- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.919
- Поени од реакции
- 16.189
Ѕверка е
Сеа ми испадна, се глеа дека е старо, мада за мене ново е^ Старо е тоа
Однос како на тренинг без никаква емоција у играта......Срамотна, безкрвна партија, без трумка жар во играта. Не ни заслужува со ваква игра и ваков однос да биде број 1. На Мареј секоја чест.
Отсекогаш Ѓоковиќ беше таков, минатата година беше премногу супериорен и затоа сега се гледа тешко на секој пад, знам и јас како е тоа, на пример Надал играше супериорно од Монте Карло 2011 до Токио 2011 и потоа почна многу полошо да игра...Однос како на тренинг без никаква емоција у играта......
"Једноставно неће, није хтело данас, није хтело у петак са Марејом, то је нешто на шта ја нажалост не могу да утичем. Постоје тренуци када се ломе резултат, један поен, један ударац одлучује победника, он је одиграо храбро данас, ја му на томе честитам и заслужено је победио", рекао је Ђоковић
"Све је било слично, покушавао сам у тим тренуцима да изађем на волеј, будем агресиван, да не чекам његову грешку, па онда онај пасинг шот качи линију два центиметра линију. Шта да се ради, то је споорт, идемо даље", истакао је он.
"Прошле године сам играо феноменално, изгубио један меч за шест месеци, ове године сам опет играо доста добро, али су и очекивања била већа. Боже мој, спорт је чудо, није битно колико пута паднеш, него колико пута устанеш. Искрено се надам да ћу извући поуку, да ћи бити јачи, верујем у себе да могу дуго да трајем и играм на овом нивоу", поручио је он.
"Свакако да је ово један од најболнијих пораза у мојој каријери. Олимпијске игре су специфично и ретко такмчење, сваке четири године, пропустио сам јединствену прилику да после Пекинга освојим још једну медаљу за Србију. Нисам успео, али идемо даље, чекаћу Рио", закључио је Ђоковић, који и даље планира да учествује на турниру у Торонту.
Новак.Lani koj go osvoj Toronto?