Фан клуб: Новак Ѓоковиќ

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Превише го дудлаат за човеков далеку е он од заслуга али ај немаат со нишо по добро да се пофалат па ќе го величат ќе се собираат и по 10 милиони за да го пречекуваат мислиш фараонот иде ,а устрави ќе плачат коа ќе падни во формата ...
и?

T

Torchyrus

Гостин
И тешко се согласуваме јас и ти во мислењава али јбг шо да праеш , не само ти чекам сите да ме исплкуаат на мислњево за Џокович али то е то не го сакам човеков ич ама ич .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто да не го пречекаат? Камо ние да имаме кого вака да пречекуваме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Проблем кај нас се комплексите дека е Србин. Џоковиќ е број еден и заслужува респект буквално од цел свет. Го подигна тенисот на ниво на кое и самиот Надал се чудеше на неговата форма и 48 победи наспроти 1 пораз. Секоја чест мајсторе Србија како од секогаш во секој спорт имала спортисти од светски ранг.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
И тешко се согласуваме јас и ти во мислењава али јбг шо да праеш , не само ти чекам сите да ме исплкуаат на мислњево за Џокович али то е то не го сакам човеков ич ама ич .
нема што да се согласувам е али да се изиграва хејтер нема потреба . Според тебе за што треба народот да се собира по светов ?
како што кажа Флејмофспирит,камо ние да имаме за нешто да се собираме , успех во спортот немаме веќе 9 години( мала помош- кометал) ,па и од тука сме заборавиле да прославуваме за нешто.
--- надополнето: Jul 4, 2011 9:51 PM ---
Проблем кај нас се комплексите дека е Србин. Џоковиќ е број еден и заслужува респект буквално од цел свет. Го подигна тенисот на ниво на кое и самиот Надал се чудеше на неговата форма и 48 победи наспроти 1 пораз. Секоја чест мајсторе Србија како од секогаш во секој спорт имала спортисти од светски ранг.
Тоа е кај нас , или си гркофан,србоман,бугарофил или квази патриот. Неможе да си обичен човек пред некој да те окарактеризира како предходнонаведените. Џокович заслужи да биде бр 1, колку , ќе видиме. И мене во интерес ми е да гледам врвен тенис од повеќе тенисери а не тенис во кој уште пред да почне некој турнир да знам кој ќе го освои.

T

Torchyrus

Гостин
нема што да се согласувам е али да се изиграва хејтер нема потреба . Според тебе за што треба народот да се собира по светов ?
како што кажа Флејмофспирит,камо ние да имаме за нешто да се собираме , успех во спортот немаме веќе 9 години( мала помош- кометал) ,па и од тука сме заборавиле да прославуваме за нешто.
--- надополнето: Jul 4, 2011 9:51 PM ---
Охх нема врска ајде се предавам ме понесе љубомората кон Србите шо они имаат на шо да се собираат а ние немаме ...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Охх нема врска ајде се предавам ме понесе љубомората кон Србите шо они имаат на шо да се собираат а ние немаме ...
Па и да ти кажам немаме. Тоа е реалност и тоа се нашите комплекси - љубомората. Големи на зборови мали во душа.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
^^
Не,те понесе чувството да изиграваш хејтер т.е. мрчатор.

М

Мартин`

Гостин
Ајде ние сега со ракометнава репрезентација ќе освоиме Европско првенство во Србија и ќе биде вака нешто кога ќе се вратат :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ајде ние сега со ракометнава репрезентација ќе освоиме Европско првенство во Србија и ќе биде вака нешто кога ќе се вратат :)
Тоа е, изгледа во осмолетка заборавија да ви кажуваат што значи трофеј на Вимблдон, не само во спортот. Во галактични рамки.
Или не ти е касно тебе уште, а?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.219
Поени од реакции
46.507
Они го пречекуваат Џокович, ние Хунзи ...
Па уште и им замеруваме, хаха, најбољи сме, жими све.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Не бидете такви хејтери. Балканец да се издигне до нивото кое го стигна Новак заслужува најголема почит.
Почетоците му се за време на војни, тренинзи на обичен бетон со многу повреди, омраза од другите држави затоа што е србин и на 24 години го достигнa врвот. Капа му симињам:)

Колку беше само пресреќен кога цел Белград излезе за него, сите го викаат нивната гордост, најголем амбасадор.
Им завидувам на Србите што имаат човек во спортот кој ги исполнува нивните соништата, ние ни за 10 години нема во ниеден спорт да имаме прваци.
Ние секогаш имаме оправдување (лоши услови за тренинзи, немале организација, судиите бодови им крателе дека се од оваа земја...) ама Ноле им е доказ дека без разлика во какви услови да играш ако имаш доволно желба и мотив врвот не е далеку :)

Kajgana Shop

На врв Bottom