Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ке се врака некој во среда...или овие плус Ибра и Бомел.
п.с Пишав јас дека играме поопуштено без Ибра ...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не бев во можност да ја глеам утакмицата, прво полувреме гледам сме губеле а второ сме успеале да ја свртиме утакмицата ( што се нема случено до сеа под водство на Алегри ), алал нека им е ако биле способно за вакво нешто, или има некој заговори за поклонување на бодови ако има фала Удине. Ни во најубавиот сон не ни помислуев дека може да победиме денеска во Удине со бод бев среќен али најслатко ме израдуваа конечно бар малку и ние да здивнеме од критикување на нашиве талентирани играчи. Како и да е остануваме во трка за скудетото пополека и играчите ќе се враќаат и работите ќе си дојдат на старо место.
Глава на трупче ставам дека немаше поклонети бодови.При резултат 1:0 за Удинезе во периодот од 65-75 минута Амелија 2 пати не извади што значи ако еден шут од тие влезеше после ќе беше апла сумливо да ја свртевме.Нека искочи хајлајтс ќе видиш за што ти зборам. :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ке се врака некој во среда...или овие плус Ибра и Бомел.
п.с Пишав јас дека играме поопуштено без Ибра ...
Во ситуацијата при вториот гол, да беше Ибра на втора статива Лопез него ќе му додадеше а не на Ел Шарави.Мислам дека без Ибра потимски играме, кога игра тој се преку него оди.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Глава на трупче ставам дека немаше поклонети бодови.При резултат 1:0 за Удинезе во периодот од 65-75 минута Амелија 2 пати не извади што значи ако еден шут од тие влезеше после ќе беше апла сумливо да ја свртевме.Нека искочи хајлајтс ќе видиш за што ти зборам. :)
,,Како тоа ке сме го купувале Хандановик,, прашува Амелија

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Во ситуацијата при вториот гол, да беше Ибра на втора статива Лопез него ќе му додадеше а не на Ел Шарави.Мислам дека без Ибра потимски играме, кога игра тој се преку него оди.
Eпа затоа во дерби дуелите губите, знаат дека се иде преку носоњата и го затвараат и фактички цела ирга на милан ја затвараат ..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Eпа затоа во дерби дуелите губите, знаат дека се иде преку носоњата и го затвараат и фактички цела ирга на милан ја затвараат ..
Брат и денес ке го јадевме да не ја погодеше измената Алегри кој го извади Ночерино кој денес незнаеше што да игра....во 65 мин измена тоа е рекорд за Макс.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.409
Поени од реакции
25.288
Само едно ќе кажам, ете зошто Амброзини е капитен! Срце златно, го обожавам. Направи две финти за сите пари. :icon_lol:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
FACT: Djamel Mesbah recovered 21 balls and made 56 completed passes vs Udinese #StartingLB
не беше лош вчера но немаше и некој блескави моменти.
За местена не е,но Милан и Удинезе имаат многу добри односи и може да има нешто но дека беше за победа пуштена на крајот кој беше кога пуцна кога ја фана Амелија сиугрно тоа не беше дека не сака да даде гол.Емануелсон пак добро изигра,Ел Шарави цела утакмица се трудеше одлично одигра имаше дриблинзи продираше,Макси го размрда нападот добар потег на Алегри да нападне со него се заградуваше добро и примаше топка.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Stephan El Shaarawy
A star in the making. So quiet for nearly the whole match but exploded into life with Maxi Lopez's introduction. His shot lead to the first goal and his cool finish gave Milan all three points.

Maxi López
The unlikeliest of heroes turned the match from a loss into a win. Came on for Nocerino and pounced on the rebound for Milan's first, before slipping the ball to El Shaarawy for the second. A dynamite display.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Добро е,добро е,изненадувачки се покажаа

Kajgana Shop

На врв Bottom