Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
“Ma che ca..o di allenatore sei?”ova go rekol Ibra vo soblekuvalnata vo vtornik pred site.. znam deka ne treba prevod za ovaa
Па не го рекол само Ибра туку и Галијани бил лут на Алегри за тактиката, значи по вас сега и Галијани ќе си оди. :pos:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Ова со Ибра е чисто медиумско срање типично за продавање на повише материјал. И Раиола им рекол доста серете не ме замарајте со глупости. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ибра да не сака да критикува некој за лошата партија со Арсенал ? Прво треба самиот да се погледне зошто изгледаше како залутан НБА играч на фудбалски терен.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сево ова денес што излезе од страна на Ибра е следново.
1. Да се фати што подобра позиција за новиот договор и да добие појке пари за догоборот до 2016 и ништо друго.
2. Да се избегне одговорност од поразот на пичкарски начин ,во кој и Ибра беше заслужен каде напрај 7 офсајди во едно полувреме и играше ноншалантно.
3. Алегри призна дека згреши во тактиката,Тиаго Силва како ГОЛЕМ ЧОВЕК им се извини на навивачите за грешката за вториот гол.

И носов ке треба да има доблест да се извини за мечот како и за тоа што на 2-3 пати ги оставал играчите на цедило со црвени картони и кога е најтешко...

Не дека Алегри е безгрешен,но и тој и Силва се извиниа а тоа е ГОЛЕМИНАТА на еден човек...
А носот не е нос ако не напрај некоја ваква глупост.
п.с да не бидам разбран погрешно неспорна е неговата заслига за Милан али немој да ме јебеш дека си безгрешен ...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Само Ибра има фаца да му се извика на Алегри сите други траат како пи*ки. :vozbud:
Галијани: Го сакам Ибра кога се лути. :D

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
ova so Ibra i Alegri ne mi se dopaga !!!
Ибрахимовиќ си бара алиби и медиумско преувеличување... Имаме среќа што не се бориме за титулата со Интер, е дури тогаш ќе не ебеше Газета, па и Скај. Сетете се што се случуваше во јануари пред дербито. Вака со Јувентус не е страшно, и така овие медиуми беа главни кои ја туркаа работата околу калчополи...

edit... Има уште една можност... Освен ова со договорот, тука се шпекулациите и за неговото одење во Реал Мадрид.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Читам по нетов дека црните дресови биле малерозни и немало повеќе никогаш да ги носи Милан, а како трета опција од година Галијани рекол дек ќе биле жолти кои сме ги имале порано. Мене лично црниот дрес ми е многу убав.
Кои се тие жолти дресови?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Читам по нетов дека црните дресови биле малерозни и немало повеќе никогаш да ги носи Милан, а како трета опција од година Галијани рекол дек ќе биле жолти кои сме ги имале порано. Мене лично црниот дрес ми е многу убав.
Кои се тие жолти дресови?
images.jpg

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Ибрахимовиќ си бара алиби и медиумско преувеличување... Имаме среќа што не се бориме за титулата со Интер, е дури тогаш ќе не ебеше Газета, па и Скај. Сетете се што се случуваше во јануари пред дербито. Вака со Јувентус не е страшно, и така овие медиуми беа главни кои ја туркаа работата околу калчополи...

edit... Има уште една можност... Освен ова со договорот, тука се шпекулациите и за неговото одење во Реал Мадрид.
Скај ни е спонзор ... од каде ова?

P

PewDiePie

Гостин
Жолтиве дресови се тешко срање ама ај......

Со лече не смее опуштено да се влезе,таа,со парма и со рома дома мислам ќе ја решат борбата за скудето,посебно што јуве игра на гости со џенова(кај што ќе играат без стопери)кај фиорентина и со интер дома,ако направат кикс или два а ние ги тепаме следниве 3 мислам дека не бега скудето.

Инаку ибра се однесува како девојка,срамно изигра(како секогаш во важни моменти л.ш.)почнаа да го ругаат и се закани дека ќе не остави,ќе си одел. Не кур блефирај ти ебам носот голем,глеј уште некој црвен сега направи на крај на сезона,таа па замената негова кур го боли за фудбал,си се хранат и дупат како птици со таа барбара. Таа добро лаже се метнала на татко и до 2015 нов стадион,хахаха. :pos: Да се вратам на муабетот,ако толку сака нека си оди носко,еве да земеме титула и годинава и после нека си ја брка среќата,нека му го брише газот на роналдо во реал.

Инаку ете зошто викам дека со играчи како ночерино и аквафреска не се освојува лш тоа што го промаши ночерино беше за :facepalm: ама ај имавме среќа поминавме после 150.000 години 1/8.

Сега ваљда не сме толкави малери да ни се падне или реал или барса да му ебам матер.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Инаку ете зошто викам дека со играчи како ночерино и аквафреска не се освојува лш тоа што го промаши ночерино беше за :facepalm: ама ај имавме среќа поминавме после 150.000 години 1/8.
А тоа што го промарши Перси за што беше? Значи и играчи како него не ги бива а? Се дешава, и јас најмалку би го кривел Ночерино, на него остана голој да дава :facepalm:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Останаа уште 12 натпревари за играње во Сериа А. 8 од нив(со натпреварот против Интер) Милан ќе ги одигра на Сан Сиро. Како играме сезонава на домашен терен против помаливе тимови ќе биде чудо Милан да не ја освои титулата.

И ај нека дојде веќе нареден петок. Уште од сега ме фаќа нервоз. Ах да не послужи среќата да ни се паднат Апоел. Инаку јас лично ги посакувам Наполи(ако издржат против Челзи).

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
^
Ја би сакал Интер да го пројде Марсеј, па да ги испелескамо нив онака чисто пријателски па меѓусебниот дуел во лига ако неодлучуе за титула може и да им се пушти ќе им треба за уефа.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Не бе каков Интер. Не дека се нешто јаки ама оној Раниери ќе ја извади таа пичкарска тактика што ја користи секогаш кога игра против Милан, ќе ни дадат некој глупав гол и после следува паркирање автобусот.

Kajgana Shop

На врв Bottom