Kako konj da ti jadi od rakaЗамислете што минџа има сега после тој таклабас или таклабаси.
Чек сеа малце, да не мешаме поими.И јас прогнозирам на ресана, евентуално копче од балтон. Би било криминал да е типла или џамлија. Тешка спуштена цицка е, ќе изгледа премногу грдо со мала брадавица.
Првата со жетонот или паричката има идеални, али и одговараат на големината на самите цицки. На Ноне и се минимум два пати поголеми, ќе изгледа ко ќелав човек со голема глава а блиску поставени очи.Чек сеа малце, да не мешаме поими.
Типла е фактички пупката и таа се мери у сантиметри колку е испапчена напред. Имаш пупка - типла каде во зависност од големината можеш да закачиш мокар капут ако е доволно шпицеста и јака, или помала типла каде можеш да обесиш фармерки, тренерки и слично.
Имаш пупка - џамлија која е интересна за мавање чврги и е малце потешка за играње со јазик, не можеш да ја шмукнеш и постои ризик да ја закачиш со заби и да добиеш шамар.
Е сеа, брадавицата односно платформата на која лежи типлата или џамлијата, варира од ресана - идеална големина, рингла - голема, грамофонска плоча - преголема и жетон - мало али некад знае да е доста секси.
Е сеа што викаш кај Ноне е огромна спуштена цицка и све иде на тоа дека крие рингла под прслукот, ама јас сакам да мислам дека е нешто вака
Jas si pomisliv @bijons postira nesto. Obicno taa vaka detalno, so sliki so upatstvo so se komplet odi koga objasnuva nestoЧек сеа малце, да не мешаме поими.
Типла е фактички пупката и таа се мери у сантиметри колку е испапчена напред. Имаш пупка - типла каде во зависност од големината можеш да закачиш мокар капут ако е доволно шпицеста и јака, или помала типла каде можеш да обесиш фармерки, тренерки и слично.
Имаш пупка - џамлија која е интересна за мавање чврги и е малце потешка за играње со јазик, не можеш да ја шмукнеш и постои ризик да ја закачиш со заби и да добиеш шамар.
Е сеа, брадавицата односно платформата на која лежи типлата или џамлијата, варира од ресана - идеална големина, рингла - голема, грамофонска плоча - преголема и жетон - мало али некад знае да е доста секси.
Е сеа што викаш кај Ноне е огромна спуштена цицка и све иде на тоа дека крие рингла под прслукот, ама јас сакам да мислам дека е нешто вака
Е со вакво знаење се доаѓа на интернет.Чек сеа малце, да не мешаме поими.
Е не само Сусаро ќе се разбира у жени.Е со вакво знаење се доаѓа на интернет.
Алал ти курац!
Белимбеговски Ланми Мајами, if you ask me.Он е психологија до душа, ја сум анатомија.