- Член од
- 29 април 2010
- Мислења
- 1.123
- Поени од реакции
- 170
Ке се врака некој во среда...или овие плус Ибра и Бомел.
п.с Пишав јас дека играме поопуштено без Ибра ...
Глава на трупче ставам дека немаше поклонети бодови.При резултат 1:0 за Удинезе во периодот од 65-75 минута Амелија 2 пати не извади што значи ако еден шут од тие влезеше после ќе беше апла сумливо да ја свртевме.Нека искочи хајлајтс ќе видиш за што ти зборам.Не бев во можност да ја глеам утакмицата, прво полувреме гледам сме губеле а второ сме успеале да ја свртиме утакмицата ( што се нема случено до сеа под водство на Алегри ), алал нека им е ако биле способно за вакво нешто, или има некој заговори за поклонување на бодови ако има фала Удине. Ни во најубавиот сон не ни помислуев дека може да победиме денеска во Удине со бод бев среќен али најслатко ме израдуваа конечно бар малку и ние да здивнеме од критикување на нашиве талентирани играчи. Како и да е остануваме во трка за скудетото пополека и играчите ќе се враќаат и работите ќе си дојдат на старо место.
Во ситуацијата при вториот гол, да беше Ибра на втора статива Лопез него ќе му додадеше а не на Ел Шарави.Мислам дека без Ибра потимски играме, кога игра тој се преку него оди.Ке се врака некој во среда...или овие плус Ибра и Бомел.
,,Како тоа ке сме го купувале Хандановик,, прашува АмелијаГлава на трупче ставам дека немаше поклонети бодови.При резултат 1:0 за Удинезе во периодот од 65-75 минута Амелија 2 пати не извади што значи ако еден шут од тие влезеше после ќе беше апла сумливо да ја свртевме.Нека искочи хајлајтс ќе видиш за што ти зборам.![]()
Eпа затоа во дерби дуелите губите, знаат дека се иде преку носоњата и го затвараат и фактички цела ирга на милан ја затвараат ..Во ситуацијата при вториот гол, да беше Ибра на втора статива Лопез него ќе му додадеше а не на Ел Шарави.Мислам дека без Ибра потимски играме, кога игра тој се преку него оди.
Брат и денес ке го јадевме да не ја погодеше измената Алегри кој го извади Ночерино кој денес незнаеше што да игра....во 65 мин измена тоа е рекорд за Макс.Eпа затоа во дерби дуелите губите, знаат дека се иде преку носоњата и го затвараат и фактички цела ирга на милан ја затвараат ..
не беше лош вчера но немаше и некој блескави моменти.FACT: Djamel Mesbah recovered 21 balls and made 56 completed passes vs Udinese #StartingLB