Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
.Добро е што полека се комплетираме и џабе ќе им биде на затворениците што цела федерација стои позади нив кога Скудетото останува во Милано.:D Веќе не се сеќавам кога последен пат сме играле со комплетен состав,а можда и сезонава воопшто не изигравме со сите играчи на една утакмица.Со оглед на тоа што ги поминавме најтешките утакмици со скоро втор тим а притоа сме на врвот мислам дека сега нема шанси да се изгуби предноста и скудетото останува кај нас па и цела Италија да застане позади екипата од Торино. Искрено ме радува тоа што ќелавите со 0 евра создадоа тим кој може да победи секој,а создадоа и 2 тим кој се јаде со најголемите тимови во Италија т.е ги јаде.:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Да знаеш само како ни беше 2005 ;)
Вака не сум се испотил одамна...одкако гледам фудбал одкако го сакам Милан, ова нешто не сум го доживеал...
Робињо се покажа колку е најмизерен..незнам дали детето има јадено 3 дена по ред,немаше душа..
А за Мезбах несакам да зборам... можеше да ни го запише името во историјата... официјално го мразам од дното на душата и никогаш нема да го засакам овој играч...
3 човек кој е најкрив за 3те гола.. Алегри..
Од мене толку...утре го частам друштвото пошто го преживеав овој шок...
Какво тресење имаше у полуфиналето со Интер да знаеш само ти:)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Мислам дека сезоната 2004/2005 беше таа утакмица кога Стам и Шева дадоа голови со глава.Покрај головите ова е моментот што не се заборава...
2002/2003 игравме полуфинале со Интер дома беше 0-0 а на гости 1-1
2004/2005 игравме 1/4 финале со Интер дома беше 2-0 (два удара со глава од Шевченко и Стам по нафрлувања на Пирло) а нагости при резултат 0-1 (фантастичен гол на Шева) натпреварот беше прекинат поради фрлена бакља во главата на Дида.
Причина за овој инцидент беше неправедно поништениот гол на Кордоба поради наводен фаул над Кафу во воздушен дуел како и агонијата на навивачите на Интер која траеше повеќе од една декада.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
^ Да да така беше... :) Прееска немав време да проверам точно која утакмица која година беше па од тоа што ме држи сеќавањето пишав. :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
2004/2005 игравме 1/4 финале со Интер дома беше 2-0 (два удара со глава од Шевченко и Стам по нафрлувања на Пирло) а нагости при резултат 0-1 (фантастичен гол на Шева) натпреварот беше прекинат поради фрлена бакља во главата на Дида.
Причина за овој инцидент беше неправедно поништениот гол на Кордоба поради наводен фаул над Кафу во воздушен дуел како и агонијата на навивачите на Интер која траеше повеќе од една декада.
Муабетот ми беше за 2002/3
Дома 0:0 игравме тврда утакмица.На гости бевме многу подобри постигнавме гол што значеше дека Интер треба два да постигне што беше многу малце веродостојно,но Но по една грешка Оба оба Мартинс даде гол и до крај имаше тресење.До крајот на утакмицата бев претворен во љиљак

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Муабетот ми беше за 2002/3
Дома 0:0 игравме тврда утакмица.На гости бевме многу подобри постигнавме гол што значеше дека Интер треба два да постигне што беше многу малце веродостојно,но Но по една грешка Оба оба Мартинс даде гол и до крај имаше тресење.До крајот на утакмицата бев претворен во љиљак
Тој натпревар со Интер беше далеку понеизвесен од оној вчера. Срцето ми има застанато на шансата на Калон при крајот. Овде ќе го додадам и натпреварот со ПСВ. 2-0 дома. Реваншот од рутина се претвори во уште еден незивесен натпревар. 2-0 до 90 мин за ПСВ и тогаш Амбросини даде гол за пласман понатака а Коку следната акција повторно даде гол за уште некоја минута неизвеснот

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ме претрка :)
И те како киксна, објективно ќе кажам нека ме мрази кој сака го гледав второ полувреме и Јуве не заслужи ништо повеќе од тој бод.
Не беа конкретни, освен голот на Вучунич при асистенцијата на Пирло друго ништо конкретно немаше.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Најголем мерак ке ми се направи мизериите да немаат пораз до крај на сезоната, а да го изгубат скудетото ваљда се нема десено тоа во историјава :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Мене најголем мерак ке ми направи да завршиме со ист број на бодови ко Милан.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Да те поправим, 4 декади !! :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom