Фан клуб: Партизан!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
кој сакаат го тепаат...како сакаат си играат...односно си го ладат со Загреб,Жлезда и остали :helou:
Си го ладат со Звезда?Ако ти така викаш добро, ајде сега ве оставам да се радувате на победа :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па 3-4 години да бидеш Шампион во Јадранска Лига и 7-8 години Првак во Србија, кој тим и да е ќе му здосади, само што тешко дека друг тим ќе има ваков успех во наредните години :vozbud:... главна цел е Евролигата, само што немаме доволно финансии иначе ДУЛЕ 009 и тоа знае како да го освои... нема мотив више против екипи како Жлезда, Загреб, Цибона... :toe:

Сега си ги е*еме Циганијакос, Панатинаикос, Каха (ТАУ), Хувентуд, Реал Мадрид, Барса... :vozbud::vozbud::vozbud:

ВОЛИМ ПАРТИЗАН

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ЅВЕРОВИ!!! САМО ЖЕЛИМ ДА ПОБЕДИ ОН, БИЛА ХАЛА ИЛИ СТАДИОН!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
На крај ГРОБАРИ грмеа ненормално...
Секоја чест и за играчите и за навивачите!!!!
Партизан у срцу :)

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Иако еден нивни играч, вреди колку 2 тима на Партизан, се покажа кој игра на терен СО СРЦЕ!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Си го ладат со Звезда?Ако ти така викаш добро, ајде сега ве оставам да се радувате на победа :)

Звезда ај остави не да се порадуваме на победата над гејците хахаха вие тава може да го сонувате само

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266

На свету ништа вече, не може да постоји, него што је наша љубав према ЦРНО-БЕЛОЈ боји ...

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Каква победа:vozbud:, победа што не враќа од мртви тоа и требаше на оваа екипа не е мала работа да се победи Циганаикос, искрено не верував. Со оваа победа добивме многу пред се на стабилизација во екипата,повторно оди нашата во сабота имаме тренинг утакмица(семисли со екипите од НЛБ лигата), а во среда или четврток утакмица. Со Олимпија играме во сабота во Пионир од 19 и 30 часот пренос оди на ТВ Кошава,:tv: би требало да биде многу полесно после синоќешната победа. Дуле 009:toe:

V

VeniVidiVici

Гостин
Не ми е јасно зашто сеуште се прават вакви работи. Што ова Србија да не е или Југославија сеуште па како на времето морало да се биде или на Ѕвезда или за Партизан.
Не ми е јасно што кур ве боли за Партиза вас, не се правете србомани со сила, па ќе ни се смеат после и Србите не само Бугарите.
Бидете патриоти малце и прекинете со овие сражња, навивајте за наши клубови.
Отидете во Србија и прашајте ги дали навиваат за Вардар или Пелистер. Навиваат жими курот, само ние останавме сељаци на Балканот...

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Не ми е јасно зашто сеуште се прават вакви работи. Што ова Србија да не е или Југославија сеуште па како на времето морало да се биде или на Ѕвезда или за Партизан.
Не ми е јасно што кур ве боли за Партиза вас, не се правете србомани со сила, па ќе ни се смеат после и Србите не само Бугарите.
Отидете во Србија и прашајте ги дали навиваат за Вардар или Пелистер. Навиваат жими курот, само ние останавме сељаци на Балканот...
лоол...да навивам за вардар и пелистер...па што има да видам во тие тимови..што да научам...да не имаат некој квалитет...едноставно се гордеам што постои таков клуб на балканот..и таков трењер како Дуле Вујошевиќ...а нашава лига...кого да гледам на паркет ?? старците како Симиќ ?? сите ветерани се враќаат во македонската лига..за разлика од партизан кој има играчи од по 18-19 години кои за неколку години ќе ги гледаме во нба...

тоа ти е како да ми кажеш Што навиваш за Кливленд..навивај за Фени...лоол...:pos2::pos2:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

Ај трк до фан клубовите за Лејкерс,Сан Антонио,Орландо и незнам таму којси и прашај ги дали во САД има фан клуб за Вардар и Пелистер.

V

VeniVidiVici

Гостин
лоол...да навивам за вардар и пелистер...па што има да видам во тие тимови..што да научам...да не имаат некој квалитет...едноставно се гордеам што постои таков клуб на балканот..и таков трењер како Дуле Вујошевиќ...а нашава лига...кого да гледам на паркет ?? старците како Симиќ ?? сите ветерани се враќаат во македонската лига..за разлика од партизан кој има играчи од по 18-19 години кои за неколку години ќе ги гледаме во нба...

тоа ти е како да ми кажеш Што навиваш за Кливленд..навивај за Фени...лоол...:pos2::pos2:
Во ред е да се навива за клуб од најсилната лига во светот, али што не навивате за Олимпиакос или Панатинаикос кои се посилни тимови, него за Партизан.
Затоа што е останато тоа од Југославија, и мора да се искорени бре ебате, гадно ми е веќе, како некои сирачиња сме и немаме ние као за кого да навиваме па ќе се бламираме тука, ке се удираме у гради за српски тимови

Kajgana Shop

На врв Bottom