Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Sky reports Cassano and Allegri had a serious fall out after the match against Real Madrid. That was when Cassano decided to go.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
7 мил :eek: :eek: :eek:
А немаат 7 мил за Нијанг :tapp:
Ме интересира која му е реалната цена на Касано,знам дека не е под 5 м што значи минимум 12м за Пацини ..... за тие пари ке ги купеа Балзарети и Нијанг :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Пацини бе еј,никаков работник и обичен чекач на топки... е тек сеа после испарување на дуото Ибра-Касано и триото Неста-Силва-Бомел ке биде :cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.471
Ме интересира која му е реалната цена на Касано,знам дека не е под 5 м што значи минимум 12м за Пацини ..... за тие пари ке ги купеа Балзарети и Нијанг :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Пацини бе еј,никаков работник и обичен чекач на топки... е тек сеа после испарување на дуото Ибра-Касано и триото Неста-Силва-Бомел ке биде :cuc:
Nikakov my ass, moze posle Ibra ti deluva deka e nikakov, ama za igrata na Milan e izmislen, osven ako Pato i sezonava ima problemi so povredite, ke zavisi mnogu od negovata igra Pazzo, i od onaa na Robinho.

Ja licno bev protiv ova da se desi ali toa e, so da prais.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Untitled.png

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Според трансфермаркет Касано вреди 8-10 мил, a Пацини 13-14.5 мил. Не знам колку и се реални цените, но цената на Касано после болеста премногу опадна и ризик е да се даде повеќе од 7-8 мил за него иако е добар играч.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Nikakov my ass, moze posle Ibra ti deluva deka e nikakov, ama za igrata na Milan e izmislen, osven ako Pato i sezonava ima problemi so povredite, ke zavisi mnogu od negovata igra Pazzo, i od onaa na Robinho.

Ja licno bev protiv ova da se desi ali toa e, so da prais.
Да ама некој трба топки да му дава на Пацини а јас освен Монтоливо не гледам таков во моментов,така да сеа да се крстиме само во Кака ,зашто белким нема да чекаме Фамини,Амброзини,Ночерино ,Траоре па и Боатенг да го хранат Пацини со топки...или да го земаме Сидорф на позајмица :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
zacukuvanje do grklan... ajde pak proseci vo tim so ke zimaat jaka plata so ke te obvrzat na 4 godisen dogovor. U Huntelar drvoto imav povekje doverba od ovoj... Bravo fester odlicno se spravuvas so krizata... t.e koja kriza be Balzareti potpisa za 6 milioni so Roma, za Cissoko se povampirija zaradi tie 8 milioni i ne go zemaa, ama on negleda deka se nema lev bek antonini e nezamenliv pojse id zenamu go saka
Posle ova pagaat muabetite finansiska kriza vo voda. Se nakotija proseci sto ne ni znaat kako se osvojuva titula a kamo li sezona na 3 fronta

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
zacukuvanje do grklan... ajde pak proseci vo tim so ke zimaat jaka plata so ke te obvrzat na 4 godisen dogovor. U Huntelar drvoto imav povekje doverba od ovoj... Bravo fester odlicno se spravuvas so krizata... t.e koja kriza be Balzareti potpisa za 6 milioni so Roma, za Cissoko se povampirija zaradi tie 8 milioni i ne go zemaa, ama on negleda deka se nema lev bek antonini e nezamenliv pojse id zenamu go saka
Posle ova pagaat muabetite finansiska kriza vo voda. Se nakotija proseci sto ne ni znaat kako se osvojuva titula a kamo li sezona na 3 fronta

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
како за кого ... јас мислам дека фестер уште еднаш им го збрчи на интер .. али ај да не се залетувам предвреме

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.471
како за кого ... јас мислам дека фестер уште еднаш им го збрчи на интер .. али ај да не се залетувам предвреме
Realno da gledame, so sila se muabetive i od dvete strani, nikoj nikomu ne mu ja zbrcil, zasto nit Pazzini bese ona sto go sakaa fanovite na Milan posle Ibra i Silva, nit pa Cassano e nesto WOW vo momentov, posle ona od lani ...
Ova e samo odraz do koj stadium se dojdeni i dvete ekipi, ne mozam da procenam koj podobro kotira vo momentov.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Ќе се види кој кого заебал у текот на сезоната :)
и јас сакав ова да го пишам, значи на кого повеќе му тргне и на кого повеќе ќе му се погоди новата средина од овие двајца тој тим е во корист, финансиски никој не е заебан .. доколку и двајцата испаднат флоп,тогаш и двата тима се заебале :)

Kajgana Shop

На врв Bottom