја иако се млад тим. Се надевам трето место ќе освојат.
Не ми е јасно зошто некои од фановите на Звезда провоцираат тука, наместо на дојдат да честитаат од срце, а исто не ми е јасно зошто го кривите Теодосиќ, он си игра за тимот од каде зема пари и да ги дадеше сите тројки што ги шутна тогаш што ќе беше?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не е тоа бе брат.Мене ме изнервира и пред натпреварот вечерва со некои изјави негови а денеска и капак на све беше и тројките што ги даде,кои според мене беа во клучните моменти од мечот:toe:

:smir:
Абе неможе против него да зборуваме дечкото е платен за тоа и мора да си ја одработува платата, плус на крај краеви и он сака титула да освои (ама нема Барса е тука за да го зафркне):pusk:

Колку шо гледав супшер изиграно честито момеци и ова е УСПЕХ

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не ми се верува дека Теодосиќ ви е крив за поразот.:tv:

Што требаше да направи?
Да го пушти Партизан да помине,каде секако ќе ја изгубеше титулата од Барселона.
Дај не бидете смешни.

Kajgana Shop

На врв Bottom