Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Епа ако не го бива детево, се заебал гадно :D

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Моментално 1:1 во сетови, и 2:0 во гејмови во последниот сет против Малис.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Последниот сет го глеав само и ме изнервира малце, наместо да го заврши мечот, он се заебава, можеше многу порано да го спичка.

И дај некој нека ја стаи сликата коа излегол со маска (нели поради хеловин празинкот)

:pos:

Едит ..

:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Утре (веќе денес :D), во 1/8 финалето, Ноле ќе игра со Кубот во 16:00 часот :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Победа и против Багдатис со 2-6 6-2 6-3 :D... Сум заспал, не ја догледав :mad:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Победа и против Багдатис со 2-6 6-2 6-3 :D... Сум заспал, не ја догледав :mad:
значи и 1-4 да му дадеше предност од стартот на вториот сет ќе го добиеше 5-4 без проблем, каква промена во играта во втор сет ццц од мува слон, мислеше ќе помине онака без да троши многу енергија ама кога виде дека треба да си го запоти газето почна да игра многу посериозно

ќе го гледаме сега Федерер како ќе помини па ќе биде појасно за во финалето, пак ќе кажам многу помило ќе ми биде да го тресне во финале на сред Базел отколку на гренд-слем најискрено, по можност Роџер да пушти и по некоја солза хаха

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
У првиот сет беше многу индиспониран, али не се губеше како пред 2-3 години, остана смирен и го среди Багдатис кој имаше проблем со сервисот.
Следеќи Нишикори.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Утре во 14:30 часот, полуфиналето Ноле - Нишикори :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.131
Ау, го отвори ко паштета, а ова со Новак и повредиве ич не ми се свиѓа, прашање е и дали ќе игра во Париз, не е ни битно тоа, за Австралија само нека е 100% спремен, тоа е гренд слем кој најмногу му лежи.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
После губењето на вториот сет, Новак не се ни замараше да го добие третиот сет, а со тоа и мечот.
Се виде дека има повреда на рамото и дека неможи да го дај максимумот, мада низ цел турнир играше трапаво..далеку е од формата која ја имаше низ целата сезона.
Нека биде спремен само за завршниот турнир во Лондон, па Париз е мање битен..
Мислам дека од овој турнир ќе изгуби некој поен, бидејќи лани беше учесник во финалето, а оваа година не го повтори тој успех.

Ф

Фил Ајви

Гостин
требаше да предаде и пак да излетаат хејтери дека глуми повреди

Kajgana Shop

На врв Bottom