Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Од некој навивач на Лече или Болоња :) . Ќе има од кој, не се секирај, резили ќе бидиме
Незнам колку си информиран ама и конкуренцијата не е ништо појака годинава.. А чекајте малце стабилизирајте се ќе донесат уште играчи нашите :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Незнам колку си информиран ама и конкуренцијата не е ништо појака годинава.. А чекајте малце стабилизирајте се ќе донесат уште играчи нашите :)
Знам брат, ама од малите екипи ќе губиме. Тие кои Ибра сам ги решаваше, сега кој ќе ги решава? :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Знам брат, ама од малите екипи ќе губиме. Тие кои Ибра сам ги решаваше, сега кој ќе ги решава? :)
Италија ич не се замарам овој состав моменталниот доволен е за тука,од европа треба ад се плашиме таму лесно ќе не издуваат :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Ремет ќе има ако повторно се врати Бориело или ако го купат оној Амаури или Муту. :pos:
Мислам дека уште еден напаѓач ќе земат најверојатно тоа ќе биде Нијанг.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Inace Nasiot protivnik vo prvoto kola Samdorija go pobedi B timot na Barselona so 1-0...strelec na golot Sroiano :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
RICARDO OLIVEIRA vol.2 ------> Pazzini
kolku da se kupi nesto(bogami skupo za nasi standardi 14-15 mil) za tie pari 7 mil Maxi Lopez koj e izmislen za pazzo + lev bek :facepalm::facepalm:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.452
Кој кур бе, нека ги продадат и Пато и Боатенг и Робињо и Абате, и нека ги земат Тозер и Кучка од Џенова, Досена од Наполи Муту и Кркич!!

Абиати​
Де Шиљо - Запата - Ачерби - Досена​
Ночерино - Монтоливо - Емануелсон​
Муту​
Кркич - Пацо​

На клупа: Габриел, Бонера, Јепез, Антонини, Тозер, Кучка, Констант, Ел Шарави

Газење !

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Ремет!? Од кого? :)
stom fanovi na roma pocnaa da se smeat na milan, ondak stvarno nesto ne e u red....

Sekoj tim ima mizerni sezoni, losi vreminja, finansiski teshkotii i tn.
milan ima finansiska kriza, prodade 2 igraci, si ojdoa nekolku postarite legendi, ostanavme bukvalno goli, bez lider,bez jaka ekipa, bez idea na dolgorocen plan, bez novini.
Ajde toa sto timot ni e mizeren, ama i optimizmot e 0. A toa e najlosoto.
No ima uste nesto poloso, za 4 dena pocnuva serie a, galiani nema idei, deluva kontraproduktivno, veke mnogu malku opcii ni ostanaa(vekjinom ne se nesto posebno ama aj nema veze). Mnogu dobri opcii ispusteni, mnogu cincarsko odnesuvanje, igranje kurtasak za 1-2 milioni, zimanje igraci na pozajmica + buyout, samo kolku da se dobie na kvantitet i mazenje oci bezveze. Izjavi od tipot na "gradenje mlad milan" a zimanje na 26-7 godisnnjaci,anonimusi,nepoznati igraci - licemerie level 99 ...
Anarhija e momentalno, od igraci pa se do strucen stab.
kulminacija e razmenata koja se najavuva megu kasano i pazzini, pa koj svesen covek bi go naprail ova? pazzini vlekacot, pozadi koj kje bide apla NEKREATIVNA sredina isto kako parite u bunar da sme gi frlile (a i kasano koj e kade-kade bolje od pazzini) ...
Opciite koi ni se na raspolaganje - dossena, kaka i bendtner/matri/borrielo/pazzini nema da go napravat milan podobar. NEMA! (dobro mozebi eeepteeeeeeeen minimalno)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да не зборам пред време но мислам дека ни го закачи Интер овој пат...онака комшински.Не ми е ич криво за разменава зошто изеде ептен гомна краставиов по продажбата на Ибра и Силва,а притоа заборави што Милан направи за него па од таму нека крши глава подалеку од тимов.

Пацини не е лош играч како што многумина сакаат да го прикажат и е напаѓач каков што му требаше на Милан.Неговата игра многу ќе зависи од играта на тимот па ако добро се уклопи од него имаме најмалку 10 гола по сезона.Од напаѓачите со кои не поврзаа (Роси,Пацо,Матри,Бендтнер) јас највеќе бев за последниов но кој дошол добредошол.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Пацини може ќе ви даде и 20 гола во сезоната, али треба да има добри крила кои ќе му местат топки, и добри центаршутеви. Во тој дел сте подобри од нас, он кај нас распали една полусезона али се на се во 6 утакмици ги постигна тие голови, и тоа повеќето наместени на тацна од Ето и Маикон, вие ги немате Ето и Маикон, затоа крстете се на Пато, Робињо и Абате :D Инаку и играта без Ибра ќе ви биде поинаква, нема секоја топка да оди кон него, би требало да играте потечно.

Колку сте далеку од онаа златна генерација пред неколку години, у пм, не ми се гледа веќе фудбалов зашто се слаби Интер, Милан и Јуве.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.452
Пацо ќе зема 2.7 милиони годишно, ќе потпише 4 годишен договор ...

Незнам зашто, али у врска со него имам добар осечај, ќе распали момакот, ќе ми фали Касано, али чим е такво гомно нек си јебе мајката, се искарал со Алегри, и уште еднаш мислим дека Макс покажа дека има авторитет, и дека не е баш таква некоја си смотана марионета на ГиБ...

Е сеа што на нашиве не им се дава пари, не е он крив...

Да го хејтам Пацо дур не го видим нема, па затоа добро ни дојде момче и да се истуриш од голои сезонава да даде господ (y)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Пацо ќе зема 2.7 милиони годишно, ќе потпише 4 годишен договор ...

Незнам зашто, али у врска со него имам добар осечај, ќе распали момакот, ќе ми фали Касано, али чим е такво гомно нек си јебе мајката, се искарал со Алегри, и уште еднаш мислим дека Макс покажа дека има авторитет, и дека не е баш таква некоја си смотана марионета на ГиБ...

Е сеа што на нашиве не им се дава пари, не е он крив...

Да го хејтам Пацо дур не го видим нема, па затоа добро ни дојде момче и да се истуриш од голои сезонава да даде господ (y)

i da prestane da pusi cigari bidejki ke gi rasipe zabite i ne ke moze da gi mine lekarskite pregledi :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
7 мил :eek: :eek: :eek:
А немаат 7 мил за Нијанг :tapp:
грешка огромна, со нијанг фиксна ни беше серија а и италијаскиот куп, а со мала среќа и лш. дечкото растура во втора француска лига, дури 5 гола има на 30 натпревари. :oops:

Kajgana Shop

На врв Bottom