Фан клуб: Партизан!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Јас бев презадоволен со пласманот во Ф8.Со екипа што прва година игра заедно и со толку млади играчи ова е невиден успех.Ми смо поносни на вас:toe::helou:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Горд сум што сум Гробар... а сите други цигани одете упм па лево :pusk:
горд сум на овие дечки кои прават историја во кошарката, од година во година, а оние кои љубоморат нека се ситат дека 10 години србија е црно бела и 4 години екс југославија исто... и фала богу треба на ова се завидува секој ова не го прави а само еден е ПАРТИЗАН...
за све се навија само ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ!!!!

Член од
5 септември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
daj be ne lupajte partizan bile mladi igraci a osven tie dvajcata sto se po 22 god i veseli donekade,drugite site se okolu 30.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.094
Тоа е дечки...ова еднаш во живот се гледа и толку ...Барем стгинаја до фајнл 4 и ме направија горд затоа што навивам за Партизан...на крајот ми протекоа солзи али тоа е тоа...катастрофална реализација на слободните фрлања од страна на партизан го реши натпреварот,гејците едвај 4 или 5 промашија.

daj be ne lupajte partizan bile mladi igraci a osven tie dvajcata sto se po 22 god i veseli donekade,drugite site se okolu 30.
Ne seriiiiii
Мислиш освен Кецман и Божич ,сите под 25 ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Добро изиграа момците го дадоа максимумот само уште жалам за тоа забивање на чилдрес кога Весели заборави да го чува.Сепак што е тука е партизан да го има буџетот на гејциве растур ќе правеа(не дека и сега се лоши):smir:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Добро изиграа момците го дадоа максимумот само уште жалам за тоа забивање на чилдрес кога Весели заборави да го чува.Сепак што е тука е партизан да го има буџетот на гејциве растур ќе правеа(не дека и сега се лоши):smir:
Го платија данокот на играњето зонска одбрана при последниот напад.:toe:
Свесно Дуле одеше на зонска одбрана и бранеше простор да нема слободен шут на некој од шутерите на Олимпијакос,и тоа беше паметен потег-Теодосиќ беше одлично маркиран,погоди БУНАР,но тука се најде од немајкаде Чилдерс и ја протна топката во кошот:tapp:
Навистина штета за Партизан,беа рамноправен,би рекол и подобар противник синиќа.ги напушти среќата,и излегувањата од игра на двата најискусни шутери Божиќ и Кецман,клучен момент беа трите офанзивни скока на Олимпијакос на 1 минута до крај,тука добија во време Грците и успеаа да го решат мечот
:bravo::bravo::bravo: за Партизан,за Гробарите,имаа ФЕНОМЕНАЛНА сезона,со минорен буџет-за компарација само Чилдерс и Клеиза од Олимпијакос земаат плата од 8 милиони евра годишно,сума која е можеби за 10 ина пати поголема од целиот буџет на Партизан.:nesvest:
Ова му дава уште поголема тежина на успехот на кошаркарите-имаат неверојатен тренер,според мене УБЕДЛИВО НАЈДОБРИОТ ТРЕНЕР ВО ЕВРОПА,имаат школа,имаат фонд на млади звезди кои секоја година изникнуваат и добиваат голема минутажа,имаат шо да научат од една таква тренерска величина.:icon_cool
Имаат огромна навивачка армија,најдобра во Европа во моментов.
Со уште неколку засилувања,пред се од калибарот на Бо Меккејлеб,Партизан наредната сезона можи да се бори за титула.
П.С.Навистина е жално шо на еден ваков меч,меч кој Гробари го чекаа долго време,не добија соодветна бројка на влезници.
Заслужија ако ништо друго,барем 1000 комплет влезници:jaj:
Ако некој заслужи тоа се тие,го носеа клубот до сите тие победи над европските гиганти.
Мораше Партизан како клуб да се избори за поголемо присуство на своите навивачи од Белград,без нив немаше да бидат на местото кај шо се денес.:tapp:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браво навистина задоволен сум и тоа што одпаднаа иако имаа шанса да одат и во финале..имаа многу промашувања од добри позиции,слободни како и секогаш Робертс многу ги промашува.Ме Келе ги искина браво за дечкото навистина изигра најдобро на вчерашниот наптревар од сите..

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
прекрасно изиграја партизан штета што немаја малце повеќе среќа на крајот али сепак бравос со онај тим да стасаат толку далеку е успех респект за нив.

http://http://www.youtube.com/watch?v=jdOX_UUGeoQ

Г

Грејвдигер

Гостин
Не ми се верува дека Теодосиќ ви е крив за поразот.:tv:

Што требаше да направи?
Да го пушти Партизан да помине,каде секако ќе ја изгубеше титулата од Барселона.
Дај не бидете смешни.
Никој не ни е крив за поразот, едноставно немат многу големо искуство на овие натпреварувања и тоа си го прави своето... Сепак голем успех е и играњето на фајнл форот.

И од кај си толку сигурен дека ќе изгубеа од Барса во финалето? Еднаш ги победивме, може и уште еднаш... Сепак ова е спорт и ништо не се знае, многу изненадувања направија Партизан оваа година, затоа не потценувај.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
И премногу ви беше фајнл 4 со таква екипа. Цела година имавте срека, што сакавте пак ли на срека да добиете. Или судиите не ви чинеа ццццц. Тој дебелиот вујошевиќ на секоја одлука на судиите се жалеше.
И не сте толку јуниори колку што се фалите. Имате двајца црнци, Кецман, Божиќ и на тоа кога ке се додаде и еден чех. Па со тројца добри странци, двајца искусни повратници од странство и Работнички може да се носи во лига на шампиони.:pos2::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И премногу ви беше фајнл 4 со таква екипа. Цела година имавте срека, што сакавте пак ли на срека да добиете. Или судиите не ви чинеа ццццц. Тој дебелиот вујошевиќ на секоја одлука на судиите се жалеше.
И не сте толку јуниори колку што се фалите. Имате двајца црнци, Кецман, Божиќ и на тоа кога ке се додаде и еден чех. Па со тројца добри странци, двајца искусни повратници од странство и Работнички може да се носи во лига на шампиони.:pos2::pos2:

:helou:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Е стварно те жалам:tapp::uvo:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Кој дел од Партизан е пред Ѕвезда не ти е јасен ?

Kajgana Shop

На врв Bottom