Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ѓоковиќ се откажал од настапот во Париз поради повреда на рамото :(

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Штета :(
Ај подобро нека се спрема за Лондон. Ваљда ќе се опрае до тогаш :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Од официјалната страна на Ноле на фејсбук...

"Dragi prijatelji i fanovi, nazalost imam lose vesti. Primoran sam da se povucem sa turnira u Bercy-u sa jakom upalom ramena, zbog koje sa daljim naporima rizikujem vecu povredu. Stanje se pogorsalo sa jucerasnjim mecom protiv Viktora. Stavljam zdravlje na prvo mesto i oporavak nakon duge sezone, I nadam se da razumete moj postupak. Izvinjavam se svima koji su kupili karte za vecerasnji mec, kao i oni..."

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ноле на официјалната на фејсбук :D

"Cao svima! Stigao sam juce popodne u London i vec sam odradio dva treninga. Lepo se osecam i srecan sam sto sam ponovo ovde. Veceras vodim Jelenu na premijeru dugo ocekivanog filma "Breaking Dawn" (Sumrak saga). Svi su ludi za vampirima, a vi? ;)" :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
"Evo nekih slika sa vecerasnje premijere. Film je vrlo romantican i interesantan. Preporucujem da ga pogledate sa voljenom osobom. Sutra ujutru treniram sa Rafom pa idem na spavanje. Cujemo se uskoro!" :icon_lol:

Иначе, денеска тренирал со Енди Мареј :D
http://www.whosay.com/novakdjokovic/photos/92785?code=gqo10cH

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
во Париз требаше да помине 3то коло за да лапне милион и 400 илјади.Така да човекот помина зема парите и се откажа од тактичка повреда :D

1400000 осовоил бидејки учествувал на сите мастер турнири освен на 1 не,да учествувал и на тој ќе освоел 1600000.

С

сашенко

Гостин
во Париз требаше да помине 3то коло за да лапне милион и 400 илјади.Така да човекот помина зема парите и се откажа од тактичка повреда :D

1400000 осовоил бидејки учествувал на сите мастер турнири освен на 1 не,да учествувал и на тој ќе освоел 1600000.
Озбилно ова? Немам слушнато до сега дека давале награда за учество на сите мастерси и тоа толкааваааа голема.Сигурно просек на успех по турнири било па до трето коло му се паѓало само да го мине Париз и да го дигне или задржи процентот на успех и да земе толкава пара, само тоа ми е логично.А просеков годинава му е бааги гооолем

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Мислам дека ако се учествува на сите мастерс турнири се добиваат тие пари. Е сеа после од ко заигра и на тој мастерс турнир, почна да се збори дека како е алчен за пари, и само заради тоа играл на турнирот, бил свесен дека ништо нема да направи ..

С

сашенко

Гостин
Мислам дека ако се учествува на сите мастерс турнири се добиваат тие пари. Е сеа после од ко заигра и на тој мастерс турнир, почна да се збори дека како е алчен за пари, и само заради тоа играл на турнирот, бил свесен дека ништо нема да направи ..
Новак го пропушти во Монте Карло мастерсот годинава, нема настапено на сите пак.Одмараше и после тоа настапи на тој во белград.Значи не е алчност сепак, паѓа во вода таа теорија.А и многу други просечни тенисери играа на сите мастерси годинава па нема пари за нив.Сигурно е нешто со успехот на тие мастерси и просек некој.Во тоа Новак годинава ги надмине сите, а и не само оваа годинава него и последните неколку години нема некој волку освоено и ваков успех на мастерсите.Ако не е е за тоа наградава, неможам да разберам за што би била.А ова има ептен логика што го зборам, и за ова и заслужено би си добил награда.Така даваа и US OPEN ако ги освоиш мастерсите пред гренд слемот и го освоиш и него наградата е цел милион повеќе.Надал лани имаше 3 гренд слема по ред освоено и ако го освоеше и AO ке земеше мнооогу пари како дополнителна награда за успехот.Така да сигурен сум дека ова има врска со просекот на успех на мастерсите а не само учеството.А и штом вика морал да мине трето коло, значи не е учество него некој успех на тој турнир.Му фалело само до трето коло, па се кога се ке се пресмета се, годинава ке има толкав успех на мастерсите што нема никој друг и за тоа му даваат дополнителна награда.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Новак го пропушти во Монте Карло мастерсот годинава, нема настапено на сите пак.Одмараше и после тоа настапи на тој во белград.Значи не е алчност сепак, паѓа во вода таа теорија.А и многу други просечни тенисери играа на сите мастерси годинава па нема пари за нив.Сигурно е нешто со успехот на тие мастерси и просек некој.Во тоа Новак годинава ги надмине сите, а и не само оваа годинава него и последните неколку години нема некој волку освоено и ваков успех на мастерсите.Ако не е е за тоа наградава, неможам да разберам за што би била.А ова има ептен логика што го зборам, и за ова и заслужено би си добил награда.Така даваа и US OPEN ако ги освоиш мастерсите пред гренд слемот и го освоиш и него наградата е цел милион повеќе.Надал лани имаше 3 гренд слема по ред освоено и ако го освоеше и AO ке земеше мнооогу пари како дополнителна награда за успехот.Така да сигурен сум дека ова има врска со просекот на успех на мастерсите а не само учеството.А и штом вика морал да мине трето коло, значи не е учество него некој успех на тој турнир.Му фалело само до трето коло, па се кога се ке се пресмета се, годинава ке има толкав успех на мастерсите што нема никој друг и за тоа му даваат дополнителна награда.
Да во право си,заборавив да пишам дека ја доби наградата поради успехот во сите турнири што ги играше сезонава.Само незнам како беше дали дека на секој турнир има поминат 1/4 или 1/2 финале..Како и да е човекот си лапна милионче :D

С

сашенко

Гостин
Да во право си,заборавив да пишам дека ја доби наградата поради успехот во сите турнири што ги играше сезонава.Само незнам како беше дали дека на секој турнир има поминат 1/4 или 1/2 финале..Како и да е човекот си лапна милионче :D
Што е битно, просекот е голем и така.Он на некои турнири не наспати годинава, многу освои и му фалеше 3 коло овде за да просекот испадне 1/2 или 1/4 финале што е сон за секој тенисер денес.Со среќа да си ги троши парите, не верувам дека настапил во Париз за пари колку за успехот да го постигне.И така се преполни пари годианва хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom