Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Ќе го пишев и него, ама по она шо го промаши го избегнавили Армеро
Ќе го пишев и него, ама по она шо го промаши го избегнавили Армеро
Боље Де Јонг него Ласс... побрз, поборбен, ПОБЕЛ!
Не ги мрзим бе, Сидорф ете баш ми беше интересен ама беше еден и единствен... а сеа се накотија ептен, 6-7 наеднаш (Робњио, Боатенг, Урби не ги рачунам у црната раса )... не за друго Стево и Бранко ќе имаат проблем сите исти ќе им бидат, кај ги мешаа Емануелсон и Робињо, па сеа уште овиеШто ги мрзиш ти толку црнците, они са добри, ја ги сакам, и чак што више мислим дека свака куќа треба да има по еден !!
Не ги мрзим бе, Сидорф ете баш ми беше интересен ама беше еден и единствен... а сеа се накотија ептен, 6-7 наеднаш... не за друго Стево и Бранко ќе имаат проблем сите исти ќе им бидат, кај ги мешаа Емануелсон и Робињо, па сеа уште овие
Изгледа според Стево Боатенг највише се трудел и играл на појќе позицииСтево прошлава утакмица за свите Боатенг викаше, чак и за Пацовот
игравмо оваа формација
абиати
де шиљо - јепез - Бонета - анте
боатенг - монтоливо - ночерино
боатенг
боатенг - боатенг
среќа запата не играше ќе го збореше и у одбрана
Несмеат да ми згрешат, одма им ги пуштам бразилцитеНе се вади сега...очигледно е дека ти згрешиле нешто.
Кратко прашање. Мислите дека има нешто озбилно околу шпекулациите за Енди Керол?
Тоа само на сон, мада знам дека тоа ќеЉаицата знае да изнуди такви договори. Сакаа Вест Хем да го земат на лоан од 2 мил до крај на сезона и со можност за откуп од 18 или Њукасл за 18 од старт да си го врати, не им го дадовме...па реков да не сте решиле да го одврзите кесето.Потекнува од позната школа на Њукасл
Сериозно сеа, НЕ ! Галијани кажа дека пазарот е затворен
Стварно сериозно, ќе ни го даете на фри лоан, со право на откуп од 4,5 милиона на четрспет рате !
А знае зошто, зошто Галијани имаше изјава за време на европското, не знам колку памтиш дека Керол му се допаѓал ко напаѓач и би го сакал во тим...бла бла...млад, перспективен, па затоа мислев да не има и некоја вистина, да не сте повеќе упатени.