Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Абе ај глеам и се нервирам... Не дека Бердик е толку добар колку шо Џоковиќ му дозволува да игра... Ајде Ноле време е за брејк!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
То бе Ноле у пичку матер више(y)Па ќе речам не дека беше Бердик јак Ноле му дозволуваше да игра. Ок еве да признаам сервисот му беше јак остало катастрофа ( зборам за Бердик). Ноле шампион!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Тешки ќе бидат овие натпревари на овој јак турнир, не заборавајте дека тука играат најдобрите 8 во Светот... А, и втора работа што не треба да ја заборавите е повредата на Ноле која го спречи да го даде најдоброто од него во последните два-три месеци :)

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
Djoko mora da go osvois ovoj turnir kladil sam se so eden drugar so naviva za pederer ako go osvoi nole da pieme u kafana ama domakinsko pijene moras da go osvois a ako ne go osvois trebe jas da dadam na drugaro edno kafe :)))

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Djoko mora da go osvois ovoj turnir kladil sam se so eden drugar so naviva za pederer ako go osvoi nole da pieme u kafana ama domakinsko pijene moras da go osvois a ako ne go osvois trebe jas da dadam na drugaro edno kafe :)))
Само што му ја пренесов веста на Ноле... Те поздрави, се насмеа за кладбата и рече дека ќе го даде максимумот и дека се надева и тој на титула во Лондон...

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Новак Ѓоковиќ, е овогодинешен добитник на наградата “Личност на годината“ што ја доделува бањалучкиот весник “Независне новине“

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
* Новак Џоковиќ, заедно со Лионел Меси и Себастијан Фетел, се кандидати/номинирани за наградата спортски "Оскар" за оваа година;
* Свечената церемонија и доделувањето на признанието ќе се одржи на 6-ти Февруари 2012 година во Лондон;
* Најдобриот спортист за 2011 година ќе биде избран од страна на Лауреус Спортската Академија.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.314
Поминал покрај најдобар поен у историја, али јако јако мора да се признае :D
Добро, насловот на видеото е така направен, не е ни за мене најдобар поен во историјата, ама за оваа година може да конкурира како најдобар..:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Од официјалната фејсбук страна на Ноле :D

"Zdravo moj dragi narode. Pozeleo sam da vam se obratim i da vas obavestim da su mi pocele pripreme za novu sezonu 2012 godine. Trenutno se nalazim u Abu Dhabi-u gde obavljam svoje pripreme i gde cu ucestvovati na turniru koji ce otvoriti novu sezonu. Napunio sam baterije,uzivao u odmoru na Maldivima i sada zeljno iscekujem povratak na teren i nove izazove. Idemo" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom