Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Браво за Џокович! стигна многу подалеку од што сите очекуваа, вклучувајќи ме и мене морам да признаам.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Sramota bruka...znaev deka vakvi muabeti ke pocnat.Za zal nie nemozeme da se sobirame za vakvi nastana,edinstveno za nekoj miting kade se seljacime i se prepukuvame kako nepismen narod.Epa neka gleda Makedonija i neka uci kako Srbija ima sportisti od svetski rang.Nole e br.1 i zasluzeno so pot i napor si go obezbedi mestoto i ne samo Srbija tuku i cel Balkan treba da bide sreken i gord sto ima vakov golem sportist od nasive prostori.Pokraj sve milo mi e za nego,deckoto ima harizma,kulturen,intelegenten i vaspitano momce se gleda...zasluzuva vakva slava,pa i poveke od toa.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не сум многу по тенисот ке признаам, али ова што го прави Ноле ме натера све повеке да го засакам овој спорт. Вчера погледав од дочекот малце, да се наежиш кај нас едино за избори вака народ може да се собере али не и таква атмосвера да направи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ајде сега Ноле направил да се гледа спортов шо нема да чуеш,јас не ни пишам овде само да ви честитам и овде првата позиција на АТП и да кажам дека се наежив од собиров и од самата атмосфера како изгледа на видеава,Србите треба да се горди,а не ние,ние треба само да гледаме и да се надеваме дека во иднина би можеле да славиме за нешто вакво.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Филм за Новак Џокович, вечер Б92, 21 00 часот :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

- Се почувствував како животно и морав да го направам тоа, да видам каков вкус има. И, одличен е! Јадете трева и бидете дел од оваа подлога и, ќе видите, ќе имате успех на Вимблдон. Јас сум гладен уште успеси и нема да запрам по ова најголемо славје во мојот живот.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Џабе се радувате....Федерер ќе се врати прв и ќе се пензионира.Марк мај врдс.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Аууу документарецот за Новак на Б92... Ауууу, секоја чест, се наежив, и малце фалеше да се расплачам.. Дефинитивно станува мој херој, за начинот на кој стигна дотука, иако не навивам за него... Секогаш ќе го има мојот респект

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ај некој ако го најде документарецот нека го постира
јас не го гледав :(

едит

Ова е? :)