Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пак јадете гомна по Марли за неговата анализа за Пато, требесе да се напрај почетен дил со Сити тој да замине таму а Тевез и Коларов кај нас,ке го прифатеа со раширени раце а ние ке имавме две главоболки помалце и немаше да гледаме како Бонера и Антонини се мачат со една треторазредна екипа, замислете требаше да влезе Абате во 100 минута за да имаме пробил преку бочен бек.
Исто и за Емануелсон сте запнале а човекот изигра на ниво и со Интер и со Новара.. па вчера Пато и Робинјо промашија 3-4 зицери алооо...

Член од
16 јануари 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Ел Шарави и Емануелсон вчера одиграа супер. Најдобри беа. И се надевам дека Алегри ќе им дава повеќе шанса да играат, особено на Ел Шарави.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Пато ... иако даде гол на 3-4 пати откако доби топка од ЕлШарави или Емануелсон стално ја држи топката непотребно 3-4 секунди и на крај ќе ја шутне во трибина. Кај не проигрува со нив уште и к*р си игра се повеќе и повеќе ми станува неомилен лик во Милан ... браво за ЕлШарави и Емануелсон супер изиграа двајцата нека продолжат така. Меркел збунет беше тотално но можеме да го разбереме ипак до пред само 1 ден беше во Џенова а сеа одма го фрлија на буниште, ќе се опраи во наредните 2 меча сигурен сум.

Изглеа дупките на Сан Сиро го повредија Пато .. :oops:
И Абате изигра ѕверски вчера али ке треба уште 10 такви игри да изигра за да му го простам тоа што Златната канта ни ја зеде утакмицата...

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Шарави вчера добро изигра,робињо малце ја раздвижи играта,така да идната овие 2цава со ибра стартуваат и им даваме 4:vozbud:
Може некој прашал,дали некој има линк кај што можам да ја видам кореографијата од мечот со интер?Да видам дали бар навивачите тепале во тој дуел :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Шарави вчера добро изигра,робињо малце ја раздвижи играта,така да идната овие 2цава со ибра стартуваат и им даваме 4:vozbud:
Може некој прашал,дали некој има линк кај што можам да ја видам кореографијата од мечот со интер?Да видам дали бар навивачите тепале во тој дуел :icon_lol:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Таиво блиску до потпис со QPR

Kia Joorabchian - Tevez still wants AC Milan
играч како тевез да те моли да го купиш а ти да несакаш.. да ти ебем трансфер политика скапана

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Mesbah has signed a contract with Milan. It will expire on the 30th of June 2016. He will wear number 15.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Sky Sports

QPR have agreed a deal to sign defender Taye Taiwo from AC Milan. We'll bring you the full story shortly.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
OFFICIAL: Taiwo joins Queens Park Rangers on loan for the rest of the season.
Грешка голема.Не требаше да го дадат.Барем малку да му дадеа шанса да се докаже, да сврзеше 3-4 натпревари мислам дека ќе се вратеше во форма и ќе се докажеше.Јбг..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Грешка голема.Не требаше да го дадат.Барем малку да му дадеа шанса да се докаже, да сврзеше 3-4 натпревари мислам дека ќе се вратеше во форма и ќе се докажеше.Јбг..
Абе и јас мислам, ама Милан не зема мислење од експерти како нас од фан-клубот на Кајгана... Не е Милан клуб каде ќе испробуваме дали Таиво ќе го биде ако игра 3-4 по ред или нема и да губиме бодови заради него.. му се даде шанса не ја искористи, Антонини е за него Малдини... Да се надеваме на Месбах сеа :D

Иначе еве слика на Таиво со Марк Хјус(тренерот на КПР)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе и јас мислам, ама Милан не зема мислење од експерти како нас од фан-клубот на Кајгана... Не е Милан клуб каде ќе испробуваме дали Таиво ќе го биде ако игра 3-4 по ред или нема и да губиме бодови заради него.. му се даде шанса не ја искористи, Антонини е за него Малдини... Да се надеваме на Месбах сеа :D
Ако остана на него да се надеваме, тешко нас...
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 20:25 ---
Ајде, Пато еден месец во аут...ццццццц

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Пато еден месец во аут?

Е добро бе што е еден месец. Битно Пато е нашата иднина. Иднина(многу месеци)

Kajgana Shop

На врв Bottom